Bedrijven

Fongers en Fongers is sinds 2001 succesvol in het vervullen van vacatures in de regio Achterhoek en Liemers. Het gaat hierbij om MBO, HBO en WO vacatures op junior, medior en management niveau. Naast het vervullen van vacatures helpen wij onze opdrachtgevers bij het optimaal inzetten van de eigen medewerkers, door middel van loopbaanmanagement, maar ook bij outplacement trajecten.

Veel bedrijven en kandidaten in de regio weten inmiddels de weg naar ons kantoor te vinden! Onze expertise ligt binnen de volgende branches:

Employer branding, assessment & persoonlijke profielanalyses

Fongers en Fongers kent de markt in de regio Achterhoek en Liemers als geen ander en wij investeren in een goede relatie met onze werkgevers én in een sterk netwerk. Maar wij investeren ook in onszelf én in technologische- en marketingtools om snel in te kunnen spelen op de steeds veranderende markt.

Fongers en Fongers richt zich naast het vinden van de juiste kandidaat ook op Employer Branding, assessments en persoonlijke profielanalyses. Wij werken samen met professionele partners en zijn aangesloten bij diverse werkgeversverenigingen.

Wil je ervaren dat arbeidsbemiddeling via Fongers en Fongers net ‘FF’ anders is? Wij stappen in de auto en komen graag naar je toe!

Bekijk ons team

Ons team bestaat uit energieke junior en senior recruiters. Hierdoor sluiten wij naadloos aan bij elke doelgroep. Wij zijn ondernemend, hands-on, denken in oplossingen en zijn klantgericht. We zijn een familiebedrijf, dus inzichten gaan niet verloren. Wij kennen een transparante dienstverlening met korte lijnen en wij communiceren met een open en persoonlijke houding.

Plezier in ons werk is er altijd. Wij zetten graag net ‘FF’ dat stapje extra. Wij weten exact wat er nodig is om de juiste kandidaat voor jouw organisatie te selecteren.