Onze opdrachtgevers

Wil jij aan de slag bij onze opdrachtgevers? Onderstaand vind je de achtergrond verhalen, video’s en vacatures van onze mooie opdrachtgevers. Wil je meer weten over deze of andere bedrijven in de Achterhoek of Liemers? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Kupan is één van de modernste producenten van sanitaire wanden en Lockers. Het betreft een wereldwijd opererend familiebedrijf in Varsseveld die zich bezighoudt met concepten, engineering, productie, assemblage en montage van slimme, gebruiksvriendelijke interieur inrichtingen met watervast plaatmateriaal (HPL). Kupan werkt voor zeer toonaangevende (corporate) internationale klanten.

Reesink Logistics Solutions (voorheen Lalesse Europe) denkt in oplossingen, niet in producten. Dat is wat zij smart noemen. Royal Logistics Solutions heeft tientallen jaren praktijkervaring in het optimaliseren van magazijnen in de sectoren food (al dan niet gekoeld of diepgevroren), retail, groothandel en industrie.

Ottevanger Milling Engineers, opgericht in 1909, is een internationaal bedrijf dat is gespecialiseerd in het ontwerpen en vervaardigen van apparatuur en complete installaties voor de graan verwerkende en mengvoederindustrie. Voedselproducenten over de hele wereld gebruiken deze installaties om voedsel voor mensen en dieren te produceren.

Als er één partij is in de wereld die weet wat hoogwaardige afscheidingen kunnen doen voor het comfortabele gevoel van veiligheid van mensen én voor het aangezicht van een gebouw, dan is het Straatman. Straatman werkt met een team van gedreven specialisten aan slimme oplossingen op het gebied van balustraden, afscheidingen en trappen.

Expertise, enthousiasme en liefde voor het vak is wat Svedex al sinds 1954 elke dag drijft om de beste afgelakte deuren te maken.

Werken bij Nijhuis Pompen BV betekent werken in een internationale omgeving met kwalitatief hoogstaande producten, die klantspecifiek in eigen huis worden ontwikkeld en geconstrueerd. Nijhuis Pompen BV maakt onderdeel uit van Pentair en opereert sinds oktober 2012 onder de merknaam Fairbanks Nijhuis.

Mainfreight is een wereldwijde logistiek dienstverlener die klantspecifieke en bij voorkeur geïntegreerde warehousing, transport- en distributieoplossingen biedt voor haar klanten.

80 jaar geleden werd Takkenkamp opgericht door de eerste van nu drie generaties. Het bedrijf was met name actief in het voegwerk in de nieuwbouwsector. Van vader op zoon en nu kleinzoon is het bedrijf gegroeid naar een speler van formaat met een uitgebreid dienstenpakket in gevelonderhoud, restauratie en isolatie.

Marel is een toonaangevende wereldwijde leverancier van geavanceerde verwerkingssystemen en -diensten voor de pluimvee, vlees- en visindustrie. Zij bieden het gemak van één enkele bron om aan elke behoefte te voldoen. Hun state-of-the-art apparatuur en systemen helpen voedselverwerkende bedrijven van alle groottes, in alle markten, om te werken met maximale productiviteit.

Parker Hannifin is wereldwijd marktleider in de ontwikkeling, productie en verkoop van technologieën, systemen en componenten op het gebied van aandrijving, besturing en procesbeheersing.

"online het verschil maken". Dit zit in het bloed en in de cultuur van A&M Impact. Bij ieder project zullen zij ervoor zorgen online het verschil te gaan maken voor en met de klant. Het team van A&M is bruisend, jong en gedreven!

Sinds 2003 is Orange Juice specialist in het realiseren van toonaangevende internetprojecten. Ze werken voor beursgenoteerde ondernemingen en bekende merken, maar ook met net zoveel passie voor start-ups. Onze internetprojecten bestaan uit een uitgekiende combinatie van strategie, concept, design, technologie en optimalisatie. Geen standaard oplossingen, maar puur maatwerk.

De KlaassenGroep is als innovatieve bouwregisseur werkzaam op het gebied van herstructurering & projectontwikkeling, woningbouw, utiliteitsbouw en renovatie & onderhoud.

Nedap Retail is een onderdeel binnen Nedap welke wereldwijd innovatieve oplossingen ontwikkelt en vermarkt voor internationale retailers.

DRU werd opgericht in 1754 en is daarmee een van de oudste bedrijven van Nederland. Het bedrijf is internationaal actief en levert zijn kachels aan de Nederlandse, Belgische, Duitse, Franse en Engelse markt.

Checkpoint Systems, onderdeel van CCL Industries, is de enige leverancier van verticaal geïntegreerde RF/RFID-oplossingen voor de retail.

Als gerenommeerd fullservice kunststofspuitgietbedrijf produceert Hollarts Plastic Group een grote variëteit aan logistieke middelen voor de bloementeelt, de voedselverwerkende industrie en de levensmiddelenbranche. Ook voor de industrie en de consumentenmarkt levert Hollarts een uitgebreide range aan producten.

BrimaPack biedt oplossingen voor het oogsten, verpakken, sorteren en coderen van groenten en fruit en is uitgegroeid tot één van ’s werelds toonaangevende fabrikanten in deze sector.

Inteqnion is gespecialiseerd in ontwerp, bouw en implementatie van besturings- en automatiseringsoplossingen binnen de procesindustrie.

Reesink Production B.V. is producent van complete machines en halffabricaten in de sector landbouw (o.a. Kaweco, TopliftStaja) en warehouse (Lalesse en Reesink Logistic Solutions). Als producent houden ze zich bezig met ontwikkeling, productie en service.

Kledingproducent State of Art hoeft niet persé de grootste te zijn, maar wel de beste zijn in wat zij doen. Dat is de filosofie van het vernieuwde managementteam. Daarom leggen zij bij het rekruteren van nieuwe medewerkers graag de klemtoon op de persoonlijkheid van de kandidaat.

Varex Imaging Nederland B.V. is een gespecialiseerde leverancier, producent en ontwikkelaar van componenten voor medische en industriële röntgenapparatuur, waaronder hoogspanningsconnectoren, belichtingsmeters en Bucky Systems. Zij zijn een internationaal, innovatief en vooruitstrevend bedrijf, echter met een no nonsens, open, Achterhoekse bedrijfscultuur en korte lijnen.

MML-Medical is distributeur van kwalitatieve medische apparatuur en farmaceutische producten.

SANOVO TECHNOLOGY NETHERLANDS BV in Aalten maakt deel uit van de Deense SANOVO TECHNOLOGY GROUP en is een machinebouwer, die zich bezig houdt met ontwikkeling, assemblage, verkoop en onderhoud van geavanceerde machines voor het sorteren en verpakken van eieren onder de merknaam STAALKAT.

Door ruim 30 jaar ervaring in de accountancy en het bedrijfsleven kan Accountantskantoor Hansen B.V.u op een breed terrein adviseren en begeleiden.

Kinkelder Metal Solutions is een familiebedrijf dat plaatwerk metaalproducten en samenstellingen op maat levert.

Als totaalleverancier heeft Arendsen Staalbouw diverse deskundigheden gebundeld en maakt hen voor potentiële opdrachtgevers en werknemers extra interessant.

BonsenReuling is een toonaangevend middelgroot ondernemersadvieskantoor met vestigingen in Lichtenvoorde, Eibergen, Deventer en Elst.

Adviesbureau Bongers / Jansen is een middelgroot adviesbureau op het gebied van installatietechniek, duurzaamheid, energie, brandpreventie en bouwfysica.

Dozon heeft vestigingen in Doetinchem, Zevenaar, Enschede, Lichtenvoorde, Haaksbergen, Ede, Veenendaal en Tiel. Het logistieke centrum, alsmede de verkoopdivisies interieurbouw en kozijnenindustrie en ondersteunende afdelingen zijn gevestigd in Doetinchem.

Q-railing een van 's werelds toonaangevende leveranciers van systemen hekwerken en glazen balustrades.

SEL Chemie is een familiebedrijf gevestigd in Aalten. In de loop der jaren hebben zij diverse chemische producten ontwikkeld, waarvan de bekendste lampolie is.

Anthura Arndt GmbH te Borken-Burlo (direct over de grens bij Winterswijk) is het Duitse onderdeel van het Nederlandse Anthura. Het betreft een stabiel, innovatief en groeiend familiebedrijf gespecialiseerd in de productie van uitgangsmateriaal voor de orchideeënteelt en anthuriums.

HyET Solar produceert flexibele zonnecellen in haar fabriek in Arnhem. Deze zonnecellen kunnen geïntegreerd worden in verschillende soorten dakbedekkingsmaterialen.

Al meer dan 25 jaar is Arbor Media B.V. een leider in softwareontwikkeling voor audio- en videotoepassingen.

Hencon (www.hencon.com) is een wereldwijde producent van speciale voertuigen voor de zware industrie.

Vink Kunststoffen is marktleider op het gebied van verkoop en distributie van kunststof halffabrikaten in Nederland. De opgebouwde marktkennis, ervaring en technische expertise worden dagelijks ingezet bij het adviseren van een groeiende markt over de mogelijke toepassingen. Vink Nederland is onderdeel van een wereldwijde familie van kunststof distributie bedrijven. Vink heeft een uitgebreid voorraadprogramma en biedt afnemers de faciliteiten die bij een professionele distributie organisatie horen. De bedrijfscultuur is informeel en resultaatgericht.

Dorset Green Machines is een internationaal opererende onderneming, gevestigd in de Achterhoek. Zij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen én produceren van banddroog- en luchtwassystemen voor verschillende marktsectoren, waaronder de pluimveehouderij en de biogasindustrie.

Hencon Forestry is gespecialiseerd in machines en apparatuur voor de bosbouw, biomassa en landschapsonderhoud. Naast het dealerschap van John Deere bosbouwmachines, ontwikkelen zij ook zelf machines onder de naam Axsel.

BRINK groep bestaat uit meerdere ondernemingen met hun eigen specialismes. BRINK Moulds & Dies is gespecialiseerd in het engineeren en vervaardigen van hoog gekwalificeerde spuitgietmatrijzen en van hoogwaardige volg-, snij-, buigstempels.

Misset Uitgeverij is uitgever van de meest toonaangevende titels binnen de agrarische sector. Met 140 enthousiaste professionals werken wij aan de magazines, websites, diensten en evenementen van Boerderij, Boerderij Vandaag, Food&Agribusiness, Pluimveehouderij, Groenten & Fruit, Trekker, Traktorpool, Future Farming, All About Feed, Dairy Global, Pig Progress, Poultry World.

Werken in Gelderland voor een bedrijf in bijvoorbeeld Doetinchem, Didam, Ulft, Duiven, Zevenaar, Aalten, Varsseveld of Winterswijk? Fongers & Fongers is taking you further!

Eijkelkamp SonicSampDrill-producten (SINDS 10 JAAR) zijn het resultaat van innovaties die de industrie veranderen en zijn ontworpen door mensen die dezelfde normen en waarden hanteren als hun bedrijfs-DNA.

Kramp is één van de grootste en snelst groeiende technische groothandels in Europa. De manier waarop Kramp haar professionaliteit gebruikt is de basis voor zakelijk succes: een prachtige, leidende positie in de markt.

Keukens op maat, voor elke doelgroep en elk budget. Dat is Bribus. Of het nu gaat om een serie keukens voor een nieuw appartementencomplex of een bestaande keuken die moet worden vervangen: Bribus regelt het.

Triferto is een internationale groothandel in minerale meststoffen. Als specialist in bemesting dragen zij daarmee bij aan duurzame landbouw- en voedselproductie.

Ferro Techniek BV richt zich op vier verschillende bedrijfsdomeinen: • Algemene emaillering; • Dikke filmverwarming; • Onderdelen van de warmtewisselaar; • Emailleren van roestvrijstaal.

Cladding Point is al meer dan 10 jaar een toonaangevende, onafhankelijke partner voor de Benelux die sinds 2006 de bouwsector voorziet van duurzame, brandwerende en Premium sandwichpanelen t.b.v. gevels en daken.

Nannoka Vulcanus staat voor kwaliteit, flexibiliteit en betrouwbaarheid.

Sinds de oprichting van Intermeco in het jaar 1992 houden zij hun bezig met alle soorten plaatbewerking voor dunne plaat met een wanddikte van 0,4 tot en met 4,0 millimeter.

Werken bij Makro Kerstpakketten betekent werken bij de grootste eindejaarsgeschenken leverancier van Nederland.

Nijhuis is werkzaam sinds 1904 en is in staat om door middel van het combineren van haar jarenlange expertise en applicatiekennis hoogwaardige, innovatieve en solide oplossingen te leveren.

Altop Kunststoftechniek B.V. is in Nederland dé specialist op het gebied van water- en afvalwatertechniek, luchtbehandeling en chemieopslag voor industriële bedrijven, overheden en waterschappen.

De missie van Ubbink is het verbeteren van de energie efficiency en het binnenklimaat van gebouwen in geheel Europa. Ubbink produceert en verkoopt vele producten en systemen die een bijdrage leveren aan deze missie.

TSC is een specialist in het bouwen van hoogwaardige rechthoekige silo’s welke worden ingezet in een verscheidenheid van industrieën over de hele wereld.

Global Wind Service (GWS) is een toonaangevende leverancier van installatie- en onderhoudswerkzaamheden van windturbines over de hele wereld (onshore en offshore).

Smart Automation ontwikkelt en bouwt mechatronische speciaal machines voor producerende bedrijven in het nauwkeurige segment.

I-Real verbindt mensen, installaties en sensoren met intelligente software voor integraal en efficiënt beheer, I-Real staat daarom ook voor Interactive Reality.

Teamwork Interiors is een internationaal opererende organisatie, met jarenlange ervaring en 40 vakbekwame professionals. Doel is het creëren van eenheid met meer sfeer, traffic en omzet.

Arendsen Plaatwerk is een veelzijdig toeleverancier binnen het metaalsegment, goed geoutilleerd en gehuisvest in een modern pand op industrieterrein "De Rieze" in Ulft. Arendsen is gespecialiseerd in het knippen, ponsen, lasersnijden, buigen, kanten, lassen en assembleren van metaalproducten. Haar producten, in diverse materiaalsoorten, klein of groot van formaat, enkel of in serie, vinden haar weg naar tal van marktsegmenten; gevel-, staal-, machinebouwers, magazijn- en interieurinrichters, transport, voedings-, milieu- en installatiesector.

DLS is onderdeel van een internationale holding met ondernemingen die actief zijn in de mechanisatie van de interne logistiek en in de automotive. DLS gevestigd in Doetinchem levert o.a. een geautomatiseerde logistiek systeem voor ‘full case’ orderverzameling in distributiecentra.

De readers, transponders en sensoren van de marktgroep Identification Systems optimaliseren, bewaken en controleren dagelijks de bewegingen van miljoenen voertuigen en personen over de hele wereld.

Heesen Yacht Interiors maakt deel uit van de Heesen groep uit Oss. Heesen Yachts Interiors werkt vanuit een gedegen organisatie, volgens moderne technieken en met het nieuwste op machinegebied. Het bieden van service is bij Heesen essentieel. Circa 100 medewerkers beheersen dan ook alle facetten van het meubel- en interieurvak.

De Sunshine Group is actief in de ontwikkeling, productie en verkoop van tent-gerelateerde recreatieartikelen. Binnen de Sunshine Group vallen de merken: Doréma, Alpenkreuzer en De Waard. Met het hoofdkantoor in Doetinchem, diverse verkoopkantoren in Europa en productielocaties in Slovenië en Tsjechië, dragen zij zorg voor een grote Europese afzet.

Virupa is één van de marktleiders in de Benelux op het gebied van analoge en digitale in- en outdoor signing en winkelpresentaties en verzorgt als full-service partner voor haar afnemers het gehele traject van ontwikkeling tot en met montage op de winkelvloer. Tot de klantenkring van Virupa behoren zowel retailers als (merk)fabrikanten.

Wiggers Ommantelen. Een term die menig voorhoofd doet fronsen. Zo niet bij Wiggers, waar ommantelen hét specialisme is. En vooral een bijzondere techniek waarmee de Winterswijkse fabrikant zijn sporen ruimschoots heeft verdiend. Ommantelen wordt ook wel bekleden, sealen of wrappen genoemd.

GRT Services is gericht op revisie en onderhoud, waarnaast je ook bij hen terecht kunt voor fijnmechanische onderdelen. GRT Services is gevestigd in Zelhem,

Lovink Enertech is onderdeel van Royal Lovink Industries BV en is een internationaal opererend bedrijf met klanten zowel binnen als buiten Europa. Hun specialisatie is de ontwikkeling, productie en levering van innovatieve en betrouwbare kabelgarnituren. Zij leveren voornamelijk kabelmoffen en eindsluitingen voor middenspanningskabels.

De kracht van SINGA ligt in de kennis, expertise en passie van een geweldig team met creatieve en technische geesten bestaande uit software, mechatronica en vision & motion engineers.

EuroKit is een totaalaanbieder in afdichtingsoplossingen. Vakkundig, flexibel, professioneel, snel en landelijk dekkend. EuroKit ontzorgt de professional én particulier op het gebied van advies, levering, uitvoering en onderhoud van kitwerken en afdichten.

Vandersanden Group is sinds 1925 een toonaangevend familiebedrijf dat marktleider is in de productie en verkoop van handvormgevelstenen.

Niek Jansen Mode is dé damesmode speciaalzaak van Didam en omgeving. In deze winkel vind je fashion, schoenen, sieraden, sjaals en tassen van exclusieve merken, zoals Patrizia Pepe, Airfield, Liu Jo, Cambio en 7 for all Mankind.

Vink VTS (Visual Technology Solutions), gevestigd in Wormerveer en Doetinchem, is een toonaangevende leverancier voor de sign-, display- en print markt.

Motrac Industries, dochteronderneming van Royal Reesink, is specialist in o.a. hydraulische systemen. Met ruim 100 medewerkers in Nederland, Duitsland en België verkoopt, ontwerpt en bouwt zij technisch hoogwaardige oplossingen voor mining, marine, off shore, automotive, industrie en landbouw wereldwijd.

Anewhere B.V. is in 2017 door twee jonge ondernemers opgericht en vervoert handelsgoederen snel en betrouwbaar naar de juiste bestemming. Anewhere vervoert handelsgoederen snel en betrouwbaar naar de juiste bestemming. Over land, zee of door de lucht regelt Anewhere het meest effectieve en voordelige transport. Wereldwijd. Het ervaren team van gecertificeerde logistieke professionals staat zeven dagen per week, 24 uur per dag klaar. Met de flexibele aanpak heeft Anewhere op elke logistieke vraag een passend antwoord.

EuroPly Woodproducts is leverancier van gedroogd Europees eiken, gestoomd eiken panelen, ruw eiken, Teewood en massieve hardhouten panelen en drielagen panelen voor de meubelindustrie, met een veelzijdige machinale voor uiteenlopende houtbewerkingen

Diving World is dé allround duikvakantiespecialist van de lage landen! Naast de standaard duikreizen, bieden zij ook maatwerkreizen aan. Diving World biedt zekerheid op reis en zijn aangesloten bij ANVR, SGR én het Calamiteitenfonds.

Het bedrijf, opgericht in 1969, heeft een vrieshuis in Doetinchem, 's-Heerenberg en Babberich. Het betreft een logistieke dienstverlener.

De Kiwitz Groep is een familiebedrijf dat bestaat uit vier bedrijven die een directe relatie hebben met bouwen, renoveren en/of verduurzamen: Kiwitz, Comfort Company, Kiwitz Jaki en Varistone.

Vakmedianet is de leidende business-to-business uitgeverij in Nederland. Met hun online platformen, magazines, boeken, opleidingen en events bereiken zij meer dan 1.200.000 professionals en beslissers in diverse branches. Vakmedianet is gevestigd in Doetinchem, Deventer en Alphen aan den Rijn. Het Horeca-cluster omvat drie merken; Het marktleidende merk Misset Horeca informeert horecaondernemend Nederland al meer dan 65 jaar. Snackkoerier is toonaangevend binnen de fastservice sector en Misset Catering richt zich op professionele cateraars. Alle merken bieden kwalitatief hoogwaardige vakinformatie vanuit een multimediale invalshoek: vakbladen, nieuwsbrieven, websites en events.

Bij Nedap werken meer dan 700 mensen, op vakgebieden als design, engineering, software development, finance, HRM, projectmanagement, marketing en sales.

Het Gerrit Komrij College behoort tot stichting Achterhoek VO. Achterhoek VO is een aantrekkelijke werkgever.

CAD2M is dé strategisch partner voor het bedrijfsleven, op het gebied van automatiseringsoplossingen. Zij ondersteunen de klant in het gehele maakproces: van 3D tekening tot NC code, van printplaatontwerp tot configurator en van productdatabeheer tot 3D printer.

Al 35 jaar is Te Kloeze Riooltechniek dé specialist in riooltechniek in de Achterhoek en Liemers.

DEKRA werkt al meer dan 90 jaar aan het vergroten van de veiligheid en is één van ’s werelds grootste expertiseorganisaties op het gebied van testen, inspecteren en certificeren.

Nedap Light Controls ontwikkelt en produceert hoogwaardige electronic lamp drivers (power supplies) voor UV lampen die bekend staan om kwaliteit en betrouwbaarheid.

SafanDarley is dé mondiale specialist in de ontwikkeling en bouw van kantbanken en scharen voor zowel het dunne als het dikke plaatsegment.

Integraal denken en werken zit in het DNA van Bod’or.

Bij BAX werken gepassioneerde advocaten en belastingkundigen die strijden voor de belangen van hun klanten om het beste resultaat te bereiken. Zij stropen graag hun mouwen op wanneer ze met kennis en denkkracht in de wet- en regelgeving duiken.

VSMI is een gerenommeerd toeleveringsbedrijf voor nationale en een steeds grotere groep internationale afnemers.

Bij Nedap geloven ze in de diversiteit van mensen en organisaties. Zij ontwikkelen technologie die mensen helpt om productiever te zijn in hun werk, door beter aan te sluiten op hun individuele talenten en mogelijkheden.

Jung Pumpen GmbH maakt sinds 2007 onderdeel uit van Pentair Inc. en produceert hoogwaardige pompsystemen voor huishoudelijk en gemeentelijk afvalwater.

TechnoWand is al ruim 25 jaar gespecialiseerd in de productie en installatie van diverse wandsystemen. TechnoWand levert wandsystemen voor kantoren, fabrieken en instellingen in de profit en non-profit sector.

Wynveen International BV ontwerpt en produceert hoogwaardige machines voor de graan verwerkende, mengvoeder, pet food en visvoeder industrie.

Al meer dan 50 jaar ontwikkelen en produceren de ondernemingen van de Brink Groep exclusief voor de verpakkingsindustrie kwalitatief hoogwaardige spuitgietmatrijzen en geavanceerde geautomatiseerde robot systemen.

Deurenfabriek Suselbeek is een fabrikant van buitendeuren, die vooral levert aan de industrie. Zij werken met een team van 80 gemotiveerde vakmensen vanuit een modern ingerichte fabriek in Sinderen. Al sinds 1921 worden er hier deuren gemaakt.

Welgro bouwt al bijna 60 jaar bulkwagens voor het vervoer van veevoeders en droge grondstoffen. Zij zijn een mooi maakbedrijf in de Achterhoek met ruim 125 medewerkers. Bij Welgro komen techniek, innovatie en vakmanschap samen.