Carière advies

Je carrière ontwikkelt zich net als jij. Als je net je studie hebt afgerond, heb je vragen, maar ook als je midden in je carrière zit. Alleen dan zijn ze weer net even anders. Wat is een mooie volgende stap? Welke balans tussen werk en privé wil je graag? En wat vind je nou écht leuk? Wellicht wil je een opleiding gaan volgen of zitten jij en je werkgever niet meer op hetzelfde spoor. Fongers en Fongers spreekt dagelijks met professionals die met dezelfde vragen zitten. Hierdoor kunnen wij jou voorzien van carrière advies.

Assessments

Fongers en Fongers is licentiehouder van de Persoonlijke Profiel Analyses van Thomas International. Thomas International is sinds 35 jaar toonaangevend in de ontwikkeling van assessments. Zij leveren assessments in 56 talen en hebben vestigingen in 60 landen. De methodiek wordt bijvoorbeeld gebruikt door bedrijven als Ikea en Siemens om hun personeel te ontwikkelen. Ook Fongers en Fongers biedt deze assessments aan.

In slechts acht minuten geeft de Persoonlijke Profiel Analyse (PPA) een nauwkeurig inzicht in het werkgedrag van jou of je werknemers. De PPA beantwoordt vragen als: wat zijn je sterke punten en waar ben je minder goed in? Hoe communiceer je? Ben je een zelfstarter? Wat drijft je?

Heb je interesse in een assessment of wil je meer informatie over de mogelijkheden en tarieven? Neem dan gerust contact op met Diana Fongers.

Loopbaanmanagement

Vandaag de dag is alles mogelijk. Keuzes worden razendsnel gemaakt en alles lijkt vooral ook nu toe moeten gebeuren anders kan het moment wel eens voorbij zijn. Wat ga jij doen? Bij loopbaanmanagement ga je keuzes maken op basis van je talent, persoonlijkheid en ambitie maar kijk je ook naar je privé situatie. Wat is voor jou in deze periode van je leven de juiste balans?

Samen met een carrière coach van Fongers en Fongers start je een traject waarin je samen kijkt naar de invulling van jouw carrière pad. Wat is je doelstelling en hoe wil je deze bereiken? Hoe ziet je huidige werksituatie eruit en wat zou je graag willen? Een dergelijk traject is niet kosteloos echter er zijn veel werkgevers die hierin willen investeren. Ook voor je werkgever is het namelijk een belangrijk gegeven want als je met passie je vak uitoefent dan komt dit tot fantastische resultaten.

Wij gaan samen kijken naar wat je nodig hebt om je doel te bereiken. Welke competenties wil je bijvoorbeeld verder ontwikkelen? Welke opleidingen kun je extra volgen?  Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan het verbeteren van je communicatieve vaardigheden, talenkennis, time management en nog veel meer.

Kortom waar krijg jij nou echt energie van? Neem contact op met Jonneke Fongers

Outplacement

De arbeidsmarkt is voortdurend in beweging. Deze beweging betekent ook dat er veranderingen zijn voor werkgevers en medewerkers op de arbeidsmarkt. Soms betekent deze verandering dat jij en je werkgever niet meer bij elkaar passen en dat je werkgever je een outplacementtraject aanbiedt. Fongers en Fongers kan je in dit traject hierbij coachen. Het is namelijk ook een uitstekend moment om je te bedenken waar je nu staat en wat je in de toekomst echt wilt.

Daarnaast is er veel veranderd in de wijze waarop je solliciteert. Bijvoorbeeld personal branding. Werkgevers gebruiken steeds vaker internet om informatie over sollicitanten in te winnen. Voor carrièremakers is het dan ook belangrijk om online je eigen persoonlijkheid te ‘branden’.

Wij van Fongers en Fongers kijken in een reeks persoonlijke gesprekken samen met jou naar je talent, drive en passie. We helpen je met personal branding, je elevator pitch, je gesprekstechnieken en kijken samen naar nieuwe mogelijkheden in je carrière.

Ben jij geïnteresseerd of wil je meer informatie? Neem contact op met Chantal Sesink.