Ga aan de slag bij Nedap Retail!

Nedap Retail is een onderdeel binnen Nedap welke wereldwijd innovatieve oplossingen ontwikkelt en vermarkt voor internationale retailers. Met hun oplossingen voor voorraad beheer en beveiliging, garanderen zij winkeliers dat zij altijd het juiste product voor hun klanten beschikbaar hebben.

Over Nedap Retail

Nedap Retail is een onderdeel binnen Nedap welke wereldwijd innovatieve oplossingen ontwikkelt en vermarkt voor internationale retailers. Met hun oplossingen voor voorraad beheer en beveiliging, garanderen zij winkeliers dat zij altijd het juiste product voor hun klanten beschikbaar hebben. Om dit te bereiken ontwikkelt Nedap Retail “state-of-the-art” hardware en software diensten, op basis van RF en RFID technologie.

!D Cloud is een door de cloud gehoste softwaresuite op basis van RFID-technologie die is ontworpen om het voorraadbeheer in de winkel te automatiseren, wat resulteert in een optimale beschikbaarheid van producten met een nauwkeurigheid van meer dan 98% in de winkel.

De volgende stap in je carrière

Nedap Retail maakt het eenvoudig voor retailers om altijd de juiste artikelen beschikbaar te hebben voor hun klanten, zowel online als in fysieke winkels. Dit doen ze door RFID technologie in te zetten voor beter voorraadbeheer en slimme beveiliging. Hiermee kunnen hun klanten bijv. omnichannel concepten zoals BOPIS (Buy Online, Pickup In Store) en Same day delivery aanbieden, maar ook self checkout of mobile payment in hun winkels. Nedap Retail is marktleider op het gebied van RFID gebaseerde loss prevention en inventory management oplossingen.

Ben jij toe aan een volgende stap in je carrière? Nedap Retail zorgt voor uitstekende primaire en secundaire voorwaarden. Zo ben je verantwoordelijk voor je eigen werktijden en vakantiedagen. Niemand houdt dit bij, we vertrouwen hierbij op jouw eigen verantwoordelijkheid. Daarnaast bieden wij jou de middelen om jouw verantwoordelijkheden te vervullen.

Ook financieel is het goed geregeld. Naast je salaris en vakantiegeld, kent Nedap een 13e maand, een winstuitkering en de mogelijkheid tot aandelen. Ook hebben ze een zeer aantrekkelijke pensioenregeling. Maar bovenal investeren ze in jouw ontwikkeling! Nedap kent geen potjes voor jouw ontwikkeling. Naast ons uitgebreide introductieprogramma en persoonlijk ontwikkelingstraject, kijken ze graag met jou mee naar jouw potentieel.

Werken bij Nedap Retail

Wil jij werken bij een internationale organisatie die aanvoelt als een hecht bedrijf en waar enthousiasme en professionaliteit je verder helpen in je carrière? Solliciteer dan op één van de vacatures van Nedap Retail in Groenlo!

Referentie

“Aan de hoeveelheid vrijheid die mensen krijgen bij Nedap ligt een unieke cultuur ten grondslag. Het is een bedrijf waar ruimte is om zo hard te groeien als je zelf wilt”
Dennis Muller | Data consultant
Fongers en Fongers x Nedap