Tijdelijke capaciteit nodig

Heeft jouw bedrijf te maken met piekmomenten? Moet een collega tijdelijk vervangen worden? Of heb je een project liggen waar je maar niet aan toe komt? Laat het ons weten! We verbinden je graag aan ons netwerk van interim professionals om tijdelijke werkzaamheden op te pakken. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van recruitment weten we dat je goede mensen alleen nog maar kunt werven met een goed verhaal.

Meer weten over onze interim dienstverlening? De interim professionals van Fongers en Fongers zijn HBO/WO-ers, woonachtig in de regio Achterhoek en Liemers en zij hebben een uitstekende kennis op het gebied van onder meer Kwaliteit, Finance, HRM, Operations Management, Marketing, IT, Techniek of Supply Chain.

Wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met Chantal Sesink.

Kijk, klik, klaar! Solliciteren in 10 seconden

Ellenlange sollicitatieformulieren? Daar doen wij niet aan. Wij bieden je de optie om binnen 10 seconden te solliciteren op een vacature doordat je jouw LinkedIn-profiel kunt achterlaten of een WhatsApp bericht kunt sturen.

Wil je liever een motivatiebrief of cv toevoegen? Dat kan natuurlijk ook. Voor het inzenden van een open sollicitatie vragen we je wel om je cv toe te voegen, zodat we je zo optimaal mogelijk van dienst kunnen zijn.

Zit jouw vacature er niet tussen?

Staat jouw droombaan niet tussen het actuele vacatureaanbod? Neem vrijblijvend contact met ons op of stuur een open sollicitatie voor alle mogelijkheden in de regio Achterhoek, Liemers en omstreken. Dan kunnen we samen kijken naar jouw wensen en mogelijkheden en de best passende functie voor jou vinden.

Fongers en Fongers, taking you further!

Een groot netwerk, dát werkt!

Wij hebben intensieve contacten met veel prachtige bedrijven die bijvoorbeeld gevestigd zijn in Arnhem, Duiven, Doesburg, Zevenaar, Doetinchem, Groenlo, Varsseveld, Aalten en Lichtenvoorde. We weten precies wat er bij onze opdrachtgevers speelt, zodat we altijd de best passende vacature en match voor jou kunnen vinden.

Komt er een vacature vrij? Dan horen wij dat als eerst! Ook die verborgen vacature die je anders nooit online gezien had. Misschien hebben we wel jouw cv op ons netvlies en kun jij binnenkort aan de slag in je nieuwe functie, bijvoorbeeld als engineer, planner of online marketeer. Bekijk vooral onze actuele vacatures om te kijken of jouw droombaan ertussen staat.