Vacature aanmelden

Wil je ervaren dat werving en selectie via Fongers en Fongers net even anders is? Met meer aandacht en een open, persoonlijke houding in alle communicatie? Met onze hands-on mentaliteit én mensenkennis weten wij exact wat nodig is om de juiste kandidaat voor jou te selecteren.

Hoe wij dat doen?

Vacature aanmelden

Vacature aanmelden

Je kunt bij ons je vacature in de Achterhoek, Liemers of Twente aanmelden. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op via 0315 - 397 500, via de mail: info@fongersenfongers.nl of vul ons contactformulier in!

Persoonlijke kennismaking

Persoonlijke kennismaking

Tijdens een persoonlijk gesprek nemen wij graag de vacature met je door. We bespreken de verwachtingen ten opzichte van de kandidaat en doorgronden de bedrijfscultuur.

Publicatie van de vacature

Publicatie van de vacature

In onze vacaturetekst geven we weer waarom een kandidaat zou moeten kiezen voor jouw organisatie, voor de vacature en welke persoonlijkheid wij zoeken. We plaatsen de vacature op onze eigen website, op social media en op Indeed.

Werving en selectie

Werving en selectie

Zodra we de vacature hebben gepubliceerd gaan we aan de slag met het actief benaderen van kandidaten in en buiten ons netwerk. Een netwerk waar we al 20 jaar aan werken. Door gebruik te maken van ons netwerk komen we vaak tot de best passende kandidaten.

Presentatie kandidaten

Presentatie kandidaten

Hierna presenteren wij de geselecteerde kandidaten aan jou door middel van een actueel cv en een persoonlijke toelichting. Deze geeft de motivatie van de kandidaat weer.

Assessment

Assessment

Mocht je het fijn vinden, dan kunnen wij een assessment afnemen bij een kandidaat. Wij zijn licentiehouder van Thomas International en werken samen met GITP.

After sales

After sales

Wij staan voor constante kwaliteit, ook nadat een kandidaat in dienst is getreden. Wij komen graag bij jouw bedrijf op bezoek om bovenstaande procedure te evalueren. We horen graag hoe de samenwerking verloopt.

Net 'FF' een stapje extra

Net 'FF' een stapje extra

Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen bij het vinden van de juiste kandidaat? Of wil je ervaren dat arbeidsbemiddeling via Fongers en Fongers net ‘FF’ anders is? Wij stappen in de auto en komen graag naar je toe!