Kandidaten vertellen

Wat kun je nu van ons verwachten als je een baan in de regio Achterhoek of Liemers zoekt? Wat vinden de kandidaten van onze aanpak? We laten ze graag vertellen over hun ervaring met Fongers en Fongers.

Diverse kandidaten aan het woord over Fongers en Fongers

“Achteraf had ik de “gok” om uit de taxi wereld te stappen jaren eerder moeten nemen. Desalniettemin heb ik veel geleerd van mijn jaren als planner en daar heb ik nu ook veel profijt van. Ik heb mijn eigen afdeling binnen Logistiek ondertussen en regel grofweg iets meer dan de helft van alle logistieke trajecten. Mijn taken hier worden steeds meer uitgebreid en men is tevreden over mijn snelle, accurate afhandeling van al mijn taken. Jullie dienstverlening is mij ook goed bevallen. Daar waar ik eigenlijk niks had, hebben jullie mij wel een kans gegeven om mijzelf te bewijzen. Wanneer mensen voorbij een stukje papier kunnen kijken kan ik de kans krijgen en dat stelde ik bij jullie ook zeer op prijs.”
Johan van Dam – Claddingpoint | Planner
"Bij Fongers & Fongers verliep de communicatie gemakkelijk, open en laagdrempelig. Er werd goed naar mijn wensen geluisterd en zo kwam de passende vacature ook snel. Ook na de sollicitatieprocedure blijven ze geïnteresseerd en betrokken. Ik ben nog steeds erg blij met mijn huidige baan, dank jullie wel!"
Manon Wijnands – Ouwens – Misset | Marketing coordinator
“Zeer geïnteresseerd in mijn wensen en mijn interesses. Hierdoor komen ze met passende vacatures. Ik kreeg veel tips en advies en ze bleven zeer betrokken bij de sollicitaties. Zeker een aanrader!”
Jet Reijers – Svedex | Projectbegeleider / koperskeuze
“Een echte aanrader! Fongers & Fongers. persoonlijk, betrokken en luisteren naar jou wensen, hierdoor komen ze met passende vacatures maar weten ook out of the box te denken. En ze verliezen je niet uit het oog.”
Cyriel Menke – Takkenkamp | Werkorganisator
“Op een aangename en ongedwongen wijze wist Fongers & Fongers mij te overtuigen om eens het gesprek aan te gaan met Ottevanger. Zelf zag ik het toen wat anders, maar na het eerste gesprek draaide dat volledig om. Knap stukje inlevingsvermogen van Fongers & Fongers om dat boven water te krijgen. Ondertussen al bijna een jaar met veel plezier bij Ottevanger aan de slag!”
Dennis Tijdink – Ottevanger | Sales manager
“Ik had gelijk in de gaten dat Fongers & Fongers niet zomaar mensen doorstuurt naar de potentiële werkgever. Fongers & Fongers doet uitgebreid haar huiswerk en weet zich in te leven in wat werkgever en werknemer zoeken. Ze houden zich uitstekend aan de gemaakte afspraken en bellen op de afgesproken tijden (of zelfs eerder!) terug.”
Jeroen Joling – Rouwmaat groep | Logisitiek Manager
"Een gezonde focus op je persoonlijke interesses voor de best mogelijke match. Fongers & Fongers weet zich te onderscheiden door zich te verdiepen in de persoon en daarmee kansen te bieden die aansluiten bij mijn opleiding, ervaring en bij mijn persoonlijke interesses. Dit heeft geresulteerd in een uitdagende werkplek waar ik inmiddels al meerdere jaren met veel plezier werkzaam ben".
Simon Arends – Hencon | Technical Sales Support Manager
“Tijdens een spontaan kennismakingsgesprek bij Fongers & Fongers, is er een passend persoonlijk profiel van mij geschetst. Hierin zijn interesses, ervaringen en verwachtingen duidelijk naar voren gekomen. Aan de hand hiervan is de sollicitatieprocedure gestart. Na een geslaagde sollicitatieronde was een nieuwe uitdaging binnen korte tijd geregeld. Een persoonlijke aanpak met een fantastisch resultaat. Super!”
Emiel Remerie – Ottevanger | Constructeur
Ard and Tessa
Ard and Tessa
Alle dames zijn stuk voor stuk betrokken bij het vinden van een passende baan. Goede contact momenten zodat je goed op de hoogte blijft van de stand van zaken. Ze hebben mensen kennis en kennen 'hun' bedrijven en zo maken ze een perfecte match. Compliment voor de kennis, effort en persoonlijke touch!! Chapeau :-)
Teun Brand
Teun Brand
Fongers en Fongers is voor mij de top recruiter van de achterhoek. Na een telefoontje met de hulpvraag voor een leuke baan in de buurt zat ik zeer snel aan tafel voor een kennismakingsgesprek. daaruit kwamen een aantal vacatures voort die Fongers en Fongers ter invulling aanboden. hierbij werd ik snel gekoppeld aan een bedrijf waar ik het juiste profiel voor heb. Nu mag ik daar aan de slag. meteen raak!! De ondersteuning vanuit Fongers en Fongers was zeer goed/adequaat en prettig. Ik ben ze zeer dankbaar voor de hulp. Daarnaast mocht degene die de tip gaf aan mij bij Fongers en Fongers langs te gaan ook nog een bloemetje ontvangen wat getuigd van een zeer attente en menselijke onderneming. aanrader voor iedereen die een leuke baan zoekt.
Mike van Mierlo
Mike van Mierlo
Zeer net, professioneel en gedreven team. We zijn zeer content met de samenwerking. Bij een volgende vacature zullen we zeker niet afwachten om team F&F weer in te schakelen.
Peter ten Broeke
Peter ten Broeke
Bij Fongers en Fongers werd ik na een spontane uitnodiging met open armen ontvangen. Nadat ik mijn wensen en ambities had gedeeld, had Jonneke mij geïntroduceerd bij een organisatie die aansluit bij mijn profiel en verwachtingen. Ik waardeer het ondernemerschap, persoonlijk maatwerk en de proactieve aanpak van F&F. Zelfs op een vrije dag was er ruimte om even kort af te stemmen.
Marc H
Marc H
Super geholpen door Jasmijn. Fijn gesprek, goede begeleiding en professionele maar ook persoonlijke aanpak. Ik raad iedereen die op zoek is naar een baan aan om eens op gesprek te gaan bij Fongers en Fongers!
Joske Meeuwis
Joske Meeuwis
Een heel fijn en goed gesprek gehad met Jasmijn. Ze luistert goed naar je en kijkt ook naar de persoon achter de cv. Je wensen worden goed opgepakt en samen wordt er gekeken naar wat er bij jouw past. Door Jasmijn heb ik in korte tijd weer een baan kunnen vinden !
Simone Vermoolen
Simone Vermoolen
Goede ervaringen met het team van Fongers & Fongers!
Anke Eilers
Anke Eilers
Enthousiast team en zijn uitermate op de hoogte van de regionale arbeidsmarkt!
Anke Abbink
Anke Abbink
Heldere communicatie, korte lijnen én snel geholpen aan een Interim Operations Manager!
“Na een prettig en open intake gesprek kwamen ze na 2 dagen al met deze functie bij Marel. Hierna zijn de sollicitatiegesprekken binnen een week afgerond en heb ik een baan die mij op mijn lijf geschreven is. Ik heb de samenwerking als zeer prettig ervaren en ben blij deze weg gekozen te hebben. Ze hebben echt aandacht voor hun kandidaten en voelen goed aan welke functie bij je past.”
Edwin Kanning – Marel Meat | Inside Sales Representative
“Bij Fongers en Fongers kijken ze verder dan je CV en verdiepen ze zich in de persoon erachter. Zo krijg je niet alleen een baan die bij je past, maar ook een werkomgeving waarin je jezelf prettig voelt.”
Kitty Leebeek – Lovink Enertech | Marketing Support Officer
"Ik studeerde af en wist eigenlijk niet goed wat voor baan ik zocht. Na een super verhelderend intake gesprek bij Fongers & Fongers (met Chantal) had ik een duidelijk beeld voor ogen. De dames van Fongers & Fongers hebben me ontzettend goed geholpen bij het vinden van een baan die bij me past. Ik zit nu helemaal op mijn plek!"
Mayke Herstel – State of Art | Content specialist
Zeer net, professioneel en gedreven team. We zijn zeer content met de samenwerking. Bij een volgende vacature zullen we zeker niet afwachten om team F&F weer in te schakelen.
Mike van Mierlo – Anewhere
Wat een leuk team werkt er bij Fongers & Fongers! Een allereerste intake zorgde voor een goed beeld van elkaar. Daarna kreeg ik een aantal opties voor eventuele passende bedrijven, maar ook gerichte vacatures aangedragen. Bij 2 bedrijven ben ik op gesprek geweest waarvan 1 uiteindelijk mijn nieuwe uitdaging werd! Het ging allemaal lekker vlot qua communicatie en het maakt niet uit met wie van de dames je contact hebt, ze zijn allemaal zo enthousiast en betrokken. Inmiddels ben ik gestart en heb het erg naar mijn zin op mijn nieuwe werkplek. Dankjulliewel dames!
Carmen Reimerink – Buha | Contractmanager inkoop