Ga aan de slag bij Arbor!

Betrokkenheid wordt gecreëerd door interactie tussen organisaties en mensen. Interactie begint waar one way broadcasting eindigt. Door de beste en eenvoudig te gebruiken opname- en streamingdiensten aan organisaties aan te bieden, vereenvoudigt Arbor Media de interactie in een steeds technologisch complexere omgeving.

De software van Arbor stelt gebruikers en kijkers in staat om content te bekijken, beluisteren, zoeken en delen; gemakkelijk, snel en op elk gewenst moment. Zo creëren ze tijd voor de dingen die er toe doen, omdat we samen meer kunnen bereiken.

Arbor is de toonaangevende specialist met een opname- en streamingplatform, gespecialiseerd in (semi)overheidsorganisaties. Lees meer over ons Recording en Streaming platform of blader door hun referenties.

Elke dag werken ze aan de empowerment van betrokkenheid door het creëren van innovatieve, maar bewezen software. Een uitdaging die ze aangaan met hun hele toegewijde team.

Arbor: We Empower Engagement.

Over Arbor

Al meer dan 30 jaar is Arbor een leider op het gebied van softwareontwikkeling voor audio- en videotoepassingen. Vanaf het begin hebben ze zich gericht op het leveren van oplossingen die de verwachtingen van hun klanten overtreffen. Zij combineren hun jarenlange expertise met gedetailleerde input van hun klanten om telkens weer innovatieve, gebruiksvriendelijke oplossingen te creëren. Vandaag is Arbor de Europese marktleider op het gebied van opname- en streamingdiensten voor conferenties.

Ze hebben de software van hun bedrijf altijd gezien als een boom:

Hij moet steunen op diepe wortels en een stevige stam, die staan voor de stabiliteit en het bewezen karakter van ons product.
Net als een boom kan hun software uitgroeien tot iets krachtigs en majestueus.
Als ze naar de toekomst kijken, zien ze deze groei de industrie leiden naar een tijdperk waarin professionele audio-videodiensten alles te maken hebben met de juiste software.
Betrokkenheid wordt gecreëerd door interactie tussen organisaties en mensen. Interactie begint waar one way broadcasting eindigt. Door de beste en eenvoudig te gebruiken opname- en streamingdiensten aan organisaties aan te bieden, vereenvoudigen zij de interactie in een steeds technologisch complexere omgeving.

De volgende stap in je carrière

Werken bij Arbor betekent een enorme stap vooruit in je carrière. De organisatie biedt voortdurend de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen zoals jij dat wilt en geeft je de ruimte voor persoonlijke groei.

Het toegewijde team van professionals brengt kennis en ervaring in audio-video technologie, streaming media en ICT-technologie met zich mee. Het gevarieerde klantenbestand, waaronder grote bedrijven en overheidsorganisaties, legt de lat voor Arbor hoog. Met hun feedback, input en eisen zijn zij in staat om de kwaliteit en functionaliteit van hun producten keer op keer te verbeteren.

Werken bij Arbor

Wil jij werken bij een internationale organisatie die aanvoelt als een hecht familiebedrijf en waar enthousiasme en professionaliteit je verder helpen in je carrière? Solliciteer dan op één van de vacatures van Arbor in Doetinchem!

Wat anderen vertellen over Fongers en Fongers

"Bij Fongers & Fongers verliep de communicatie gemakkelijk, open en laagdrempelig. Er werd goed naar mijn wensen geluisterd en zo kwam de passende vacature ook snel. Ook na de sollicitatieprocedure blijven ze geïnteresseerd en betrokken. Ik ben nog steeds erg blij met mijn huidige baan, dank jullie wel!"
Manon Wijnands – Ouwens – Misset | Marketing coordinator
"Ik studeerde af en wist eigenlijk niet goed wat voor baan ik zocht. Na een super verhelderend intake gesprek bij Fongers & Fongers (met Chantal) had ik een duidelijk beeld voor ogen. De dames van Fongers & Fongers hebben me ontzettend goed geholpen bij het vinden van een baan die bij me past. Ik zit nu helemaal op mijn plek!"
Mayke Herstel – State of Art | Content specialist
“Tijdens een spontaan kennismakingsgesprek bij Fongers & Fongers, is er een passend persoonlijk profiel van mij geschetst. Hierin zijn interesses, ervaringen en verwachtingen duidelijk naar voren gekomen. Aan de hand hiervan is de sollicitatieprocedure gestart. Na een geslaagde sollicitatieronde was een nieuwe uitdaging binnen korte tijd geregeld. Een persoonlijke aanpak met een fantastisch resultaat. Super!”
Emiel Remerie – Ottevanger | Constructeur
"Een gezonde focus op je persoonlijke interesses voor de best mogelijke match. Fongers & Fongers weet zich te onderscheiden door zich te verdiepen in de persoon en daarmee kansen te bieden die aansluiten bij mijn opleiding, ervaring en bij mijn persoonlijke interesses. Dit heeft geresulteerd in een uitdagende werkplek waar ik inmiddels al meerdere jaren met veel plezier werkzaam ben".
Simon Arends – Hencon | Technical Sales Support Manager