Onze opdrachtgevers

Wil jij aan de slag bij onze opdrachtgevers? Onderstaand vind je de achtergrond verhalen, video’s en vacatures van onze mooie opdrachtgevers. Wil je meer weten over deze of andere bedrijven in de Achterhoek of Liemers? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Kupan is één van de modernste producenten van sanitaire wanden en Lockers. Het betreft een wereldwijd opererend familiebedrijf in Varsseveld die zich bezighoudt met concepten, engineering, productie, assemblage en montage van slimme, gebruiksvriendelijke interieur inrichtingen met watervast plaatmateriaal (HPL). Kupan werkt voor zeer toonaangevende (corporate) internationale klanten.

Reesink Logistics Solutions (voorheen Lalesse Europe) denkt in oplossingen, niet in producten. Dat is wat zij smart noemen. Royal Logistics Solutions heeft tientallen jaren praktijkervaring in het optimaliseren van magazijnen in de sectoren food (al dan niet gekoeld of diepgevroren), retail, groothandel en industrie.

Ottevanger Milling Engineers, opgericht in 1909, is een internationaal bedrijf dat is gespecialiseerd in het ontwerpen en vervaardigen van apparatuur en complete installaties voor de graan verwerkende en mengvoederindustrie. Voedselproducenten over de hele wereld gebruiken deze installaties om voedsel voor mensen en dieren te produceren.

Als er één partij is in de wereld die weet wat hoogwaardige afscheidingen kunnen doen voor het comfortabele gevoel van veiligheid van mensen én voor het aangezicht van een gebouw, dan is het Straatman. Straatman werkt met een team van gedreven specialisten aan slimme oplossingen op het gebied van balustraden, afscheidingen en trappen.

Expertise, enthousiasme en liefde voor het vak is wat Svedex al sinds 1954 elke dag drijft om de beste afgelakte deuren te maken.

Werken bij Nijhuis Pompen BV betekent werken in een internationale omgeving met kwalitatief hoogstaande producten, die klantspecifiek in eigen huis worden ontwikkeld en geconstrueerd. Nijhuis Pompen BV maakt onderdeel uit van Pentair en opereert sinds oktober 2012 onder de merknaam Fairbanks Nijhuis.

Mainfreight is een wereldwijde logistiek dienstverlener die klantspecifieke en bij voorkeur geïntegreerde warehousing, transport- en distributieoplossingen biedt voor haar klanten.

80 jaar geleden werd Takkenkamp opgericht door de eerste van nu drie generaties. Het bedrijf was met name actief in het voegwerk in de nieuwbouwsector. Van vader op zoon en nu kleinzoon is het bedrijf gegroeid naar een speler van formaat met een uitgebreid dienstenpakket in gevelonderhoud, restauratie en isolatie.

Marel is een toonaangevende wereldwijde leverancier van geavanceerde verwerkingssystemen en -diensten voor de pluimvee, vlees- en visindustrie. Zij bieden het gemak van één enkele bron om aan elke behoefte te voldoen. Hun state-of-the-art apparatuur en systemen helpen voedselverwerkende bedrijven van alle groottes, in alle markten, om te werken met maximale productiviteit.

Parker Hannifin is wereldwijd marktleider in de ontwikkeling, productie en verkoop van technologieën, systemen en componenten op het gebied van aandrijving, besturing en procesbeheersing.

"online het verschil maken". Dit zit in het bloed en in de cultuur van A&M Impact. Bij ieder project zullen zij ervoor zorgen online het verschil te gaan maken voor en met de klant. Het team van A&M is bruisend, jong en gedreven!

Welgro bouwt al bijna 60 jaar bulkwagens voor het vervoer van veevoeders en droge grondstoffen. Zij zijn een mooi maakbedrijf in de Achterhoek met ruim 125 medewerkers. Bij Welgro komen techniek, innovatie en vakmanschap samen.

Wynveen International BV ontwerpt en produceert hoogwaardige machines voor de graan verwerkende, mengvoeder, pet food en visvoeder industrie.

Nedap Retail is een onderdeel binnen Nedap welke wereldwijd innovatieve oplossingen ontwikkelt en vermarkt voor internationale retailers.

DRU werd opgericht in 1754 en is daarmee een van de oudste bedrijven van Nederland. Het bedrijf is internationaal actief en levert zijn kachels aan de Nederlandse, Belgische, Duitse, Franse en Engelse markt.

Checkpoint Systems, onderdeel van CCL Industries, is de enige leverancier van verticaal geïntegreerde RF/RFID-oplossingen voor de retail.

Als gerenommeerd fullservice kunststofspuitgietbedrijf produceert Hollarts Plastic Group een grote variëteit aan logistieke middelen voor de bloementeelt, de voedselverwerkende industrie en de levensmiddelenbranche. Ook voor de industrie en de consumentenmarkt levert Hollarts een uitgebreide range aan producten.

BrimaPack biedt oplossingen voor het oogsten, verpakken, sorteren en coderen van groenten en fruit en is uitgegroeid tot één van ’s werelds toonaangevende fabrikanten in deze sector.

Inteqnion is gespecialiseerd in ontwerp, bouw en implementatie van besturings- en automatiseringsoplossingen binnen de procesindustrie.

Reesink Production B.V. is producent van complete machines en halffabricaten in de sector landbouw (o.a. Kaweco, TopliftStaja) en warehouse (Lalesse en Reesink Logistic Solutions). Als producent houden ze zich bezig met ontwikkeling, productie en service.

Kledingproducent State of Art hoeft niet persé de grootste te zijn, maar wel de beste zijn in wat zij doen. Dat is de filosofie van het vernieuwde managementteam. Daarom leggen zij bij het rekruteren van nieuwe medewerkers graag de klemtoon op de persoonlijkheid van de kandidaat.

Bij BAX werken gepassioneerde advocaten en belastingkundigen die strijden voor de belangen van hun klanten om het beste resultaat te bereiken. Zij stropen graag hun mouwen op wanneer ze met kennis en denkkracht in de wet- en regelgeving duiken.

Anthura Arndt GmbH te Borken-Burlo (direct over de grens bij Winterswijk) is het Duitse onderdeel van het Nederlandse Anthura. Het betreft een stabiel, innovatief en groeiend familiebedrijf gespecialiseerd in de productie van uitgangsmateriaal voor de orchideeënteelt en anthuriums.

SANOVO TECHNOLOGY NETHERLANDS BV in Aalten maakt deel uit van de Deense SANOVO TECHNOLOGY GROUP en is een machinebouwer, die zich bezig houdt met ontwikkeling, assemblage, verkoop en onderhoud van geavanceerde machines voor het sorteren en verpakken van eieren onder de merknaam STAALKAT.

Al meer dan 25 jaar is Arbor Media B.V. een leider in softwareontwikkeling voor audio- en videotoepassingen.

Hencon BV. is een wereldwijde producent van speciale op maat gemaakte voertuigen voor de aluminiumindustrie, bos- en mijnbouw, de zware industrie.

Vink Kunststoffen is marktleider op het gebied van verkoop en distributie van kunststof halffabrikaten in Nederland. De opgebouwde marktkennis, ervaring en technische expertise worden dagelijks ingezet bij het adviseren van een groeiende markt over de mogelijke toepassingen. Vink Nederland is onderdeel van een wereldwijde familie van kunststof distributie bedrijven. Vink heeft een uitgebreid voorraadprogramma en biedt afnemers de faciliteiten die bij een professionele distributie organisatie horen. De bedrijfscultuur is informeel en resultaatgericht.

Dorset Green Machines is een internationaal opererende onderneming, gevestigd in de Achterhoek. Zij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen én produceren van banddroog- en luchtwassystemen voor verschillende marktsectoren, waaronder de pluimveehouderij en de biogasindustrie.

Hencon Forestry is gespecialiseerd in machines en apparatuur voor de bosbouw, biomassa en landschapsonderhoud. Naast het dealerschap van John Deere bosbouwmachines, ontwikkelen zij ook zelf machines onder de naam Axsel.

VSMI is een gerenommeerd toeleveringsbedrijf voor nationale en een steeds grotere groep internationale afnemers.

BRINK groep bestaat uit meerdere ondernemingen met hun eigen specialismes. BRINK Moulds & Dies is gespecialiseerd in het engineeren en vervaardigen van hoog gekwalificeerde spuitgietmatrijzen en van hoogwaardige volg-, snij-, buigstempels.

Misset Uitgeverij is uitgever van de meest toonaangevende titels binnen de agrarische sector. Met 140 enthousiaste professionals werken wij aan de magazines, websites, diensten en evenementen van Boerderij, Boerderij Vandaag, Food&Agribusiness, Pluimveehouderij, Groenten & Fruit, Trekker, Traktorpool, Future Farming, All About Feed, Dairy Global, Pig Progress, Poultry World.

Werken in Gelderland voor een bedrijf in bijvoorbeeld Doetinchem, Didam, Ulft, Duiven, Zevenaar, Aalten, Varsseveld of Winterswijk? Fongers & Fongers is taking you further!

Eijkelkamp SonicSampDrill-producten (SINDS 10 JAAR) zijn het resultaat van innovaties die de industrie veranderen en zijn ontworpen door mensen die dezelfde normen en waarden hanteren als hun bedrijfs-DNA.

Kramp is één van de grootste en snelst groeiende technische groothandels in Europa. De manier waarop Kramp haar professionaliteit gebruikt is de basis voor zakelijk succes: een prachtige, leidende positie in de markt.

Keukens op maat, voor elke doelgroep en elk budget. Dat is Bribus. Of het nu gaat om een serie keukens voor een nieuw appartementencomplex of een bestaande keuken die moet worden vervangen: Bribus regelt het.

Triferto is een internationale groothandel in minerale meststoffen. Als specialist in bemesting dragen zij daarmee bij aan duurzame landbouw- en voedselproductie.

Ferro Techniek BV richt zich op vier verschillende bedrijfsdomeinen: • Algemene emaillering; • Dikke filmverwarming; • Onderdelen van de warmtewisselaar; • Emailleren van roestvrijstaal.

Cladding Point is al meer dan 10 jaar een toonaangevende, onafhankelijke partner voor de Benelux die sinds 2006 de bouwsector voorziet van duurzame, brandwerende en Premium sandwichpanelen t.b.v. gevels en daken.

Nijhuis is werkzaam sinds 1904 en is in staat om door middel van het combineren van haar jarenlange expertise en applicatiekennis hoogwaardige, innovatieve en solide oplossingen te leveren.

De missie van Ubbink is het verbeteren van de energie efficiency en het binnenklimaat van gebouwen in geheel Europa. Ubbink produceert en verkoopt vele producten en systemen die een bijdrage leveren aan deze missie.

Werken bij Makro Kerstpakketten betekent werken bij de grootste eindejaarsgeschenken leverancier van Nederland.

TSC is een specialist in het bouwen van hoogwaardige rechthoekige silo’s welke worden ingezet in een verscheidenheid van industrieën over de hele wereld.

Global Wind Service (GWS) is een toonaangevende leverancier van installatie- en onderhoudswerkzaamheden van windturbines over de hele wereld (onshore en offshore).

Teamwork Interiors is een internationaal opererende organisatie, met jarenlange ervaring en 40 vakbekwame professionals. Doel is het creëren van eenheid met meer sfeer, traffic en omzet.

DLS is onderdeel van een internationale holding met ondernemingen die actief zijn in de mechanisatie van de interne logistiek en in de automotive. DLS gevestigd in Doetinchem levert o.a. een geautomatiseerde logistiek systeem voor ‘full case’ orderverzameling in distributiecentra.

De readers, transponders en sensoren van de marktgroep Identification Systems optimaliseren, bewaken en controleren dagelijks de bewegingen van miljoenen voertuigen en personen over de hele wereld.

Arendsen Plaatwerk is een veelzijdig toeleverancier binnen het metaalsegment, goed geoutilleerd en gehuisvest in een modern pand op industrieterrein "De Rieze" in Ulft. Arendsen is gespecialiseerd in het knippen, ponsen, lasersnijden, buigen, kanten, lassen en assembleren van metaalproducten. Haar producten, in diverse materiaalsoorten, klein of groot van formaat, enkel of in serie, vinden haar weg naar tal van marktsegmenten; gevel-, staal-, machinebouwers, magazijn- en interieurinrichters, transport, voedings-, milieu- en installatiesector.

De Kiwitz Groep is een familiebedrijf dat bestaat uit vier bedrijven die een directe relatie hebben met bouwen, renoveren en/of verduurzamen: Kiwitz, Comfort Company, Kiwitz Jaki en Varistone.

GRT Services is gericht op revisie en onderhoud, waarnaast je ook bij hen terecht kunt voor fijnmechanische onderdelen. GRT Services is gevestigd in Zelhem,

Wiggers Ommantelen. Een term die menig voorhoofd doet fronsen. Zo niet bij Wiggers, waar ommantelen hét specialisme is. En vooral een bijzondere techniek waarmee de Winterswijkse fabrikant zijn sporen ruimschoots heeft verdiend. Ommantelen wordt ook wel bekleden, sealen of wrappen genoemd.

Vakmedianet is de leidende business-to-business uitgeverij in Nederland. Met hun online platformen, magazines, boeken, opleidingen en events bereiken zij meer dan 1.200.000 professionals en beslissers in diverse branches. Vakmedianet is gevestigd in Doetinchem, Deventer en Alphen aan den Rijn. Het Horeca-cluster omvat drie merken; Het marktleidende merk Misset Horeca informeert horecaondernemend Nederland al meer dan 65 jaar. Snackkoerier is toonaangevend binnen de fastservice sector en Misset Catering richt zich op professionele cateraars. Alle merken bieden kwalitatief hoogwaardige vakinformatie vanuit een multimediale invalshoek: vakbladen, nieuwsbrieven, websites en events.

Motrac Industries, dochteronderneming van Royal Reesink, is specialist in o.a. hydraulische systemen. Met ruim 100 medewerkers in Nederland, Duitsland en België verkoopt, ontwerpt en bouwt zij technisch hoogwaardige oplossingen voor mining, marine, off shore, automotive, industrie en landbouw wereldwijd.

Anewhere B.V. is in 2017 door twee jonge ondernemers opgericht en vervoert handelsgoederen snel en betrouwbaar naar de juiste bestemming. Anewhere vervoert handelsgoederen snel en betrouwbaar naar de juiste bestemming. Over land, zee of door de lucht regelt Anewhere het meest effectieve en voordelige transport. Wereldwijd. Het ervaren team van gecertificeerde logistieke professionals staat zeven dagen per week, 24 uur per dag klaar. Met de flexibele aanpak heeft Anewhere op elke logistieke vraag een passend antwoord.

Bij Nedap werken meer dan 700 mensen, op vakgebieden als design, engineering, software development, finance, HRM, projectmanagement, marketing en sales.

Nedap Light Controls ontwikkelt en produceert hoogwaardige electronic lamp drivers (power supplies) voor UV lampen die bekend staan om kwaliteit en betrouwbaarheid.

SafanDarley is dé mondiale specialist in de ontwikkeling en bouw van kantbanken en scharen voor zowel het dunne als het dikke plaatsegment.

Bij Nedap geloven ze in de diversiteit van mensen en organisaties. Zij ontwikkelen technologie die mensen helpt om productiever te zijn in hun werk, door beter aan te sluiten op hun individuele talenten en mogelijkheden.

Al meer dan 50 jaar ontwikkelen en produceren de ondernemingen van de Brink Groep exclusief voor de verpakkingsindustrie kwalitatief hoogwaardige spuitgietmatrijzen en geavanceerde geautomatiseerde robot systemen.

TechnoWand is al ruim 25 jaar gespecialiseerd in de productie en installatie van diverse wandsystemen. TechnoWand levert wandsystemen voor kantoren, fabrieken en instellingen in de profit en non-profit sector.

Leemrijse Dak- & Wandtechniek staat al meer dan 55 jaar garant voor een goede afwerking van uw woning of bedrijfspand. Bent u particulier of een zakelijke klant, bij Leemrijse bent u van harte welkom!

Als totaalleverancier heeft Arendsen Staalbouw diverse deskundigheden gebundeld en maakt hen voor potentiële opdrachtgevers en werknemers extra interessant.

Anthura Arndt GmbH te Borken-Burlo (direct over de grens bij Winterswijk) is het Duitse onderdeel van het Nederlandse Anthura. Het betreft een stabiel, innovatief en groeiend familiebedrijf gespecialiseerd in de productie van uitgangsmateriaal voor de orchideeënteelt en anthuriums.

Sinds 1911 is Hoopman Machines B.V. uit Aalten fabrikant van de Holaras machines. Er worden machines geproduceerd en ontwikkeld voor de landbouw, akkerbouw, uienverwerking, industrie en biogas.

Fastfloor is sinds 1990 de specialist in kwaliteitsvloeren en is gevestigd in de hoofdstad van de Achterhoek: Doetinchem. Samen met een team van vijftien medewerkers ontzorgen ze klanten van A tot Z als het aankomt op vloeren, wandafwerking en raambekleding.

abb interieurbouw is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerpen, produceren en monteren van unieke op maat gemaakte interieurs.

Lovink Enertech is onderdeel van Royal Lovink Industries BV en is een internationaal opererend bedrijf met klanten zowel binnen als buiten Europa. Hun specialisatie is de ontwikkeling, productie en levering van innovatieve en betrouwbare kabelgarnituren. Zij leveren voornamelijk kabelmoffen en eindsluitingen voor middenspanningskabels.

Ambiance Resec is een ondernemend en innovatief familiebedrijf dat een groot assortiment binnen- en buitenzonwering, terrasoverkappingen, garagedeuren en raamdecoratie verkoopt en monteert.