Ga aan de slag bij AT Techniek Opleidingen, bekijk de vacatures

AT Techniekopleidingen is gevestigd in Terborg en inmiddels meer dan 30 jaar geleden officieel als stichting opgericht en ontstaan vanuit het bedrijfsleven. Inmiddels zijn zij succesvol in het opleiden van niveau 1,2,3 en 4 leerlingen binnen de metaal, met inmiddels ruim 100 lidbedrijven (allemaal metaalbedrijven in de regio). De opleiding kent een tweetal varianten: een BBL traject waarbij je in dienst bent van één van de aangesloten lidbedrijven of een BOL traject waarbij je stages loopt bij aangesloten lidbedrijven.

Wat anderen vertellen

Eckhard - Praktijkopleider
"Bij mijn vorige werkgever was ik praktijkopleider in het bedrijfsleven. Nu werk ik alweer 14 jaar als praktijkopleider bij AT Techniekopleidingen. Ik ben een mensenmens en zie het als een roeping om mensen iets te leren en te sturen. Iedereen heeft zijn kwaliteiten en ik vind het een uitdaging om deze kwaliteit uit iemand te halen. Ik krijg enorm veel vrijheid in het uitvoeren van mijn functie en wordt hier niet in beperkt. Naast het opleiden van mensen heb ik ook veel contact met de leerbedrijven en overige onderwijsinstanties. Alles bij elkaar kan ik zeggen dat ik een hele veelzijdige functie heb en ga elke dag met ontzettend veel plezier naar mijn werk".
Jaap - Praktijkopleider
"Ik ben 15 jaar geleden zelf begonnen bij AT Techniekopleidingen en eigenlijk vanaf dat moment verliefd geworden op de techniek. Nadat ik mijn opleiding verder vervolg had gegeven en heb afgerond ben ik gaan werken. Eerst als monteur, later als projectleider in het buitenland en uiteindelijk als klant supportmedewerker bij een storingsdienst. Uiteindelijk ben ik weer in contact gekomen met AT Techniekopleidingen en ben drie jaar geleden gestart als praktijkopleider. Echt een supermooie baan waarin ik heel veel vrijheid krijg om projecten met leerlingen te draaien. De combi techniek en begeleiding aan leerlingen is de mooiste uitdaging die ik me kan bedenken".