Ga aan de slag bij Lensink Kozijnen, bekijk de vacatures

Lensink Kozijnen is al 25 jaar dé specialist voor uw kozijnen. Hun vakmensen leveren kwaliteitsproducten met een uitstekend gevoel voor service. Ze leveren diensten en producten voor zowel bedrijven als particulieren in en rond de Achterhoek!

Over Lensink Kozijnen

Lensink Kozijnen levert kunststof- en aluminium kozijnen, garagedeuren, keralit / gevelbekleding, vensterluiken, zonweringen, horren, plissé hordeuren en raamdecoratie. Al deze producten worden gemonteerd door onze eigen vakmensen. Product en dienst in één dus!

De volgende stap in je carrière

Lensink Kozijnen is al meer dan 25 jaar dé specialist in het monteren van hoogwaardige kunststof- en aluminiumkozijnen. Zij leveren compleet afgewerkte producten. Hun organisatie is dynamisch en kenmerkt zich door een platte organisatiestructuur. Hun kantoor, inclusief showroom, bevindt zich in Vorden.

De afwisseling van kantoorwerk en het bezoeken van klanten en (bouw)projecten, met name in de Achterhoek, zorgt ervoor dat geen enkele dag hetzelfde is.

Werken bij Lensink Kozijnen

Wil jij werken bij een organisatie die aanvoelt als een hecht bedrijf en waar enthousiasme en professionaliteit je verder helpen in je carrière? Bij Lensink krijg je veel vrijheid en verantwoordelijkheid in je functie. Je komt te werken in een klein, hecht team van 10 collega’s waar de samenwerking centraal staat. Solliciteer dan op één van de vacatures van Lensink Kozijnen in Vorden!