Onze opdrachtgevers

Wil jij aan de slag bij onze opdrachtgevers? Onderstaand vind je de achtergrond verhalen, video’s en vacatures van onze mooie opdrachtgevers. Wil je meer weten over deze of andere bedrijven in de Achterhoek of Liemers? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Wiha BV is al 40 jaar de specialist in zaag- en boortechniek en 10 jaar marktleider in het behandelen van betonvloeren en asfalt. Actief in heel Nederland gaat WIHA iedere uitdaging aan. Dit doen zij met hun vakmensen met ruime ervaring die ook regelmatig worden getraind. WIHA BV kenmerkt zich als een organisatie met korte communicatielijnen en een open Achterhoekse cultuur. In totaal zijn er 21 medewerkers werkzaam.

Bij Koninklijke Gazelle in het Veluwse Dieren maken circa 500 medewerkers elk jaar meer dan 275.000 fietsen. Gazelle is marktleider in Nederland en profileert zich door een aansprekende, innovatieve collectie en een hoge leverbetrouwbaarheid. Export is één van de strategische speerpunten. Al sinds de oprichting in 1892 staat kwaliteit bij Gazelle voorop.

Ottevanger Milling Engineers, opgericht in 1909, is een internationaal bedrijf dat is gespecialiseerd in het ontwerpen en vervaardigen van apparatuur en complete installaties voor de graan verwerkende en mengvoederindustrie. Voedselproducenten over de hele wereld gebruiken deze installaties om voedsel voor mensen en dieren te produceren.

Als er één partij is in de wereld die weet wat hoogwaardige afscheidingen kunnen doen voor het comfortabele gevoel van veiligheid van mensen én voor het aangezicht van een gebouw, dan is het Straatman. Straatman werkt met een team van gedreven specialisten aan slimme oplossingen op het gebied van balustraden, afscheidingen en trappen.

Bouwen beleef je bij Kormelink! Al ruim 100 jaar bouwen ze in het midden en oosten van Nederland de mooiste utiliteit projecten en woningen. Daarnaast maken ze ook renovatie en verduurzaming projecten en bieden ze meerjarig en klein onderhoud aan.

Werken bij Pentair Fairbanks Nijhuis betekent werken in een internationale omgeving met kwalitatief hoogstaande producten, die klantspecifiek in eigen huis worden ontwikkeld en geconstrueerd.

Mainfreight is een wereldwijde logistiek dienstverlener die klantspecifieke en bij voorkeur geïntegreerde warehousing, transport- en distributieoplossingen biedt voor haar klanten.

80 jaar geleden werd Takkenkamp opgericht door de eerste van nu drie generaties. Het bedrijf was met name actief in het voegwerk in de nieuwbouwsector. Van vader op zoon en nu kleinzoon is het bedrijf gegroeid naar een speler van formaat met een uitgebreid dienstenpakket in gevelonderhoud, restauratie en isolatie.

Moma Beauty is een groothandel op het gebied van hair- & beauty producten. Zij bedienen professionals en hair & beauty lovers via diverse webshops en via hun Haibu Experience Center.

Phoenix Mecano B.V. is een dochteronderneming van Phoenix Mecano AG, een bedrijf dat op de Zwitserse beurs genoteerd staat. Phoenix Mecano AG bestaat uit een aantal productiemaatschappijen en verkooporganisaties. Het bedrijf in Doetinchem heeft een lokaal magazijn, een bewerkingscentrum en een assemblagecentrum om zowel standaardproducten als bewerkte producten snel aan zijn afnemers te kunnen leveren.

Multi Ratio, gevestigd in Doetinchem, is al jaren specialist om klanten te ondersteunen bij de inrichting van hun kantoren.

Welgro bouwt al bijna 60 jaar bulkwagens voor het vervoer van veevoeders en droge grondstoffen. Zij zijn een mooi maakbedrijf in de Achterhoek met ruim 125 medewerkers. Bij Welgro komen techniek, innovatie en vakmanschap samen.

Fieldpiece is a family owned business founded in 1990. They are the industry leader in tools and test instruments for HVACR professionals. For decades, Fieldpiece has been leading the charge on innovation, creating products packed with features that HVACR professionals need to get their job done.

Nedap Retail is een onderdeel binnen Nedap welke wereldwijd innovatieve oplossingen ontwikkelt en vermarkt voor internationale retailers.

DRU werd opgericht in 1754 en is daarmee een van de oudste bedrijven van Nederland. Het bedrijf is internationaal actief en levert zijn kachels aan de Nederlandse, Belgische, Duitse, Franse en Engelse markt.

Checkpoint Systems, onderdeel van CCL Industries, is de enige leverancier van verticaal geïntegreerde RF/RFID-oplossingen voor de retail.

Internationaal met een lokaal karakter! In 1911 begonnen als een lokale smid in het Achterhoekse Aalten. En nu jaren later een internationale speler in de agrarische-, infra-, industriële- en tuinbouwsector. Een familiebedrijf met een belangrijk doel: Innovatieve en waarde toevoegende machines ontwikkelen voor en met haar klanten en partners. Het leveren van betrouwbare oplossingen, kwaliteitsproducten en specialistische service zit in het bedrijfs-DNA.

LOGISZ is een energiek en groeiend bureau waar 30 professionals van alle disciplines op het gebied van marketing en communicatie samenkomen. Nu nog in een kantoorpand vlakbij het centrum, maar vanaf Q2 2022 in de splinternieuwe LOGISZ Campus op een toffe zichtlocatie in Doetinchem!

Inteqnion is gespecialiseerd in ontwerp, bouw en implementatie van besturings- en automatiseringsoplossingen binnen de procesindustrie.

Reesink Production B.V. is producent van complete machines en halffabricaten in de sector landbouw (o.a. Kaweco, TopliftStaja) en warehouse (Lalesse en Reesink Logistic Solutions). Als producent houden ze zich bezig met ontwikkeling, productie en service.

Kledingproducent State of Art hoeft niet persé de grootste te zijn, maar wel de beste zijn in wat zij doen. Dat is de filosofie van het vernieuwde managementteam. Daarom leggen zij bij het rekruteren van nieuwe medewerkers graag de klemtoon op de persoonlijkheid van de kandidaat.

Bij BAX werken gepassioneerde advocaten en belastingkundigen die strijden voor de belangen van hun klanten om het beste resultaat te bereiken. Zij stropen graag hun mouwen op wanneer ze met kennis en denkkracht in de wet- en regelgeving duiken.

In 60 jaar tijd is Lentink uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende toeleveranciers op het gebied van hightech plaatbewerking.

SANOVO TECHNOLOGY NETHERLANDS BV in Aalten maakt deel uit van de Deense SANOVO TECHNOLOGY GROUP en is een machinebouwer, die zich bezig houdt met ontwikkeling, assemblage, verkoop en onderhoud van geavanceerde machines voor het sorteren en verpakken van eieren onder de merknaam STAALKAT.

Al meer dan 25 jaar is Arbor Media B.V. een leider in softwareontwikkeling voor audio- en videotoepassingen.

Hencon BV. is een wereldwijde producent van speciale op maat gemaakte voertuigen voor de aluminiumindustrie, bos- en mijnbouw, de zware industrie.

Vink Kunststoffen is marktleider op het gebied van verkoop en distributie van kunststof halffabrikaten in Nederland. De opgebouwde marktkennis, ervaring en technische expertise worden dagelijks ingezet bij het adviseren van een groeiende markt over de mogelijke toepassingen. Vink Nederland is onderdeel van een wereldwijde familie van kunststof distributie bedrijven. Vink heeft een uitgebreid voorraadprogramma en biedt afnemers de faciliteiten die bij een professionele distributie organisatie horen. De bedrijfscultuur is informeel en resultaatgericht.

Dorset Green Machines is een internationaal opererende onderneming, gevestigd in de Achterhoek. Zij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen én produceren van banddroog- en luchtwassystemen voor verschillende marktsectoren, waaronder de pluimveehouderij en de biogasindustrie.

Hencon Forestry is gespecialiseerd in machines en apparatuur voor de bosbouw, biomassa en landschapsonderhoud. Naast het dealerschap van John Deere bosbouwmachines, ontwikkelen zij ook zelf machines onder de naam Axsel.

Dumaco is een gerenommeerd toeleveringsbedrijf voor nationale en een steeds grotere groep internationale afnemers.

BRINK groep bestaat uit meerdere ondernemingen met hun eigen specialismes. BRINK Moulds & Dies is gespecialiseerd in het engineeren en vervaardigen van hoog gekwalificeerde spuitgietmatrijzen en van hoogwaardige volg-, snij-, buigstempels.

RPM Bouw BV is een bedrijf met een bestaansrecht van ruim vijftig jaar. Kernwaarden voor RPM Bouw zijn: ondernemend, betrouwbaar en grensverleggend maar ook innovatief, duurzaam en kwaliteit. Hier wordt samen met alle medewerkers iedere dag aan gewerkt. Samen met de opdrachtgever werken zij aan een mooi product. Een woning, bedrijfsgebouw of een appartementencomplex moet voldoen aan de juiste kwaliteitseisen maar ook biedt RPM veel kennis en kunde in de verschillende fases.

Werken in Gelderland voor een bedrijf in bijvoorbeeld Doetinchem, Didam, Ulft, Duiven, Zevenaar, Aalten, Varsseveld of Winterswijk? Fongers & Fongers is taking you further!

Fastfloor is sinds 1990 de specialist in kwaliteitsvloeren en is gevestigd in de hoofdstad van de Achterhoek: Doetinchem. Samen met een team van vijftien medewerkers ontzorgen ze klanten van A tot Z als het aankomt op vloeren, wandafwerking en raambekleding.

Nunner werd in 1955 opgericht in de wijnregio van Zuid-Stiermarken in Oostenrijk en heeft momenteel zijn hoofdkantoor in Nederland. Nunner is een toonaangevende leverancier van logistieke diensten. Het bedrijf biedt een geïntegreerd portfolio van logistieke diensten dat de totale toeleveringsketen van bron tot eindgebruiker omvat.

Kramp is in 1951, in Varsseveld, opgericht door Johan Kramp. Hij startte een eenmanszaak in het verkopen van onderdelen aan boeren. Inmiddels zijn in Nederland 1.100 medewerkers werkzaam (waarvan ruim 1.000 in Varsseveld) en in Europa 3.600.

Triferto is een internationale groothandel in minerale meststoffen. Als specialist in bemesting dragen zij daarmee bij aan duurzame landbouw- en voedselproductie.

Ferro Techniek BV richt zich op vier verschillende bedrijfsdomeinen: • Algemene emaillering; • Dikke filmverwarming; • Onderdelen van de warmtewisselaar; • Emailleren van roestvrijstaal.

Cladding Point is al meer dan 10 jaar een toonaangevende, onafhankelijke partner voor de Benelux die sinds 2006 de bouwsector voorziet van duurzame, brandwerende en Premium sandwichpanelen t.b.v. gevels en daken.

Nijhuis is werkzaam sinds 1904 en is in staat om door middel van het combineren van haar jarenlange expertise en applicatiekennis hoogwaardige, innovatieve en solide oplossingen te leveren.

Creditreform stelt bedrijven in staat waardevolle en veilige zakelijke relaties op te bouwen. Met jarenlange ervaring en de nieuwste technologieën ontvangt u innovatieve oplossingen voor de toekomst van morgen.

Papierfabriek Doetinchem bv produceert 70.000 ton aan 100% gerecycled lichtgewicht (MG) papier per jaar voor een groot aantal toepassingen.

TSC is een specialist in het bouwen van hoogwaardige rechthoekige silo’s welke worden ingezet in een verscheidenheid van industrieën over de hele wereld.

Global Wind Service (GWS) is een toonaangevende leverancier van installatie- en onderhoudswerkzaamheden van windturbines over de hele wereld (onshore en offshore).

Teamwork Interiors is een internationaal opererende organisatie, met jarenlange ervaring en 40 vakbekwame professionals. Doel is het creëren van eenheid met meer sfeer, traffic en omzet.

Anewhere B.V. is in 2017 door twee jonge ondernemers opgericht en vervoert handelsgoederen snel en betrouwbaar naar de juiste bestemming. Anewhere vervoert handelsgoederen snel en betrouwbaar naar de juiste bestemming. Over land, zee of door de lucht regelt Anewhere het meest effectieve en voordelige transport. Wereldwijd. Het ervaren team van gecertificeerde logistieke professionals staat zeven dagen per week, 24 uur per dag klaar. Met de flexibele aanpak heeft Anewhere op elke logistieke vraag een passend antwoord.

De readers, transponders en sensoren van de marktgroep Identification Systems optimaliseren, bewaken en controleren dagelijks de bewegingen van miljoenen voertuigen en personen over de hele wereld.

Arendsen Plaatwerk is een veelzijdig toeleverancier binnen het metaalsegment, goed geoutilleerd en gehuisvest in een modern pand op industrieterrein "De Rieze" in Ulft. Arendsen is gespecialiseerd in het knippen, ponsen, lasersnijden, buigen, kanten, lassen en assembleren van metaalproducten. Haar producten, in diverse materiaalsoorten, klein of groot van formaat, enkel of in serie, vinden haar weg naar tal van marktsegmenten; gevel-, staal-, machinebouwers, magazijn- en interieurinrichters, transport, voedings-, milieu- en installatiesector.

Intralox is al 50 jaar wereldleider van bekroonde, uitgebreide transportoplossingen.

In 2009 werd het softwaresysteem P8 ontwikkeld voor enkele waterschappen door I-Real BV uit Terborg. P8 is een administratief/geografisch systeem en was een ‘vreemde eend in de bijt’ in het portfolio van I-Real. Dit gold ook voor de pakketten Grondig en Realwaste voor Slibverwerking en Afvalstromen.

Riooltotaal levert duurzame oplossingen op het gebied van rioolrenovatie. De medewerkers zijn expert in het oplossen van rioolproblemen in complexe situaties en het herstellen van rioleringen op moeilijk bereikbare plaatsen. Dit alles doen ze met de meest geavanceerde apparatuur en beste materialen waardoor ze duurzame oplossingen aanbieden aan hun klanten. Riooltotaal is er onder andere voor zakelijke klanten, particulieren, instellingen en overheden en hoofdaannemers.

Vakmedianet is de leidende business-to-business uitgeverij in Nederland. Met hun online platformen, magazines, boeken, opleidingen en events bereiken zij meer dan 1.200.000 professionals en beslissers in diverse branches. Vakmedianet is gevestigd in Doetinchem, Deventer en Alphen aan den Rijn. Het Horeca-cluster omvat drie merken; Het marktleidende merk Misset Horeca informeert horecaondernemend Nederland al meer dan 65 jaar. Snackkoerier is toonaangevend binnen de fastservice sector en Misset Catering richt zich op professionele cateraars. Alle merken bieden kwalitatief hoogwaardige vakinformatie vanuit een multimediale invalshoek: vakbladen, nieuwsbrieven, websites en events.

abb interieurbouw is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerpen, produceren en monteren van unieke op maat gemaakte interieurs.

Minerva Bedrijfsadviseurs is sparringpartner voor bedrijven op het gebied van bedrijfsadministratie, bedrijfsadvisering en fiscaal advies.

Bij Nedap werken meer dan 700 mensen, op vakgebieden als design, engineering, software development, finance, HRM, projectmanagement, marketing en sales.

Nedap Light Controls ontwikkelt en produceert hoogwaardige electronic lamp drivers (power supplies) voor UV lampen die bekend staan om kwaliteit en betrouwbaarheid.

SafanDarley is dé mondiale specialist in de ontwikkeling en bouw van kantbanken en scharen voor zowel het dunne als het dikke plaatsegment.

Bij Nedap geloven ze in de diversiteit van mensen en organisaties. Zij ontwikkelen technologie die mensen helpt om productiever te zijn in hun werk, door beter aan te sluiten op hun individuele talenten en mogelijkheden.

Al meer dan 50 jaar ontwikkelen en produceren de ondernemingen van de Brink Groep exclusief voor de verpakkingsindustrie kwalitatief hoogwaardige spuitgietmatrijzen en geavanceerde geautomatiseerde robot systemen.

TechnoWand is al ruim 25 jaar gespecialiseerd in de productie en installatie van diverse wandsystemen. TechnoWand levert wandsystemen voor kantoren, fabrieken en instellingen in de profit en non-profit sector.

Marel is een toonaangevende wereldwijde leverancier van geavanceerde verwerkingssystemen en -diensten voor de pluimvee, vlees- en visindustrie. Zij bieden het gemak van één enkele bron om aan elke behoefte te voldoen. Hun state-of-the-art apparatuur en systemen helpen voedselverwerkende bedrijven van alle groottes, in alle markten, om te werken met maximale productiviteit.

Als totaalleverancier heeft Arendsen Staalbouw diverse deskundigheden gebundeld en maakt hen voor potentiële opdrachtgevers en werknemers extra interessant.

Ambiance Resec is een ondernemend en innovatief familiebedrijf dat een groot assortiment binnen- en buitenzonwering, terrasoverkappingen, garagedeuren en raamdecoratie verkoopt en monteert.

Rotor is specialist in het modificeren, testen, certificeren en spuiten van elektromotoren. Vanuit Eibergen richt een hechte groep collega’s zich dagelijks op grote OEM’s in de olie & gas industrie en de marine/scheepvaart.

Bij Nedap Livestock Management helpen ze professionele melkvee- en varkenshouders overal ter wereld om op een plezierige manier een winstgevend en duurzaam bedrijf te runnen.

De specialist in innovatie, service, onderhoud en revisie Het begon in 1979 kleinschalig met de revisie van auto-, truck- en tractormotoren. Inmiddels is Pasman Motoren & Aggregaten met ruim 30 medewerkers uitgegroeid tot een nationaal en internationaal opererende onderneming. ISO en VCA gecertificeerd, en dealer van gerenommeerde motormerken.

Lovink Enertech is onderdeel van Royal Lovink Industries BV en is een internationaal opererend bedrijf met klanten zowel binnen als buiten Europa. Hun specialisatie is de ontwikkeling, productie en levering van innovatieve en betrouwbare kabelgarnituren. Zij leveren voornamelijk kabelmoffen en eindsluitingen voor middenspanningskabels.

Iedereen maakt bewust of onbewust dagelijks gebruik van het werk van de Buha. De inwoner staat dan ook op de 1e, 2e én 3e plaats

Als veehouder wilt u niet alleen een goede (melk)opbrengst, maar ook het beste voor uw dieren. Want een koe of geit die zich goed voelt, geeft meer melk en gaat langer mee. Bij Hanskamp weten ze dat als geen ander.

Onze ontstaansgeschiedenis Kenty is opgericht in 2021. Maar toch lopen ze al een tijdje mee. Het bedrijf is namelijk een samenvoeging van FAD en De Veldhoen; twee administratiekantoren met jarenlange kennis en ervaring op het gebied van accountancy, administratie en fiscale uitdagingen.

"online het verschil maken". Dit zit in het bloed en in de cultuur van A&M Impact. Bij ieder project zullen zij ervoor zorgen online het verschil te gaan maken voor en met de klant. Het team van A&M is bruisend, jong en gedreven!

VTS Technical Group is geen gewoon technisch bedrijf. We leveren een one-stop-shop-oplossing, een krachtig totaalconcept rondom uw continuïteit en machinepark. In eigen huis, bij uw bedrijf of op locatie.

Misset Uitgeverij is uitgever van de meest toonaangevende titels binnen de agrarische sector. Met 140 enthousiaste professionals werken wij aan de magazines, websites, diensten en evenementen van Boerderij, Boerderij Vandaag, Food&Agribusiness, Pluimveehouderij, Groenten & Fruit, Trekker, Traktorpool, Future Farming, All About Feed, Dairy Global, Pig Progress, Poultry World.

A12 is de partner om mee samen te werken als het gaat om het vervullen van (tijdelijke) vacatures. Vanuit hun kennis en ervaring binnen de logistiek, grond-, weg- en waterbouw, de technische sector en de industrie zijn zij in staat om de juiste kandidaat te vinden om de vacature in te vullen. Door goede begeleiding van de kandidaat zorgen zij ervoor dat hij of zij de juiste baan heeft en u de juiste kandidaat.

Lensink Kozijnen is al meer dan 25 jaar dé specialist voor het produceren en monteren van kunststof en aluminium kozijnen voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Lensink Kozijnen monteert hoogwaardige producten die compleet afgewerkt worden geleverd.

Life & Mobility is een Nederlandse, innoverende producent van rolstoelen en scootmobielen. Al hun activiteiten zijn erop gericht om mensen met een functiebeperking binnen hun mogelijkheden te laten participeren in het maatschappelijk leven.

Forbo Siegling Movement Systems neemt wereldwijd een leidende positie in als aanbieder van hoogwaardige transport- en procesbanden, kunststof modulebanden, eersteklas aandrijfriemen en tand- en platte riemen van synthetische materialen. Deze producten staan bekend onder de merknaam Siegling. Ze worden gebruikt voor allerlei uiteenlopende toepassingen in industrie, handel en dienstverlening, bijvoorbeeld als transport- en procesbanden in de levensmiddelenindustrie, als loopbanden in fitnesscentra of als platte riemen in postsorteermachines.

Lalesse Logistic Solutions is een hard groeiende en toonaangevende speler in maatwerk logistieke totaaloplossingen. In nauw overleg met de klant realiseren zij een magazijn dat optimaal aansluit op de bedrijfsprocessen en producten van de klant.

HOTTUNING IS DE TUNING SPECIALIST VAN NEDERLAND DIE JOU VOORZIET VAN ALLES OP HET GEBIED VAN TUNING EN STYLING. HIERNAAST LEVEREN WE OOK EEN GROOT AANBOD ORIGINELE ONDERDELEN. Hottuning is ëën van de grootste importeurs van schroef- en verlagingsets. Hottung staat voor een hoge kwaliteit producten voor een scherpe prijs. Daarnaast zorgen ze altijd voor een snelle levering en een goede service.

AT Techniekopleidingen is gevestigd in Terborg en inmiddels meer dan 30 jaar geleden officieel als stichting opgericht en ontstaan vanuit het bedrijfsleven.

De Eisma Media Groep (sinds 1874) is uitgever van hoogwaardige kennis en communicatieproducten en -diensten (o.a. vaktijdschriften, websites en e-mail nieuwsbrieven, events/awards, webinars, content marketing, E-congressen en leermiddelen) in diverse business to business- en educatieve markten. Vanuit de vestigingen in Leeuwarden en Doetinchem zorgen 100 professionals en honderden freelancers voor mogelijkheden die leiden tot succesvolle resultaten van hun klanten