Ga aan de slag bij Sunshine Group, bekijk de vacatures

Een verzameling van gepassioneerde kampeerliefhebbers met een kloppend hart voor avontuur. De roots van deze organisatie en merken ligt in Nederland maar de scheerlijnen strekken zich uit over de hele wereld.

Over Sunshine Group

De Sunshine Group ontwikkelt en produceert tentdoekgerelateerde producten in hun eigen Europese fabrieken, die wereldwijd op de markt worden gebracht.

Hun locaties zijn gevestigd in Nederland, Duitsland, Engeland, Slovenië en Tsjechië. Daarnaast hebben ze een wereldwijd netwerk aan dealers, agenten en distributeurs.

De volgende stap in je carrière

Bij de Sunshine Group werken betekent aan boord stappen van een avontuurlijke organisatie. Een organisatie waar met plezier gewerkt wordt en waar je de kans krijgt jouw vaardigheden verder te ontwikkelen.

Naast hard werken, bouwen ze samen aan een bloeiend bedrijf. Soms racen ze (te) fanatiek rond de pingpongtafel, dagen ze elkaar uit om die perfecte 180 op het dartbord te gooien of maken ze een extra ronde in de lunchpauze. Sportlessen en bedrijfsfruit houden hen fit en scherp, maar ze houden ook van een bedrijfsfeestje op zijn tijd.

Zo houden ze het werk sprankelend en geven ze elke werkdag een vleugje ‘fun’.

Werken bij Sunshine Group

Zoek jij ook je dagelijkse portie vakantiegevoel en wil je werken aan het kampeeravontuur van duizenden enthousiaste kampeerders? Kom dan werken in de tent bij de Sunshine Group, een internationale organisatie die aanvoelt als een hecht bedrijf en waar enthousiasme en professionaliteit je verder helpen in je carrière.

Solliciteer op één van de vacatures van de Sunshine Group in Doetinchem!

Collega's aan het woord

"Werken bij Sunshine Group is elke dag anders! De lijnen zijn kort en dat betekent snel schakelen. Op de marketingafdeling bruist het van de ideeën en dan is het heel belangrijk om snel te kunnen schakelen zodat je het concreet kan maken."
Imke Hammerman – Sunshine Group | Brand Manager