Ga aan de slag bij A&M Impact, bekijk de vacatures

“online het verschil maken”. Dit zit in het bloed en in de cultuur van A&M Impact. Bij ieder project zullen zij ervoor zorgen online het verschil te gaan maken voor en met de klant. Het team van A&M is bruisend, jong en gedreven! Kom jij deze club met jouw internetskills versterken?

Wat anderen vertellen

Stefan Cornelissen - PHP web developer
" De afwisseling maakt het werk erg leuk, nieuwe dingen leren en ontdekken. Je zit hier nooit stil! Er is ruimte om te leren bij a&m, een open bedrijf, nuchter, een makkelijke manier van communiceren met elkaar en vooral mooie dingen willen maken!"
Nicole van de Water - Nijeboer - Marketing & Communicatie
"Sinds 2019 werk ik bij a&m impact waarbij ik de kans krijg om de Marketing & Communicatie op alle vlakken verder uit te bouwen. Daarnaast krijg ik de mogelijkheid om mijzelf verder te ontwikkelen. Iets dat kenmerkend is voor ons bedrijf, want we willen de allerbeste blijven in ons vakgebied. Dat werd in april '20 bekroond met een eerste plek in de Emerce. Binnen a&m impact heb ik het goed naar mijn zin met leuke collega's. De sfeer is goed en ik viel tijdens mijn start meteen met mijn neus in de boter: een bedrijfsuitje naar Málaga! Kan niet beter zou je zeggen, toch?"