Ga aan de slag bij Arendsen Plaatwerk!

Arendsen Plaatwerk is een veelzijdig toeleverancier binnen het metaalsegment, goed geoutilleerd en gehuisvest in een modern pand op industrieterrein “De Rieze” in Ulft. Arendsen is gespecialiseerd in het knippen, ponsen, lasersnijden, buigen, kanten, lassen en assembleren van metaalproducten.

Haar producten, in diverse materiaalsoorten, klein of groot van formaat, enkel of in serie, vinden haar weg naar tal van marktsegmenten; gevel-, staal-, machinebouwers, magazijn- en interieurinrichters, transport, voedings-, milieu- en installatiesector.

Over Arendsen Plaatwerk

“The sky is the limit!”… letterlijk: ze verwerken vele materiaalsoorten. Basismaterialen, zoals staal, roestvaststaal, aluminium en voorgelakt staal, tot een dikte van 25mm. En een lengte van maar liefst 8 meter, waar anderen bij 4 meter afhaken. Dikwijls kunnen ze alle producten uit eigen voorraad leveren. Deze onafhankelijkheid is mede essentieel voor het nakomen van snelle levertijden.

Aan de basis van het succes van Arendsen Plaatwerk staat een uiterst gedreven team, vakkundige medewerkers, goed geoutilleerd in een moderne productiehal in Ulft. Als leerbedrijf en als participant in onderwijsinstellingen investeert Arendsen voortdurend in haar medewerkers. Mede gelet op de vele bewerkingsmogelijkheden is zij in staat de juiste productiemethoden te kiezen, welke in hoofdzaak bepalend is voor de juiste prijsstelling.

De volgende stap in je carrière

Met 35 vakmensen werken ze elke dag aan de mooiste maatwerkprojecten. Dit doen ze met moderne machines en geautomatiseerde toepassingen; zij zijn het bedrijf van de toekomst. Jij kunt hieraan bijdragen en elke dag de klanten van Arendsen Plaatwerk blij maken.

Werken bij Arendsen Plaatwerk

Heb jij al enkele jaren ervaring? Dan werk je mee aan uitdagende projecten en heb je de mogelijkheid om door te groeien. Heb je nog weinig of geen ervaring, maar wil jij het vak leren? Jouw collega’s begeleiden je en dragen hun kennis graag aan je over. Solliciteer dan op één van de vacatures van Arendsen Plaatwerk in Ulft!

Collega's aan het woord

"Voor Arendsen Plaatwerk heeft Fongers & Fongers haar waarde inmiddels bewezen. Ons team is de afgelopen jaren uitgebreid met waardevolle collega's die ons helpen onze ambities en groei te bewerkstelligen. De verwachting is dat we nog vaker een beroep doen op de expertise van Fongers & Fongers."
Michel Ruesink | Commercieel/financieel directeur
"De ruimte én middelen krijgen om de industrie 4.0 toekomst van Arendsen Plaatwerk BV mede vorm te mogen geven. Dit geeft veel motivatie waardoor ik met passie iedere dag naar mijn werk ga."
Kay Berendsen | Hoofd werkvoorbereider