Tijdelijke capaciteit nodig

Is het je al een keer overkomen: de mismatch? Ondanks de juiste diploma’s, nodige ervaring, goede referenties en degelijke indruk tijdens het interview, blijven de prestaties uit. Om die situatie te voorkomen, levert Fongers en Fongers de assessment testen van Thomas International. Thomas International is al meer dan 30 jaar toonaangevend op het gebied van ontwikkeling en innovatie van assessments. Daarnaast werkt Fongers en Fongers samen met gerenommeerde partijen als GITP.

Kijk, klik, klaar! Solliciteren in 10 seconden

Ellenlange sollicitatieformulieren? Daar doen wij niet aan. Wij bieden je de optie om binnen 10 seconden te solliciteren op een vacature doordat je jouw LinkedIn-profiel kunt achterlaten of een WhatsApp kunt sturen.

Wil je liever een motivatiebrief of cv toevoegen? Dat kan natuurlijk ook. Voor het inzenden van een open sollicitatie vragen we je wel om o.a. je cv toe te voegen, zodat we je zo optimaal mogelijk van dienst kunnen zijn.

Maximale selectiekwaliteit

De testen ondersteunen bij de selectie, beoordeling, ontwikkeling of begeleiding en counseling. Het rapport combineren wij altijd met een gesprek waarbij de ervaring, opleiding, kwalificaties, vakbekwaamheid en het leervermogen van de kandidaat geëvalueerd worden.

Wij stellen jouw topteam samen

Binnen een team komen verschillende typen mensen voor. Zo zijn er denkers, doeners, kartrekkers, waarnemers, perfectionisten enzovoorts. De samenwerking binnen teams speelt een essentiële rol in het prestatieniveau van jouw bedrijf. Aan de hand van meer kennis van het individu kun je nóg beter een topteam samenstellen. Wij vertellen graag meer over de mogelijkheden van een assessment.

Fongers en Fongers | Banner

Analyses op maat

Aan de hand van de informatie die je ons geeft, kiezen we de test die geschikt is voor wat je wilt meten. Een greep uit de mogelijkheden:

  • werkgedrag identificeren
  • functieprofiel bepalen
  • leervermogen meten
  • sterktes en zwaktes van een team bepalen
  • teamwerking analyseren

Hoe ziet zo’n rapportage eruit? Bekijk hier de demo rapportage.