Ga aan de slag bij Focus Beverages B.V.

De Focus Groep heeft twee productiefaciliteiten. De productiefaciliteit in Oosterhout (Noord-Brabant) handelt onder de entiteit Focus Solutions. Hier wordt in een moderne tankfarm en op batch basis halffabricaten geproduceerd.

Over Focus

De Focus Groep heeft twee productiefaciliteiten. De productiefaciliteit in Oosterhout (Noord-Brabant) handelt onder de entiteit Focus Solutions. Hier wordt in een moderne tankfarm en op batch basis halffabricaten geproduceerd. Dit betreft een kleine locatie waar ca. 10 medewerkers werkzaam zijn. De productiefaciliteit in ’s Heerenberg handelt onder de entiteit Focus Beverages. Hier worden zowel de aangeleverde als de zelf bereide alcoholische dranken op een 4-tal productielijnen gebotteld in verschillende vormen en inhoudsmaten. In ’s Heerenberg zijn ca. 30 medewerkers werkzaam.

De door de Focus Group geproduceerde dranken worden wereldwijd afgezet, waarbij de primaire focus ligt op Europa en Noord-Amerika. Toewijding van onze medewerkers met een langdurige ervaring in de alcohol-verwerkende industrie, partnerships, kwaliteitsproducten en innovatie zijn de drijfveren achter het succes van de Focus Group.

De volgende stap in je carrière

Focus Group B.V. is een jong en innovatief bedrijf met als kernactiviteit het ontwikkelen en produceren van specifieke halffabricaten en kant- en klare alcoholische dranken. Wat ons uniek maakt is onze expertise en ons vermogen om de wensen van onze klanten om te zetten in marktklare drankproducten. Onze producten worden samengesteld door zorgvuldig geselecteerde ingrediënten en verwerkingssystemen om daarmee kwaliteit en presentaties te optimaliseren.

Werken bij Focus

Wil jij werken bij een internationale organisatie die aanvoelt als een hecht bedrijf en waar enthousiasme en professionaliteit je verder helpen in je carrière? Solliciteer dan op één van de vacatures van Fcous Beverages in ‘s-Heerenberg!

Referentie

"Focus Beverages is een dynamisch bedrijf met korte lijnen. Dat maakt dat we snel kunnen schakelen naar de wensen van onze klanten, maar ook in de werkzaamheden en met elkaar als collega’s. Naast werken is er ook ruimte voor gezelligheid en dat zie je terug in het hechte team van fijne collega’s. De prachtige producten die wij maken: Dat doen we ook echt samen met elkaar."
Koen Jansen | Manager productbereiding
"Wat werken bij Focus Beverages zo bijzonder maakt? Wat niet, zou ik haast zeggen! Focus ontwikkelt en bottelt in nauwe samenwerking met haar klanten, mooie innovatieve producten in de breedste zin van het woord. Door de verscheidenheid aan klanten en producten, is er veel afwisseling in onze werkzaamheden. Geen dag is hetzelfde! Wij zijn een platte organisatie met een informele en open sfeer. We werken hard, maar er is altijd ruimte voor humor en gezelligheid."
Sven Hansen | Productiemanager