Ga aan de slag bij Singa, bekijk de vacature

Bij SINGA geloven ze dat technologie en AI de sleutels zijn tot het oplossen van complexe problemen. Ze zijn gepassioneerd bezig met het ontwikkelen van Vision & AI-systemen die producten efficiënter en beter maken. Het doel is om bedrijven te helpen hun productiekwaliteit te verbeteren en ervoor te zorgen dat consumenten producten van topkwaliteit ontvangen. Daarbij zetten ze hun volledig in om een positieve impact op de wereld te hebben door de Sustainable Development Goals te ondersteunen en de lat hoog te leggen bij het prioriteit geven aan People, Planet en Profit. Met de kracht van vision technologie, cloud computing, AI en slimme computersystemen geven ze vorm aan een slimmere en betere wereld!

Over Singa

Bij SINGA gedijen ze op uitdagingen. Of het nu gaat om het navigeren door ingewikkelde 2D/3D vision-toepassingen, het aanpakken van servitization-complexiteiten, het verbeteren van klantervaringen of het transformeren van hele industrieën, zij hebben de expertise om zelfs de meest uitdagende problemen vakkundig aan te pakken. Dankzij hun diepgaande kennis van vision, robotica, UX-ontwerp, AI, machine learning, mechatronica, optisch ontwerp, data-analyse en automatisering creëren ze oplossingen op maat waarmee hun klanten voorop kunnen blijven lopen in het snel veranderende digitale landschap.

De volgende stap in je Carrière

Samenwerking is fundamenteel binnen SINGA. Ze zijn ervan overtuigd dat de meest effectieve oplossingen ontstaan wanneer een diverse groep individuen samenwerkt om complexe uitdagingen aan te pakken.
De belangrijkste drijfveer is het creëren van waarde, en het team functioneert als een gespecialiseerde taskforce, toegewijd aan het ontwikkelen van technologische innovaties van topkwaliteit. Ze werken nauw samen met de klanten en integreren hun expertise naadloos met de specifieke eisen en doelstellingen.
Door een omgeving van samenwerking te bevorderen, maken ze zinvolle partnerschappen mogelijk die innovatie en succes op lange termijn stimuleren.

Werken bij Singa

Wil jij werken binnen een innovatief bedrijf waar enthousiasme en professionaliteit je verder helpen in je carrière? Solliciteer dan op één van de vacatures van SINGA te Varsseveld!