Kandidaten vertellen

Wat kun je nu van ons verwachten als je een baan in de regio Achterhoek of Liemers zoekt? Wat vinden de kandidaten van onze aanpak? We laten ze graag vertellen over hun ervaring met Fongers en Fongers.

Diverse kandidaten aan het woord over Fongers en Fongers

“Achteraf had ik de “gok” om uit de taxi wereld te stappen jaren eerder moeten nemen. Desalniettemin heb ik veel geleerd van mijn jaren als planner en daar heb ik nu ook veel profijt van. Ik heb mijn eigen afdeling binnen Logistiek ondertussen en regel grofweg iets meer dan de helft van alle logistieke trajecten. Mijn taken hier worden steeds meer uitgebreid en men is tevreden over mijn snelle, accurate afhandeling van al mijn taken. Jullie dienstverlening is mij ook goed bevallen. Daar waar ik eigenlijk niks had, hebben jullie mij wel een kans gegeven om mijzelf te bewijzen. Wanneer mensen voorbij een stukje papier kunnen kijken kan ik de kans krijgen en dat stelde ik bij jullie ook zeer op prijs.”
Johan van Dam – Claddingpoint | Planner
"Na een aantal jaren als planner in de transportsector en storingsdiensten, was het voor mij tijd om een uitdaging te vinden welke beter aansloot bij mijn privéleven. Met een duidelijke wensenlijst, was het voor mij lastig om de juiste vacature te vinden. Via LinkedIn kwam ik in contact met Fongers & Fongers en Laura kwam al snel met een mogelijke optie. Zonder Fongers & Fongers had ik de kans op een gesprek waarschijnlijk niet gekregen. Nu zit ik alweer 2 maanden met veel plezier bij Sanovo Technology als Teamleader Spareparts".
Ivo Booltink – Sanovo Technology Netherlands B.V. | Teamleader Spareparts
“Zeer geïnteresseerd in mijn wensen en mijn interesses. Hierdoor komen ze met passende vacatures. Ik kreeg veel tips en advies en ze bleven zeer betrokken bij de sollicitaties. Zeker een aanrader!”
Jet Reijers – Svedex | Projectbegeleider / koperskeuze
“Een echte aanrader! Fongers & Fongers. persoonlijk, betrokken en luisteren naar jou wensen, hierdoor komen ze met passende vacatures maar weten ook out of the box te denken. En ze verliezen je niet uit het oog.”
Cyriel Menke – Takkenkamp | Werkorganisator
“Op een aangename en ongedwongen wijze wist Fongers & Fongers mij te overtuigen om eens het gesprek aan te gaan met Ottevanger. Zelf zag ik het toen wat anders, maar na het eerste gesprek draaide dat volledig om. Knap stukje inlevingsvermogen van Fongers & Fongers om dat boven water te krijgen. Ondertussen al bijna een jaar met veel plezier bij Ottevanger aan de slag!”
Dennis Tijdink – Ottevanger | Sales manager
“Ik had gelijk in de gaten dat Fongers & Fongers niet zomaar mensen doorstuurt naar de potentiële werkgever. Fongers & Fongers doet uitgebreid haar huiswerk en weet zich in te leven in wat werkgever en werknemer zoeken. Ze houden zich uitstekend aan de gemaakte afspraken en bellen op de afgesproken tijden (of zelfs eerder!) terug.”
Jeroen Joling – Rouwmaat groep | Logisitiek Manager
"Een gezonde focus op je persoonlijke interesses voor de best mogelijke match. Fongers & Fongers weet zich te onderscheiden door zich te verdiepen in de persoon en daarmee kansen te bieden die aansluiten bij mijn opleiding, ervaring en bij mijn persoonlijke interesses. Dit heeft geresulteerd in een uitdagende werkplek waar ik inmiddels al meerdere jaren met veel plezier werkzaam ben".
Simon Arends – Hencon | Technical Sales Support Manager
“Tijdens een spontaan kennismakingsgesprek bij Fongers & Fongers, is er een passend persoonlijk profiel van mij geschetst. Hierin zijn interesses, ervaringen en verwachtingen duidelijk naar voren gekomen. Aan de hand hiervan is de sollicitatieprocedure gestart. Na een geslaagde sollicitatieronde was een nieuwe uitdaging binnen korte tijd geregeld. Een persoonlijke aanpak met een fantastisch resultaat. Super!”
Emiel Remerie – Ottevanger | Constructeur
“Na een prettig en open intake gesprek kwamen ze na 2 dagen al met deze functie bij Marel. Hierna zijn de sollicitatiegesprekken binnen een week afgerond en heb ik een baan die mij op mijn lijf geschreven is. Ik heb de samenwerking als zeer prettig ervaren en ben blij deze weg gekozen te hebben. Ze hebben echt aandacht voor hun kandidaten en voelen goed aan welke functie bij je past.”
Edwin Kanning – Marel Meat | Inside Sales Representative
“Bij Fongers en Fongers kijken ze verder dan je CV en verdiepen ze zich in de persoon erachter. Zo krijg je niet alleen een baan die bij je past, maar ook een werkomgeving waarin je jezelf prettig voelt.”
Kitty Leebeek – Lovink Enertech | Marketing Support Officer
"Ik studeerde af en wist eigenlijk niet goed wat voor baan ik zocht. Na een super verhelderend intake gesprek bij Fongers & Fongers (met Chantal) had ik een duidelijk beeld voor ogen. De dames van Fongers & Fongers hebben me ontzettend goed geholpen bij het vinden van een baan die bij me past. Ik zit nu helemaal op mijn plek!"
Mayke Herstel – State of Art | Content specialist
"Bij Fongers & Fongers verliep de communicatie gemakkelijk, open en laagdrempelig. Er werd goed naar mijn wensen geluisterd en zo kwam de passende vacature ook snel. Ook na de sollicitatieprocedure blijven ze geïnteresseerd en betrokken. Ik ben nog steeds erg blij met mijn huidige baan, dank jullie wel!"
Manon Wijnands – Ouwens – Misset | Marketing coordinator