Ons verhaal

Leuk dat je er bent! Sinds 2001 zijn wij een team van enthousiaste, betrokken recruiters met een uitstekend netwerk aan bedrijven in de Achterhoek en Liemers. We hebben in de jaren vele leuke kandidaten bemiddeld: van starters, ervaren kandidaten tot aan management- of directieleden.

Wij hechten waarde aan echte, persoonlijke en eerlijke verhalen en staan bekend om onze korte lijnen en heldere communicatie. Wij helpen jou verder in je carrière, maar ook in je persoonlijke ontwikkeling. Betrokken, met humor en kijkend naar de toekomst. Zet jij vandaag de eerste stap naar je droombaan? Wij zetten graag net ‘FF’ dat stapje extra.

Fongers en Fongers, taking you further!

Kernwaarden Fongers en Fongers

Onze kernwaarden

FRIENDS EN FUN

FRIENDS EN FUN

Eerlijk, direct, open en met humor. Bij Fongers en Fongers werken we als vrienden aan een gezamenlijk resultaat. Vrienden vertrouwen elkaar, maar durven elkaar ook de waarheid te zeggen, om daarna weer een geintje te kunnen maken. Samen bereiken we meer, weten we meer en hebben we meer fun.Niet alleen binnen ons team, maar ook met onze relaties werken we op deze wijze. We doen wat we beloven, zijn open en persoonlijk in onze communicatie en staan open voor kritiek.

NET FF BETER

NET FF BETER

Ondernemend, winnaarsmentaliteit en flexibiliteit.
Alles verandert continue. Om nog beter te kunnen worden moeten we ondernemend en vernieuwend durven zijn. Wij kijken naar trends op het gebied van werving en selectie en zorgen ervoor dat we met nieuwe formats komen om ons te blijven ontwikkelen.

Flexibiliteit is daarbij essentieel, net zoals out of the box kunnen denken. Wij gaan voor het beste resultaat! Daarbij houden we niet van verliezen en als we verliezen dan graag met stijl.

NET FF ANDERS

NET FF ANDERS

Eigenzinnig.
We doen het graag op onze eigen manier. Het mag altijd net een beetje anders en grenzen zijn er om op te zoeken.

GEWOON FF DOEN

GEWOON FF DOEN

No nonsens, daadkrachtig, doelgericht.
Niet te lang nadenken over een plan maar gewoon doen. Onderweg kunnen we ons plan altijd nog bijstellen. Geen ellenlange vergaderingen en rapportages.