Ga aan de slag bij Hottuning, bekijk de vacatures

Hottuning is dé specialist die jou voorziet van schroefsets en windschermen voor je cabrio. Ze staan voor producten van hoge kwaliteit voor een scherpe prijs. Daarnaast zorgen ze altijd voor een snelle levering en een goede service.

In hun webwinkel vind je de meest actuele aanbiedingen, die wekelijks worden geüpdatet zodat je bij hen altijd verzekerd bent van de beste prijs- kwaliteitverhouding.

Over Hottuning

Hottuning is een leverancier van auto-onderdelen en is gevestigd in Lichtenvoorde. Zij verkopen via diverse verkoopplatforms hun producten, te denken aan hun eigen webshop, eBay en Amazon. Al meer dan 15 jaar zorgen zij er zo voor dat de klanten naar alle tevredenheid worden geholpen bij de aanschaf van bijvoorbeeld schroefsets of windschermen.

De volgende stap in je carrière

Hottuning betreft een groeiende en professionele onderneming, waarbij er ruimte is voor eigen inbreng. Je krijgt veel vrijheid om de functie in te vullen. Hierbij horen uiteraard passende arbeidsvoorwaarden.

Werken bij Hottuning

Wil jij werken in een dynamische organisatie met informele werksfeer en no- nonsense mentaliteit? Solliciteer dan op een van de vacatures bij Hottuning in Lichtenvoorde.