Dé plek voor startende en ervaren professionals

Ben jij net afgestudeerd en klaar om de arbeidsmarkt te veroveren? Of ben je toe aan een volgende stap in je carrière? Zoek je een functie op management- of directieniveau? Bij ons ben je altijd aan het juiste adres. Wij bemiddelen in vaste banen voor zowel young professionals, ervaren professionals als executive functies op management- en directieniveau.

Elke dag brengen we mensen en organisaties bij elkaar. Wij bijten ons vast in de menselijke kant van recruitment om zo het maximaal haalbare te realiseren: iedereen een plek geven waar zijn talent maximaal tot zijn recht komt. Daarnaast helpen we je in elke fase van je carrière op weg, tijdens de gehele sollicitatieprocedure. Solliciteren is soms een vak op zich. Onze slogan is niet voor niets ‘Taking you further’.

Ons team bestaat uit energieke junior en senior recruiters waardoor wij naadloos aansluiten bij elke doelgroep. Wij kennen een transparante dienstverlening met korte lijnen en wij communiceren met een open en persoonlijke houding. Plezier in ons werk is er altijd. Wij zetten graag net ‘FF’ dat stapje extra!

Kijk, klik, klaar! Solliciteren in 10 seconden

Sinds 2001 zijn wij een team van enthousiaste, betrokken recruiters met een uitstekend netwerk aan bedrijven in de Achterhoek en Liemers. We hebben in de jaren vele leuke kandidaten bemiddeld: van starters en ervaren kandidaten tot aan management- of directieleden.

We hechten waarde aan echte, persoonlijke en eerlijke verhalen en staan bekend om onze korte lijnen en heldere communicatie.

Wij helpen jou verder in je carrière, maar ook in je persoonlijke ontwikkeling. Betrokken, met humor en kijkend naar de toekomst. Fongers en Fongers, taking you further!

Zit jouw vacature er niet tussen?

Staat jouw droombaan niet tussen het actuele vacatureaanbod? Neem vrijblijvend contact met ons op of stuur een open sollicitatie voor alle mogelijkheden in de regio Achterhoek, Liemers en omstreken. We kijken graag samen naar jouw wensen en mogelijkheden, zodat we de best passende functie voor jou vinden.

Fongers en Fongers, taking you further!

Een groot netwerk, dát werkt!

Wij hebben intensieve contacten met veel bedrijven die gevestigd zijn in Arnhem, Duiven, Doesburg, Zevenaar, Doetinchem, Groenlo, Varsseveld, Aalten, Winterswijk en Lichtenvoorde. We weten precies wat er bij onze opdrachtgevers speelt, zodat we altijd de best passende vacature en match voor jou kunnen vinden.

Komt er een vacature vrij? Dan horen wij dat als eerst! Ook die verborgen vacature die je anders nooit online gezien had. Misschien hebben we wel jouw cv op ons netvlies en kun jij binnenkort aan de slag in je nieuwe functie, bijvoorbeeld als engineer, planner of online marketeer. Bekijk vooral onze actuele vacatures om te kijken of jouw droombaan ertussen staat.