Ga aan de slag bij Marel

Marel is een toonaangevende wereldwijde leverancier van geavanceerde verwerkingssystemen en -diensten voor de pluimvee, vlees- en visindustrie. Ze bieden het gemak van één enkele bron om aan elke behoefte te voldoen. Hun state-of-the-art apparatuur en systemen helpen voedselverwerkende bedrijven van alle groottes, in alle markten, om te werken met maximale productiviteit.

Over Marel

Het bedrijf vindt zijn oorsprong in een project aan de Universiteit van IJsland dat begon in 1977 en leidde tot de oprichting van het bedrijf in 1983 door een groep ingenieurs. Marel deed snel haar intrede in de visverwerkende industrie met de ontwikkeling van beweging compenserende weegschalen aan boord. Deze doorbraak in weegtechnologie zou de eerste zijn van vele Marel-innovaties op het gebied van voedselverwerkende apparatuur, software en service. Marel heeft haar expertise sindsdien uitgebreid naar de pluimvee- en vleesverwerkende industrie met innovaties die gespreid over de gehele voedselverwerking waardeketen.

De organisatie  bestaat uit ongeveer 5.400 werknemers, kantoren en dochterondernemingen in meer dan 30 landen verspreid over zes continenten. Daarnaast heeft Marel nog een netwerk van meer dan 100 agenten en distributeurs.

Het is de missie van Marel om in alle sectoren waarin de organisatie actief is, om samen met de klanten te werken aan een transformatie van de manier waarop voedsel wordt verwerkt. Naast een hoge jaarlijkse investering in innovatie is een lange termijn overnamestrategie een van de sleutels om dit doel te bereiken.

De volgende stap in je carrière

Werken bij Marel betekent een enorme stap vooruit in je carrière. De organisatie biedt voortdurend de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen zoals je dat wilt en geeft je de ruimte voor persoonlijke groei. Daarnaast werkt de organisatie met de laatste technieken voor het bouwen van complete en complexe machines.

Bij Marel werken ruim 5000 collega’s welke over het algemeen een lang dienstverband kennen met uiteenlopende functies. Denk hierbij aan Software Developers, New Business Developers en Mechanical Engineers. Eenmaal binnen wil je nooit meer weg. Dit komt onder andere door de leuke bedrijfscultuur, de mooie werkomgeving en het innovatieve karakter van de organisatie. Uiteraard biedt Marel ook een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket aan!

Werken bij Marel

Wil je aan de slag bij een innoverende organisatie waar enthousiasme, professionaliteit en collegialiteit je verder helpen in je carrière? Solliciteer dan op één van de vacatures van Marel in Lichtenvoorde!

Referentie

“Vanuit mijn rol als Corporate Recruiter bij Marel Meat in Lichtenvoorde werk ik al een tijd samen met Fongers & Fongers. De samenwerking met Fongers & Fongers verloopt altijd zeer prettig en professioneel, met verstand van zaken en gevoel voor onze business. Fongers & Fongers toont oprechte interesse in onze organisatie en heeft in de loop van de jaren meerdere keren bewezen ons uitstekend te kunnen helpen met het invullen van diverse functies. Kandidaten die aangeboden worden zijn vaak spot on en door Fongers & Fongers goed geïnformeerd over de functie en onze organisatie. De transparante werkwijze van Fongers & Fongers spreekt mij erg aan en het “lokale” netwerk van Fongers & Fongers is voor ons zeer waardevol. Zonder twijfel kan ik Fongers & Fongers van harte aanbevelen.”
Niels Spit | Corporate recruiter
Fongers en Fongers x Marel