Employer branding

Welk cijfer geven jouw werknemers jou als werkgever? Zijn zij al ambassadeurs van jouw bedrijf? Het doel van employer branding is het vergroten van de aantrekkingskracht van een organisatie op de arbeidsmarkt.

Een voorkeurspositie voor jouw bedrijf

Waar het dus om draait is de reputatie en de zichtbaarheid van de werkgever. Het positioneren van jezelf als goede, (liever geweldige!), werkgever is erg belangrijk om nieuw talent te blijven bereiken en potentiële medewerkers te werven. Maar ook een middel om medewerkers te binden en te blijven boeien. Waarom dat zo is?

  • Engagement
  • Motivatie van medewerkers
  • Loyaliteit
  • Versterken corporate merk
  • Mond-op-mond reclame
  • Effectievere werving

Samen op zoek naar jou!

Employer Branding is niet iets wat je in een paar dagen opzet. Hier zijn termijndoelstellingen voor nodig, waarbij je als bedrijf duidelijk voor ogen hebt waar je naartoe wilt. Fongers en Fongers helpt je die stip op de horizon te vinden en Employer Branding in te zetten als middel voor jouw zichtbaarheid. Bijvoorbeeld door middel van social media. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden binnen jouw bedrijf? Neem gerust contact met ons op!

Video voorbeelden

Zit jouw vacature er niet tussen?

Staat jouw droombaan niet tussen het actuele vacatureaanbod? Neem vrijblijvend contact met ons op of stuur een open sollicitatie voor alle mogelijkheden in de regio Achterhoek, Liemers en omstreken. Dan kunnen we samen kijken naar jouw wensen en mogelijkheden en de best passende functie voor jou vinden.

Fongers en Fongers, taking you further!

Een groot netwerk, dát werkt!

Wij hebben intensieve contacten met veel prachtige bedrijven die bijvoorbeeld gevestigd zijn in Arnhem, Duiven, Doesburg, Zevenaar, Doetinchem, Groenlo, Varsseveld, Aalten en Lichtenvoorde. We weten precies wat er bij onze opdrachtgevers speelt, zodat we altijd de best passende vacature en match voor jou kunnen vinden.

Komt er een vacature vrij? Dan horen wij dat als eerst! Ook die verborgen vacature die je anders nooit online gezien had. Misschien hebben we wel jouw cv op ons netvlies en kun jij binnenkort aan de slag in je nieuwe functie, bijvoorbeeld als engineer, planner of online marketeer. Bekijk vooral onze actuele vacatures om te kijken of jouw droombaan ertussen staat.