Ga aan de slag bij Hoopman equipment & engineering b.v.

Internationaal met een lokaal karakter! In 1911 begonnen als een lokale smid in het Achterhoekse Aalten. En nu jaren later een internationale speler in de agrarische-, infra-, industriële- en tuinbouwsector. Een familiebedrijf met een belangrijk doel: Innovatieve en waarde toevoegende machines ontwikkelen voor en met haar klanten en partners. Het leveren van betrouwbare oplossingen, kwaliteitsproducten en specialistische service zit in het bedrijfs-DNA.

Over Hoopman Machines

Internationaal met een lokaal karakter! In 1911 begonnen als een lokale smid in het Achterhoekse Aalten. En nu jaren later een internationale speler in de agrarische-, infra-, industriële- en tuinbouwsector. Een familiebedrijf met een belangrijk doel: Innovatieve en waarde toevoegende machines ontwikkelen voor en met haar klanten en partners. Het leveren van betrouwbare oplossingen, kwaliteitsproducten en specialistische service zit in het bedrijfs-DNA.

Bij Hoopman Machines worden machines onder het merknaam Holaras geproduceerd en ontwikkeld voor de voederwinning, uienverwerking, veehouderij, infratechniek en biogasindustrie. Met hun rijke historie en specialistische kennis leveren zij degelijke machines van hoge kwaliteit. Uniek is dat zowel de ontwikkeling als de productie van metaalbewerking tot aan assemblage in huis gebeurd.

Sinds 1983 heeft Hoopman equipment & engineering ervaring op het gebied van zaadverbeteringstechnologieën. Naast de ontwikkeling van onder andere een uniek droogproces houd Hoopman equipment & engineering zich bezig met het ontwikkelen van Turn-Key systemen voor het coaten, pileren, primen en ontsmetten van zaden. In de loop van 2015 zijn alle Hoopman equipment & engineering productiefaciliteiten volledig geïntegreerd in de fabriek van Hoopman Machines.

De volgende stap in je carrière

Met hun rijke historie en specialistische kennis leveren zij degelijke machines van hoge kwaliteit. De duurzaamheid van zowel hun machines als medewerkers staan hierin centraal. Zij vinden het belangrijk dat hun team van medewerkers haar vaardigheden blijft ontwikkelen. Zij staan niet stil en groeien vanzelfsprekend mee met de snel veranderende wereld. De  medewerkers hebben passie voor hun vak en zijn échte specialisten. De vakgebieden zijn uiteenlopend, van engineering, werkvoorbereiding, verkoop tot metaalbewerking. Als erkend leerbedrijf staan zij open voor enthousiaste jonge talenten.

Werken bij Hoopman Machines

De medewerkers maken het verschil. De kwaliteit van machines en service heeft Hoopman Machines dan ook aan hun enthousiaste medewerkers te danken. Zij vormen een goede basis voor een gezonde toekomst voor het bedrijf, maar vooral ook voor de klanten. Door te investeren in duurzame inzetbaarheid, blijven de medewerkers betrokken, gemotiveerd en productief. Hoopman Machines is een familiebedrijf en Hoopman equipment & engineering komt voort uit het familiebedrijf. De korte lijnen binnen de organisatie zorgen voor prettige samenwerkingen en een gemoedelijke sfeer, zoals dat past binnen een familiecultuur.

Referentie

"De internationale zaaizaad branche vraagt momenteel om een forse schaalvergroting van haar machinepark. Als producent van zaaizaadverwerkingsmachines verkopen wij standaard machines, maar staan ook open voor ‘custom-made’ machines. Voor het ontwikkelen van innovatieve en custom-made machines is co-creatie met collega’s, klanten en partners essentieel. De energie en professionaliteit die voortkomen uit de prettige samenwerkingen maken mij enthousiast. Geen dag is hetzelfde door de diversiteit. Het is voor mij iedere dag een plezier om onze klanten te kunnen adviseren en voorzien van Hoopman e&e machines."
Marieke van Gorssel – Hoopman | Sales manager
"Hoopman Machines geeft je de vrijheid jezelf te ontwikkelen. Er wordt geluisterd naar je ideeën – je kan ideeën onderzoeken en ze verder uitwerken. De combinatie van het ontwerpen van machines en de communicatie en samenwerking met andere afdelingen en onze klanten, is voor mij een goede balans. Veel collega’s werken hier al jarenlang er hangt dan ook een positieve werksfeer."
Bas Heebink | Engineer
“Voor onze bedrijven zijn we op zoek naar collega’s die passen in ons team, maar ook hun eigen creativiteit en ideeën kwijt kunnen in hun werk. Een goede eigenschap van Diana en haar collega’s is dat ze meedenken en zich verplaatsen in zowel kandidaat als werkgever bij de zoektocht naar nieuwe collega’s. De wervingsprocedure begint bij het maken van een duidelijk profiel en aan de hand hiervan vindt de voorselectie plaats. Het inlevingsvermogen geeft vertrouwen om tot een passende werving te komen. Hun brede netwerk levert meerdere kandidaten voor uiteenlopende vacatures, variërend van techniek, organisatie tot aan verkoop. De zorgvuldige screening werkt tijdbesparend.”
Dick Neerhof | Financieel-/HR Manager