Ga aan de slag bij a&m impact!

Zorgspecialist in gebruiksvriendelijke sociaal intranetten, websites en portalen, dát is a&m impact. Online willen zij het verschil maken voor alle zorgmedewerkers in Nederland. Het team van a&m is bruisend, jong en gedreven! Kom jij deze club met jouw codeerskills, organisatorisch vermogen en innovatieve kennis versterken?

Over a&m impact

De wens om alles anders te doen dan de rest. Dat én de combinatie van development en design leidde in 1998 tot de oprichting van a&m impact. Sindsdien groeide het bedrijf gestaag, kwamen er meer medewerkers, nieuwe locaties en services bij. Vanaf 2014 ligt de focus op het aanbieden van digitale communicatieoplossingen specifiek voor de zorgsector. Met een jong, energiek en gedreven team ontwikkelen zij sociaal intranetten, websites en portalen waar duizenden (zorg)medewerkers mee werken. Wil jij jouw kennis en kunde ook inzetten om de zorg in Nederland beter te maken? Word dan de nieuwste speler in het team van a&m impact!

Focus op zorg

Je vraagt je misschien af, waarom die focus op de zorg? Omdat dat is waar a&m impact denkt écht impact te kunnen maken door organisaties gebruiksvriendelijke oplossingen te bieden die het werk ondersteunen en waardoor er meer tijd overblijft voor dat wat echt belangrijk is: goede zorg verlenen. Met bijna 25 jaar ervaring en meer dan 130 organisaties in de zorg weten zij wel wat er in de zorg speelt. Op basis daarvan ontwikkelt het team van a&m impact constant door om tot de best passende oplossing te komen. Want online, daar kun je het verschil maken. Helemaal nu digitaal kunnen werken nog belangrijker is. Het harde werk is zelfs bekroond met een plek in de Emerce 100: de beste bedrijven in e-business 2020, 2021 én 2022 in de categorie Digital agency fullservice.

De volgende stap in je carrière

a&m impact is een gedreven organisatie met een hecht team uit Doetinchem, bestaande uit professionals die allemaal vanuit hun eigen specialisme werken en daardoor allemaal een belangrijke schakel vormen in het team. Zelfstandigheid flexibiliteit en vrijheid zijn belangrijke drijfveren, juist als je een beetje loslaat, kan er met een frisse blik worden gekeken en ontstaan er creatieve en innovatieve ideeën. Naast hard werken wordt ook veel aandacht besteed aan ontspanning en zit het met de sfeer wel goed! Zie je het al helemaal zitten om binnen dit energieke team aan de slag te gaan en daarmee duizenden zorgmedewerkers blij te maken met een digitale communicatieoplossing? Solliciteer dan nu op één van de vacatures bij a&m impact in Doetinchem.

Werken bij a&m impact

Ben je enthousiast geworden om bij a&m impact aan de slag te gaan? Wij helpen je graag verder in je carrière. Solliciteer dan op één van de vacatures van a&m impact in Doetinchem!

Collega's aan het woord

"Wat ik zo leuk vind aan mijn werk bij a&m impact is dat het iedere keer weer een klein stukje beter wordt. Bij ieder project leer je namelijk weer iets nieuws wat je direct mee kan nemen naar een volgend project. We overleggen veel en kijken samen naar waar de nieuwe kansen liggen. Daarnaast is ontspanning en teambuilding heel belangrijk binnen a&m impact, dat werkt heel fijn!"
Fred Heusschen | Front- end webdeveloper
“Bij a&m impact is nooit een dag hetzelfde. Ik werk elke dag aan verschillende projecten voor diverse klanten. Dat maakt het werk super afwisselend. Ieder project brengt weer iets nieuws met zich mee, dus je blijft constant schakelen. Daarnaast is er bij a&m impact genoeg ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen en om jezelf uit te dagen in het werk. Maar wat a&m impact speciaal maakt is het teamgevoel; iedereen staat klaar om elkaar te helpen.”
Guusje Vrieze | Projectmanager
“De sfeer bij a&m impact is super gemoedelijk, inspirerend en uitdagend, want elke dag moet ik weer iets nieuws leren. Zo zijn we bezig met een aantal tools om onze interne werkwijzen en processen te verbeteren. En daarnaast zijn we natuurlijk bezig met nieuwe features en het verbeteren van bestaande features op het sociaal intranet. Het is superfijn om te werken met collega’s waar je veel van kan leren. Samen met het hele team werken aan ons product het sociaal intranet is gewoon super vet.”
Harm Putman | Back – end developer