Carrière advies

Je carrière ontwikkelt zich net als jij. Als je net je studie hebt afgerond, heb je vragen, maar ook als je midden in je carrière zit. Alleen dan zijn ze weer net even anders. Wat is een mooie volgende stap? Welke balans tussen werk en privé wil je graag? En wat vind je nou écht leuk? Wellicht wil je een opleiding gaan volgen of zitten jij en je werkgever niet meer op hetzelfde spoor. Fongers en Fongers spreekt dagelijks met professionals die met dezelfde vragen zitten. Hierdoor kunnen wij jou voorzien van carrière advies.

Assessments

Fongers en Fongers is licentiehouder van de Persoonlijke Profiel Analyses van Thomas International. Thomas International is sinds 35 jaar toonaangevend in de ontwikkeling van assessments. Zij leveren assessments in 56 talen en hebben vestigingen in 60 landen. De methodiek wordt bijvoorbeeld gebruikt door bedrijven als Ikea en Siemens om hun personeel te ontwikkelen. Ook Fongers en Fongers biedt deze assessments aan.

In slechts acht minuten geeft de Persoonlijke Profiel Analyse (PPA) een nauwkeurig inzicht in het werkgedrag van jou of je werknemers. De PPA beantwoordt vragen als: wat zijn je sterke punten en waar ben je minder goed in? Hoe communiceer je? Ben je een zelfstarter? Wat drijft je?

Heb je interesse in een assessment of wil je meer informatie over de mogelijkheden en tarieven? Neem dan gerust contact op met Diana Fongers.