Assessment

Is het je al een keer overkomen: de mismatch? Ondanks de juiste diploma’s, nodige ervaring, goede referenties en degelijke indruk tijdens het interview, blijven de prestaties uit. Om die situatie te voorkomen, levert Fongers en Fongers de assessment testen van Thomas International. Thomas International is al meer dan 30 jaar toonaangevend op het gebied van ontwikkeling en innovatie van assessments. Daarnaast werkt Fongers en Fongers samen met gerenommeerde partijen als GITP.

Krijg in slechts 8 minuten inzicht in iemands werkgedrag!

PERSOONLIJKE PROFIELANALYSE (PPA) van THOMAS

In slechts 8 minuten geeft de gedragsassessment van Thomas nauwkeurig inzicht in hoe
mensen zich op het werk gedragen. Zo kun je meer zekerheid krijgen bij het werven van nieuw personeel en het moreel van medewerkers verbeteren.

Validatie: Geregistreerd bij de British Psychological Society en gecontroleerd op technische criteria die vastgesteld zijn door de Europese Federatie van de Psychologists' Associations.

Maximale selectiekwaliteit

De testen ondersteunen bij de selectie, beoordeling, ontwikkeling of begeleiding en counseling. Het rapport combineren wij altijd met een gesprek waarbij de ervaring, opleiding, kwalificaties, vakbekwaamheid en het leervermogen van de kandidaat geëvalueerd worden.

Wij stellen jouw topteam samen

Binnen een team komen verschillende typen mensen voor. Zo zijn er denkers, doeners, kartrekkers, waarnemers, perfectionisten enzovoorts. De samenwerking binnen teams speelt een essentiële rol in het prestatieniveau van jouw bedrijf. Aan de hand van meer kennis van het individu kun je nóg beter een topteam samenstellen. Wij vertellen graag meer over de mogelijkheden van een assessment.

Blog: Maak van december een feestje met je collega's en vrienden | Fongers en Fongers

Analyses op maat

Aan de hand van de informatie die je ons geeft, kiezen we de test die geschikt is voor wat je wilt meten. Een greep uit de mogelijkheden:

  • werkgedrag identificeren
  • functieprofiel bepalen
  • leervermogen meten
  • sterktes en zwaktes van een team bepalen
  • teamwerking analyseren

Hoe ziet zo’n rapportage eruit? Bekijk hier de demo rapportage.