Ga aan de slag bij Teamwork-interiors, bekijk de vacatures

Wie?
Teamwork Interiors: internationaal opererende organisatie, jarenlange ervaring en 40 vakbekwame professionals. Doel: creëren van eenheid met meer sfeer, traffic en omzet.
Wat?
Interieurbouw in de breedste zin van het woord. Winkels, showrooms, maar ook kantoren, horecagelegenheden en (overheids-) instellingen. Voor individuele opdrachtgevers en bekende merken als Tommy Hilfiger, Adidas, Suitsupply, State of Art, Supertrash, New Zealand Auckland en Eastpak.
Waarom?
Betrouwbaarheid, flexibiliteit, onuitputtelijke creativiteit en full-service dienstverlening. Van strategie, ontwerp, engineering en projectmanagement tot productie, logistiek, montage, service en onderhoud. Teamwork heeft alle disciplines in huis en maakt daarbij gebruik van de modernste technieken en een high-tech machinepark.

Wat anderen vertellen

Teun Flint - Projectmanager
‘’Werken bij Teamwork interiors is zoals de naam al zegt ook echt teamwork. Van opdracht tot de uiteindelijke oplevering bij de klant. Dit gehele uitdagende traject doorlopen we als team, en daar zijn we dan ook trots op!’’
Rolf Zwiers - Productieplanner
"Werken bij Teamwork als productie planner is: gestructureerd met veel vrijheid in een creatieve omgeving met een mooi team van mensen werken."
Koen van Aalst - Logistiek manager
"Ik vind het leuk om bij Teamwork te werken omdat het een relatief klein bedrijf is met korte lijnen waardoor er snel beslissingen genomen kunnen worden. We maken mooie producten waar alle (fijne) collega’s zijn of haar uiterste best voor doen om uiteindelijk een super tevreden klant te hebben en interieur te leveren en monteren waar we trots op kunnen zijn. Een voldaan gevoel krijg ik als we weer een shop ergens midden in bijvoorbeeld Parijs of Milan hebben afgeleverd en gemonteerd met een mooi eindresultaat en een tevreden klant!!"