Ga aan de slag bij Triferto!

Triferto is een internationale groothandel in minerale meststoffen. Als specialist in bemesting dragen zij daarmee bij aan duurzame landbouw- en voedselproductie. Met moderne supply chain oplossingen streven ze naar maximaal rendement voor hun ketenpartners.

Over Triferto

Triferto is een internationale groothandel in minerale meststoffen. Als specialist in bemesting dragen zij daarmee bij aan duurzame landbouw- en voedselproductie. Met moderne supply chain oplossingen streven ze naar maximaal rendement voor hun ketenpartners.

Triferto, met haar 70 medewerkers, maakt onderdeel uit van het familiebedrijf Brokking, 125 jaar actief in de agrarische sector. Met haar sterke marktpositie in Noord-West Europa en exportactiviteiten worden ruim 60 landen bediend en vervult daarmee een belangrijke positie binnen de supply chain van minerale meststoffen.

De volgende stap in je carrière

Werken bij Triferto is werken bij een wereldwijde groothandel van meststoffen dat toptalenten in de marketing, sales, agronomie, techniek en onderzoek de ruimte biedt. Triferto is actief aanwezig in de dynamische meststoffenmarkt. Ze lopen voorop met nieuwe efficiënte meststoffen, hoogwaardige kwaliteit, kennis van zaken en een uitstekend logistiek netwerk. Ze willen in deze meststoffenmarkt succesvol zijn en blijven! Daarom biedt Triferto ruimte voor mensen die goed zijn in hun vak.

Werken bij Triferto

Wil jij werken bij een organisatie die aanvoelt als een hecht familiebedrijf en waar enthousiasme en professionaliteit je verder helpen in je carrière? Solliciteer dan op één van de vacatures van Triferto in Doetinchem!

Referentie

"Het werken op de backoffice Nederland afdeling is zeer afwisselend. Orders verwerken, telefonisch en per email de klant te woord staan en schakelen tussen de behoeftes van de klant en onze organisatie, daar hou ik van! Triferto is een ‘nuchter en normaal’ bedrijf waar ik me op mijn gemak voel. Er heerst een gezellige sfeer waarin echt wordt gekeken naar de behoeften van de medewerker. We zijn een seizoenbedrijf met pieken en rustigere momenten en de (lekkere) koffie staat bij ons altijd klaar."
Boukje Merkes | Backoffice medewerker Nederland
"Werken bij Triferto in drie woorden? Veelzijdig, flexibel en open. Binnen mijn functie zorg ik ervoor dat het product op de juiste plek en in de juiste tijd terecht komt. Ik houd contact met veel partijen, van leveranciers tot aan vervoerders en personeel op de loods. Binnen de bedrijfscultuur vind je een structuur met veel vrijheid voor eigen invulling. Fijn deze flexibiliteit. Iedereen is open en ik kan op iedereen makkelijk afstappen, dat waardeer ik enorm aan Triferto."
Joshua ter Hoeve | Supply chain