Ga aan de slag bij Green, bekijk de vacatures

Green is een hoveniersbedrijf gespecialiseerd in duurzame, kwalitatief hoogwaardige tuinen. Ze ontwerpen, onderhouden en leggen de mooiste groene tuinen aan.

Wie oog heeft voor het groene leven, ontdekt honderden kleuren in Green. Ze willen een groene en gezonde beleving -zowel binnen als buiten- voor iedereen mogelijk maken. Daarom ontwerpen, realiseren en beheren ze belevingen in het groen vanuit gedrevenheid en vakmanschap.

Over Green

Wie oog heeft voor het groene leven, ontdekt honderden kleuren in Green. Ze willen een groene en gezonde beleving -zowel binnen als buiten- voor iedereen mogelijk maken. Daarom ontwerpen, realiseren en beheren ze belevingen in het groen vanuit gedrevenheid en vakmanschap. Green wil tegelijkertijd bijdragen aan behoud van een leefbare aarde voor mens, dier en plant. We verdiepen ons in de wens van de klant en bieden een integrale aanpak vanaf vraag, idee, ontwerp en uitvoering tot en met langjarig beheer.

Met een team van 20 vakbekwame hoveniers kunnen we kwaliteit garanderen. De hoveniers hebben de kennis en kunde om de mooiste tuinen aan te leggen en te onderhouden. Ze helpen onze opdrachtgevers om hun wensen te bereiken. Of het nou een particuliere of zakelijke klant betreft. Kwaliteit is geen toeval; ze combineren al ruim vijfendertig jaar passie met vakmanschap en als er eens iets mis gaat lossen ze dat altijd op.

De volgende stap in je carrière

Mooie resultaten komen niet aanwaaien, daar wordt keihard voor gewerkt. Met elkaar en met plezier. En als het dan mooi is, duurzaam, innovatief, exclusief, of ‘gewoon’ bijzonder, dan zijn we blij dat we een bijdrage hebben kunnen leveren om ook jouw leven een stuk beter te maken. Want groen maakt gelukkig.

Is Green de opdrachtgever die zorgt voor jouw volgende stap in je carrière?

Werken bij Green

Buiten werken in een dynamisch team bij een echt groen hoveniersbedrijf in de regio? Green zoekt nieuwe collega’s! Ze maken graag kennis met gedreven en enthousiaste mensen die hun bedrijf willen komen versterken. Ben jij de ambitieuze collega die een bijdrage wil leveren aan de groei van hun groene, duurzame hoveniersbedrijf?

Wil je weten hoe het is om bij Green te werken? Ze vertellen je graag meer over hun werkzaamheden en de werksfeer bij Green.

Referentie

Tijdens mijn laatste jaar van de hoveniersopleiding ben ik bij Green terecht gekomen. Ik ben daar blijven plakken en inmiddels zijn we alweer 4 jaar verder. Nog steeds heb ik het erg naar mijn zin. We hebben een gezellig team. Ook de vrijdagmiddag is een gezellige afsluiter van de week met z’n allen. De afwisseling in het werk maakt het extra leuk. Ik werk 70% voor particulieren en de rest voor bedrijven. Alles wat je in de tuin kunt bedenken, dat maken wij. We werken met goede apparaten en goed gereedschap. Ook werken we alleen met duurzaam materiaal. Dat vind ik ook belangrijk met het oog op de toekomst.
Niek | Hovenier aanleg
Ik werk voor 95% voor particulieren. Je kunt met de bewoners of opdrachtgevers overleggen, je bent heel vrij om ook eigen ideeën in te brengen bij de klanten. Eigenlijk zijn wij een soort adviseur. De mensen verwachten ook dat wij vakkennis hebben en hier vertrouwen ze ook op. In het najaar maak je de tuinen helemaal netjes, en in het voorjaar maak je de tuin klaar voor de zomer. Je ziet de tuinen opknappen als je erin bezig bent, dat vind ik leuk. Er zijn adressen waar ik al 14 jaar kom om de tuinen te onderhouden, en dan 2 of 3 keer per jaar. Het is heel afwisselend.
Remco | Voorman tuinonderhoud