Ga aan de slag bij Nedap Light Controls

Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. Praesent nonummy mi in odio. Curabitur a felis in nunc fringilla tristique. Fusce vel dui. Nunc sed turpis.Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. Praesent nonummy mi in odio.

Over Nedap Light Controls

De marktgroep Nedap Light Controls voert twee sterke proposities. Zo zijn ze actief in de markt van slimme verlichting met ons management platform Luxon en spelen zij een leidende rol in de UV lampdriver markt. Door middel van UV verlichting wordt inkt gedroogd, oppervlakten behandeld en water gezuiverd. Zo wordt al het water van New York met systemen gezuiverd welke voorzien zijn van hun elektronica. Een veelbelovende nieuwe toepassing is ballastwater zuivering. In de internationale scheepvaart schrijven regels voor dat ballastwater in schepen moeten worden gezuiverd, wanneer dit water bij aankomst in een nieuwe haven wordt geloosd. Ook hiervoor is UV een interessante technologie. Het connected light management systeem Luxon beheert verlichting online en helpt grootgebruikers in de industrie en retail hun carbon footprint te verlagen en energie besparing te maximaliseren.

Verder speelt het systeem een belangrijke rol in het ontsluiten van nieuwe business modellen in de sterk groeiende circulaire economie waarbij verlichting als dienst wordt aangeboden. Een verlichtingsbeheer systeem is hierbij onmisbaar.

De volgende stap in je carrière

Je krijgt de kans om door te groeien en het verschil te maken door zelf initiatieven te nemen. Nedap ziet medewerkers namelijk als ondernemers. Dat betekent dat je jouw rol op je eigen manier in gaat vullen. Hierbij verwachten ze uiteraard veel eigen verantwoordelijkheid van jou. Uiteraard bieden ze uitstekende primaire en secundaire voorwaarden. Zo ben je verantwoordelijk voor je eigen werktijden en vakantiedagen. Niemand houdt dit bij, ze vertrouwen hierbij op jouw eigen verantwoordelijkheid. Daarnaast bieden zij jou de middelen om jouw verantwoordelijkheden te vervullen. Ook financieel is het goed geregeld. Naast je salaris en vakantiegeld, kent Nedap een 13e maand, een winstuitkering en de mogelijkheid tot aandelen. Ook hebben ze een zeer aantrekkelijke pensioenregeling.

Persoonlijke ontwikkeling vinden ze erg belangrijk. Jij bepaalt zelf waarin jij je wilt ontwikkelen, zij kennen hiervoor geen vaste potjes. Naast het uitgebreide introductieprogramma en persoonlijk ontwikkelingstraject, kijken ze graag met jou mee naar jouw potentieel.

Werken bij Nedap Light Controls

Wil jij werken bij een internationale organisatie die aanvoelt als een hecht bedrijf en waar enthousiasme en professionaliteit je verder helpen in je carrière? Solliciteer dan op één van de vacatures van Nedap Light Controls in Groenlo!

Referentie

“Aan de hoeveelheid vrijheid die mensen krijgen bij Nedap ligt een unieke cultuur ten grondslag. Het is een bedrijf waar ruimte is om zo hard te groeien als je zelf wilt”
Dennis Muller | Data consultant
Nedap Light Controls | Fongers en Fongers