Ga aan de slag bij Visser & Visser, bekijk de vacatures

Het accountantskantoor in Doetinchem van Visser & Visser is een regionaal kantoor met specialisten die zich zowel graag op professioneel als op persoonlijk vlak aan u voorstellen. Ze zijn trots onderdeel te zijn van de landelijke organisatie Visser & Visser! Een prijswinnend accountantskantoor waar alles draait om “Samen Verder”. Niet voor niets staan de ruim 400 medewerkers het liefst letterlijk naast de ondernemer.

Over Visser & Visser

Visser en Visser is een organisatie bestaande uit ruim 400 specialisten binnen verschillende vakgebieden. Omdat ze geloven in de kracht van lokaal hebben ze op iedere vestiging contactpersonen uit de regio.

In de praktijk betekent dit dat ze zich verdiepen in lokale en branchegerelateerde zaken en uiteraard alles weten van de landelijke wet- en regelgeving, die altijd in beweging is. Bovendien zijn de belastingadviseurs en accountants in Doetinchem gespecialiseerd in de discipline international business, mede omdat ze zo dicht bij de grens gevestigd zijn. Hoe ver uw ambities ook reiken: Visser & Visser, dé accountant in Doetinchem, realiseert ze samen met u.

De volgende stap in je carrière

Elke organisatie heeft te maken met administratie. Onze accountants in Doetinchem helpen u graag, bijvoorbeeld bij het automatiseren of digitaliseren van bepaalde processen. We brengen samen de huidige administratieve processen in kaart en kijken waar de kansen en knelpunten liggen. Dit maakt ons meer dan enkel een administratiekantoor. Onze accountant in Doetinchem richt uw administratie slim en efficiënt in, zodat u er zo min mogelijk werk aan heeft. We denken bovendien mee met uw fiscale en financiële vraagstukken en zijn een betrokken sparringpartner. Want samen komen we verder!

Wij volgen de ontwikkelingen in de markt op de voet, zodat uw financiële administratie altijd voldoet aan de wereld van morgen. Door onze ervaring en nieuwsgierigheid zijn wij altijd in staat om de oplossing te bieden die het beste bij u past. Dat is wel wat u mag verwachten van een professioneel en oplossingsgericht accountantskantoor uit Doetinchem!

Werken bij Visser & Visser

Helemaal opgaan in de cijfers. Elke dag op pad naar klanten. Of de vrijheid krijgen om het zelf in te vullen. Waar ga jij van aan? Samen maken we van jouw droom een doel. Want bij Visser & Visser ben je altijd van betekenis. Voor je collega’s, voor ondernemers en voor de wereld om ons heen. Dat is zinvol tijd besteden. Dát is werken bij Visser & Visser.

Wil jij werken bij een organisatie die aanvoelt als een hecht bedrijf en waar enthousiasme en professionaliteit je verder helpen in je carrière? Solliciteer dan op één van de vacatures van Visser & Visser in Doetinchem!

Referenties

“Met ons advieskantoor in Doetinchem bedienen we een nieuwe regio: de Achterhoek. Ook vormt dit kantoor een uitvalsbasis voor team International Business!”
Erik Bakker – Visser & Visser | Relatiemanager
Opdrachtgever Visser & Visser | Fongers & Fongers

Erik aan het woord

Boris aan het woord