Assessment

Is het u al een keer overkomen: de mismatch? Ondanks de juiste diploma’s, nodige ervaring, goede referenties en degelijke indruk tijdens het interview, blijven de prestaties uit. Om die situatie te voorkomen, levert Fongers & Fongers de assessment testen van Thomas International. Thomas International is al meer dan 30 jaar toonaangevend op het gebied van ontwikkeling en innovatie van assessments. Daarnaast werkt Fongers en Fongers samen met gerenommeerde partijen als GITP.

De testen ondersteunen bij de selectie, beoordeling, ontwikkeling of begeleiding en counseling. Het rapport combineren wij altijd met een gesprek waarbij de ervaring, opleiding, kwalificaties, vakbekwaamheid en het leervermogen van de kandidaat geëvalueerd worden.

Binnen een team komen verschillende typen mensen voor. Zo zijn er denkers, doeners, kartrekkers, waarnemers, perfectionisten enzovoorts. De samenwerking binnen teams speelt een essentiële rol in het prestatieniveau van uw bedrijf. Aan de hand van meer kennis van het individu kunt u nóg beter een topteam samenstellen. Wij vertellen graag meer over de mogelijkheden van een assessment.

Aan de hand van de informatie die u ons geeft, kiezen we de test die geschikt is voor wat u wilt meten. Een greep uit de mogelijkheden:

  • werkgedrag identificeren
  • functieprofiel bepalen
  • leervermogen meten
  • sterktes en zwaktes van een team bepalen
  • teamwerking analyseren

Hoe ziet zo’n rapportage eruit? Bekijk hier de demo rapportage.