Ga aan de slag bij Global Wind Service!

Global Wind Service (GWS) is een toonaangevende leverancier van installatie- en onderhoudswerkzaamheden van windturbines over de hele wereld (onshore en offshore). Met de juiste mensen, middelen en flexibiliteit zijn zij in staat innovatieve oplossingen te leveren tegen de hoogste kwaliteit.

Over Global Wind Service

Global Wind Service werd begin 2008 opgericht door Lars Bo Petersen en Michael Nielsen, die beiden vele jaren ervaring hadden in de windindustrie – in het veld en in het management van installatie- en serviceprojecten.

Inmiddels is GWS actief in meer dan 30 landen en hiermee één van de grootste spelers in Europa. Via acht internationale business units staan zij dicht bij de klanten en zijn zij in staat snel te reageren op de wensen van de lokale markt. Met 600 medewerkers wereldwijd heeft GWS een uitstekende reputatie verworven als internationale leverancier van gekwalificeerd en ervaren personeel.

Het management gelooft sterk in investeringen op lange termijn en in de ontwikkeling van hun medewerkers. Veiligheid, Gezondheid, Milieu en Kwaliteit (HSEQ) staan daarbij hoog in het vaandel. Na Denemarken is Nederland de grootste business unit binnen GWS. Vanuit Duiven richt men zich veelal op onshore projecten in Europa. De organisatie kent een platte en transparante managementstructuur en een open, informele organisatiecultuur.

De volgende stap in je carrière

Werken bij GWS betekent een enorme stap vooruit in je carrière. De organisatie biedt voortdurend de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen zoals je dat wilt en geeft je de ruimte voor persoonlijke groei. Daarnaast werkt de organisatie met de laatste technieken voor installatie- en onderhoudswerkzaamheden in de windindustrie.

Bij Global Wind Service werken ruim 600 collega’s welke over het algemeen een lang en vast dienstverband kennen met uiteenlopende functies. Denk hierbij aan Installatiemonteurs, Project Managers en Kwaliteitsmedewerkers. Eenmaal binnen wil je nooit meer weg. Dit komt onder andere door de leuke bedrijfscultuur, de toegankelijke werkomgeving en het innovatieve karakter van de organisatie. Uiteraard biedt Global Wind Service ook een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket aan!

Werken bij Global Wind Service

Wil je aan de slag bij een innoverende organisatie waar enthousiasme, professionaliteit en collegialiteit je verder helpen in je carrière? Solliciteer dan op één van de vacatures van Global Wind Service in Duiven!

Referentie

“Binnen GWS is iedere dag anders! Wat de functie als projectmanager zo uitdagend maakt is dat er iedere week nieuwe verrassingen op je bordje komen, waar je mee te dealen hebt samen met je Site Manager en monteurs op de bouwlocatie. Door de warme cultuur binnen ons bedrijf voel je je erg snel op je gemak en gewaardeerd door iedereen om je heen. Het is gemakkelijk om uit te reiken naar je collega’s verspreid over heel Europa om iets gedaan te krijgen. In deze rol zijn mensgericht leiderschap, flexibiliteit, aanpassingsvermogen, motiveren, plannen, organiseren en besluitvaardigheid hetgeen je nodig hebt. Ik heb voor deze functie binnen GWS gekozen omdat het voor mij de ideale kans was om mijn bedrijfskundige achtergrond in te zetten in de praktijk door bouwprojecten voor te bereiden, op te zetten, aan te sturen en af te sluiten, met een grote focus op het menselijk aspect.”
Hugo Horstik | Project manager
Fongers en Fongers x Global Wind Service