Ga aan de slag bij DIT Weaving, bekijk de vacatures

DIT B.V. is onderdeel van DWI Holding en is gevestigd in Dinxperlo, Nederland. De hoofdactiviteit van DIT is de productie (weven) en verkoop van PURE®, een 100% Polypropyleen zelfversterkend composietmateriaal. Het PURE® materiaal en de technologie is wereldwijd gepatenteerd.

Over DIT Weaving

Sinds 2016 is DIT B.V. door Lankhorst aangesteld als distributeur voor PURE® materialen voor alle markten. PURE® is verkrijgbaar als Tape, Fabric of Sheet en kan worden gebruikt om diverse composiet toepassingen en componenten te persen of te construeren.

Hun expertise combineert bijna 20 jaar ervaring op het gebied van PURE®-technologie met uitgebreide knowhow op het gebied van tapeweeftechnologie. PURE® is een hoogwaardig 100% polypropyleen zelfversterkend composietmateriaal.

PURE® materiaal is uniek en kan uw meest duurzame, lichtgewicht en ultieme taaie thermoplastische composietoplossing creëren.

De volgende stap in je carrière

Werken bij DIT Weaving betekent een stap vooruit in je carrière.

Werken bij DIT Weaving

Wil jij werken bij een internationale organisatie die aanvoelt als een hecht bedrijf en waar enthousiasme en professionaliteit je verder helpen in je carrière? Solliciteer dan op één van de vacatures van DIT Weaving in Dinxperlo!