Ga aan de slag bij Seppworks

Seppworks, oftewel, de ‘in bewegingsbrengers’. Ze brengen medewerkers letterlijk in beweging. Actieve en vitale medewerkers brengen organisaties verder. Die glimlach, adrenaline, trots op jezelf en je team zijn, dit is wat bewegen met je doet. Samen met je team werken aan persoonlijke ontwikkeling, gezondheid, positieve mindset, fitter worden en iedere dag naar beter streven.

Over Seppworks

Seppworks creëert en organiseert de leukste, mooiste en meest inspirerende vitaliteitsprogramma’s, altijd met een glimlach. Dit doen ze van A tot Z, dus van de eerste brainstorm tot het inzetten van een uitgebreid communicatie campagne.

Omdat ze geloven in de kracht van beweging, de kracht van beleving en alles graag tot in de puntjes regelen en organiseren. Dat doen ze met een heel leuk en gedreven team. Seppworks kent en bedient de klant, doen hun stinkende best en zorgen zo voor een excellente uitvoering. Met enthousiaste interne communicatiecampagnes en de juiste selectie aan activiteiten, motiveert Seppworks medewerkers om deel te nemen aan hun vitaliteitsprogramma’s. Deze programma’s zijn altijd op maat en dus uniek, ze dagen medewerkers uit om echt in beweging te komen. Dit doen ze dag in dag uit, zelfs in het weekend. En dat is nooit saai!

De volgende stap in je carrière

Het wordt nu wel een beetje druk bij Seppworks, want ze groeien hard. Daarom zoeken ze nieuwe collega’s! Ben jij toe aan een volgende stap in je carrière? Bij Seppworks krijg je veel vrijheid, waardoor je zowel op kantoor, als thuis je laptop kunt openklappen.

Naast een goede werksfeer heb je de mogelijkheid om wekelijks krachttrainingen, samen met je collega’s, te volgen onder begeleiding van een trainer.

Werken bij Seppworks

Wil jij werken bij een organisatie die aanvoelt als een hecht bedrijf en waar enthousiasme en professionaliteit je verder helpen in je carrière? Solliciteer dan op één van de vacatures van Seppworks in Doetinchem!