Ga aan de slag bij ETNA Coffee Technologies

ETNA Coffee Technologies ontwikkelt en produceert kwalitatief hoogwaardige en duurzame koffiemachines. Via zorgvuldig geselecteerde business partners vinden de automaten hun weg naar de eindgebruikers in kantoren, industrie en horecagelegenheden.

Over ETNA Coffee Technologies

ETNA Coffee Technologies ontwikkelt en produceert kwalitatief hoogwaardige en duurzame koffiemachines. Via zorgvuldig geselecteerde business partners vinden de automaten hun weg naar de eindgebruikers in kantoren, industrie en horecagelegenheden. Daarbij leveren hun partners de ingrediënten en verzorgen de service. Of het nu verse bonen of instant producten zijn, hun koffiemachines zetten er een heerlijke kop koffie, cappuccino of chocolademelk van. Dat is hun passie. Dat mag iedereen proeven!

ETNA is gevestigd in Doetinchem. Hier ontwikkelen en produceren zij alle machines. Dit betekent dat de kwaliteit gewaarborgd is met 100% Nederlandse vakmanschap. De passie van ETNA Coffee Technologies leidt ertoe dat zij steeds opzoek zijn naar de beste technologieën, materialen en machines voor de perfecte kop koffie.

In de afgelopen 25 jaar hebben zij een productportfolio opgebouwd met koffiemachines die gebruik maken van vier verschillende zettechnologieën. De ervaring met koffietechnologieën zetten zij in, om de ingrediënten van hun dealers optimaal tot hun recht te laten komen. Er zijn al meer dan 300.000 machines van ETNA wereldwijd in gebruik… dagelijks!

De volgende stap in je carrière

Dealers kunnen met hun technische vragen over de koffiemachines terecht bij de technical support afdeling. ETNA beantwoordt alle vragen en verzorgt daarnaast de technische trainingen. Hierdoor profiteren de dealers van hun expertise en kan ETNA hun service en kwaliteit garanderen.

ETNA heeft regelmatig vacatures voor mensen die willen werken bij een enthousiast en dynamisch bedrijf, met een passie voor koffie technologie.

Werken bij ETNA Coffee Technologies

Wil jij werken bij eenorganisatie die aanvoelt als een hecht bedrijf en waar enthousiasme en professionaliteit je verder helpen in je carrière? Solliciteer dan op één van de vacatures van ETNA Coffee Technologies in Doetinchem!