Ga aan de slag bij Pinkcube

Pinkcube heeft een bijzondere bedrijfscultuur. Zij willen voorop blijven lopen, online de beste zijn en de beste gebruikerservaring bieden aan hun klanten. Pinkcube is nooit af. Voor hun is het doodnormaal dat ze het elke dag beter willen maken voor u, de klant. Het moet elke dag mooier, gemakkelijker en sneller.

Hoe is die focus ontstaan?

Deze gezonde dosis competitie ontstaat niet zomaar. Pinkcube is ooit ontstaan vanuit een eigen frustratie als ondernemer zijnde. Zij wilden net als iedere andere ondernemer een leuk product hebben om hun merk te promoten. Het was destijds echter alles behalve eenvoudig om promotionele producten te bestellen. Het aanbod was enorm groot en daarbij waren de prijzen ondoorzichtig. Dat er bovendien een accountmanager werd langs gestuurd om het gehele assortiment door te nemen ging hun echt te ver. Webshops maken die qua bestelgemak, duidelijkheid en service niet onderdoen voor topspelers uit consumentenmarkten werd het doel.

Over Pinkcube

DE kernwaarden

Voor Pinkcube is het doodnormaal dat ze elke dag bezig zijn met beter worden. De kernwaarden geven ze daarbij houvast. Ze beschrijven hoe ze doen wat ze doen en wat ze belangrijk vinden. De kernwaarden zijn sterk verankerd in de organisatie. Dat begint al in sollicitatiegesprekken waarin ze toetsen of mensen passen binnen hun cultuur. Mede omdat hun kernwaarden letterlijk terug komen op verschillende plekken binnen het pand zullen zij deze nooit uit het oog verliezen.

Winnen, dat is waar ze hun bed voor uitkomen. De 2e plaats telt voor hun niet. Ze hebben in hun korte bestaan al diverse awards gewonnen. Zelfs tijdens een potje tafelvoetbal in de pauze spat het fanatisme eraf!

De volgende stap in je carrière

Ga aan de slag bij Pinkcube, online leverancier van promotieartikelen. Een innovatieve organisatie waar extra stappen zetten voor klanten de normaalste zaak van de wereld is. Ambitieus en snelgroeiend zijn ze ook. Onlangs lanceerden ze hun Spaanse website (www.pinkcube.es) en ook Frankrijk volgt snel. ‘Naoberschap’ staat bij Pinkcube hoog in het vaandel; als initiatiefrijke Pinkcubers helpen ze elkaar en iedereen is welkom. Pinkcube is Great Place to Work Certified, erkend leerbedrijf, maatschappelijk betrokken partner van stichting Present en van CliniClowns. En misschien wel jouw nieuwe werkgever.

Iedereen is als collega welkom bij Pinkcube en hoort erbij. Voor hun ben je bijzonder en mag je helemaal zijn wie je bent. Ze investeren echt in hun mensen en zijn niet voor niets sinds 2020 ieder jaar uitgeroepen tot Great Place to Work!

Werken bij Pinkcube

Wil jij werken bij een organisatie die aanvoelt als een hecht familiebedrijf en waar enthousiasme en professionaliteit je verder helpen in je carrière? Solliciteer dan op één van de vacatures van Pinkcube in Doetinchem!

Referentie

“Al vanaf de eerste werkdag voel je je thuis bij Pinkcube. Alle collega’s zijn ontzettend behulpzaam en geïnteresseerd in elkaar. We gaan met elkaar en voor elkaar door het vuur. Bij Pinkcube is geen enkele dag hetzelfde. Je taken zijn erg afwisselend en er is ruimte om je eigen ideeën in te brengen. Dit maakt het werk erg leuk én uitdagend!”
Nienke Lamers | Content marketeer
Wat het werken bij Pinkcube leukt maakt, is dat je als medewerker het beste uit jezelf kan halen. Toon je zelf initiatieven en laat je zien hoe je bent? Dan kun je groeien in je functie en ook ontdekken wat nog meer bij je past. Alle teams en collega's staan open om jou hierbij te helpen. Daarnaast is het natuurlijk fijn dat de sfeer heel goed is. Bij Pinkcube voel je je snel thuis en op je gemak
Frederike Timmer | Sales Representative
Bij Pinkcube werken we met z'n alle naar 1 doel: een tevreden klant! Iedereen krijgt het vertrouwen en de verantwoordelijkheid om dit mogelijk te maken. Door snel te schakelen heb je intensief contact met al je collega's. Hierdoor staan we altijd voor elkaar klaar en je hoeft maar iets te vragen en mensen zijn bereid je te helpen. Wil je jezelf ontwikkelen? Ook hier is bij Pinkcube alle ruimte voor!
Gideon den Doop | Teamlead Graphic Design