Assessment

Yes, je hebt een nieuwe baan. Alles lijkt te kloppen, maar nu je er eenmaal aan de slag bent gegaan valt het toch tegen. Dit is niet wat je ervan verwacht had. Heb je wel de juiste keuze gemaakt? Om een verkeerde keuze te voorkomen bieden wij een assessment van Thomas International aan. Thomas International is al meer dan 30 jaar toonaangevend op het gebied van ontwikkeling en innovatie van assessments. Daarnaast werken we samen met gerenommeerde partijen als GITP.

Krijg in slechts 8 minuten inzicht in iemands werkgedrag!

PERSOONLIJKE PROFIELANALYSE (PPA) van THOMAS

In slechts 8 minuten geeft de gedragsassessment van Thomas nauwkeurig inzicht in hoe
mensen zich op het werk gedragen. Zo kun je meer zekerheid krijgen bij het werven van nieuw personeel en het moreel van medewerkers verbeteren.

Validatie: Geregistreerd bij de British Psychological Society en gecontroleerd op technische criteria die vastgesteld zijn door de Europese Federatie van de Psychologists' Associations.

Maximale selectiekwaliteit

De testen ondersteunen bij de selectie, beoordeling, ontwikkeling of begeleiding en counseling. Het rapport combineren wij altijd met een gesprek waarbij de ervaring, opleiding, kwalificaties, vakbekwaamheid en het leervermogen van de kandidaat geëvalueerd worden.

Wij zorgen voor een passende match

Binnen een team komen verschillende typen mensen voor. Zo zijn er denkers, doeners, kartrekkers, waarnemers, perfectionisten enzovoorts. De samenwerking binnen teams speelt een essentiële rol in het prestatieniveau van bedrijven. Aan de hand van meer kennis van het individu kunnen wij nog beter kijken naar vacatures die bij je passen. Wij vertellen graag meer over de mogelijkheden van een assessment.

Blog: Maak van december een feestje met je collega's en vrienden | Fongers en Fongers

Analyses op maat

Aan de hand van de informatie die je ons geeft, kiezen we de test die geschikt is voor wat je wilt meten. Een greep uit de mogelijkheden:

  • Werkgedrag identificeren
  • Functieprofiel bepalen
  • Leervermogen meten
  • Sterktes en zwaktes van een team bepalen
  • Teamwerking analyseren

Hoe ziet zo’n rapportage eruit? Bekijk hier de demo rapportage.