Ga aan de slag bij Papierfabriek!

Papierfabriek Doetinchem produceert per jaar 65.000 ton gerecycled papier voor een groot aantal toepassingen. Met ruim 175 medewerkers werken zij in 5-ploegen (24/7). Het grootste deel van de afzet wordt geëxporteerd en alhoewel Europa de grootste afzetmarkt is, vindt het papier ook zijn weg naar Amerika, Afrika, Azië en Australië.

Papierfabriek Doetinchem doet al 85 jaar op een verantwoorde manier zaken en het veilig en duurzaam houden van hun producten, processen en arbeidsomstandigheden staat daarbij hoog in het vaandel. Thema’s als kwaliteitszorg, veiligheid, welzijn, milieu, energie, klimaat en productveiligheid zijn volledig geïntegreerd in hun bedrijfsbeleid.

Over Papierfabriek

Papierfabriek Doetinchem bv produceert 70.000 ton aan 100% gerecycled lichtgewicht (MG) papier per jaar voor een groot aantal toepassingen. Zij werken in 5 ploegen (24/7) en hebben ruim 150 medewerkers in dienst. Het grootste deel van de afzet wordt geëxporteerd en alhoewel Europa de grootste afzetmarkt is, vindt het papier ook zijn weg naar Amerika, Afrika, Azië en Australië.

Paper Projects is een onderdeel van Papierfabriek Doetinchem bv en verwerkt grote rollen tot apparaatrollen, pakrollen en vellen, geschikt voor vele toepassingen. Zij richten zich met name op de automotive branche, de verpakkingsgroothandel en de internetdistributeurs. Paper Projects werkt in twee ploegen (16/5) en heeft ruim 25 medewerkers in dienst. Een marktgedreven organisatie, korte communicatielijnen en een klantgerichte benadering zijn hun uitgangspunten.

De volgende stap in je carrière

Toe aan een uitdagende en afwisselende functie binnen een gemotiveerd en ambitieus team met ruimte voor eigen initiatief?

Papierfabriek kenmerkt zich door een informele sfeer met korte lijnen en enthousiaste collega’s. Uiteraard bieden zij marktconforme arbeidsvoorwaarden, passend bij het niveau van de functie en diverse opleidings- en ontwikkelmogelijkheden.

Werken bij Papierfabriek

Wil jij werken bij een organisatie die aanvoelt als een hecht bedrijf en waar enthousiasme en professionaliteit je verder helpen in je carrière? Solliciteer dan op één van de vacatures van Papierfabriek in Doetinchem!

Referentie

"Het mooie van het werk als werkvoorbereider bij de Papierfabriek is wat mij betreft het afwisselende werk. Er is in de fabriek een enorme diversiteit aan technieken, zowel nieuw als al weer wat ouder, waardoor iedere dag weer andere uitdagingen geeft. Het geeft mij veel voldoening als ik samen met de collega’s en eventuele ingehuurde buitendienstmedewerkers een onderhoud of reparatie weer tot een goed einde heb gebracht."
Edo Pasman | Engineer | werkvoorbereider werktuigbouw
Fongers en Fongers x Papierfabriek