Ga aan de slag bij Mundia, bekijk de vacatures

Mundia levert product- of concept ontwikkeling, geheel naar de wens van hun klant. Tijdens het proces houden ze rekening met verschillende factoren zoals prijs en kwaliteit. Door deze factoren goed in de gaten te houden kunnen ze samen een product op de markt zetten tegen een scherpe prijs/kwaliteit verhouding. Dankzij hun in-house design team zijn ze ook altijd op de hoogte van de laatste trends.

Over Mundia

Mundia BV is in 1986 opgericht en gespecialiseerd in baby textiel, (toilet)tassen, decoratie artikelen voor baby en cosmetica accessoires. Het hoofdkantoor staat in Doetinchem, Nederland en is uitstekend te bereiken via luchthaven Schiphol in Amsterdam of luchthaven Düsseldorf in Duitsland.

In samenwerking met hun klanten ontwikkelen ze al jaren verschillende producten en coördineren zij de productie en logistiek. Ze werken met eigen stylisten en een eigen kwaliteitsinspectie in China en Pakistan. In deze landen werken gepassioneerde medewerkers aan jouw product.

De volgende stap in je carrière

Werken bij Mundia betekent een stap vooruit in je carrière. Als groeiend bedrijf zijn ze regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s om hun team te versterken. Wil jij werken in een internationale omgeving en ben je klaar om jezelf te ontwikkelen?

Werken bij Mundia

Wil jij werken bij een internationale organisatie die aanvoelt als een hecht bedrijf en waar enthousiasme en professionaliteit je verder helpen in je carrière? Ben je op zoek naar een baan waar geen dag hetzelfde is? Heb je gevoel voor mode en trends? Solliciteer dan op één van de vacatures van Mundia in Doetinchem!

Collega's aan het woord

"Het leuke aan mijn werk als Product Manager bij Mundia vind ik het verbinden van creativiteit en technische kennis. Het is altijd een uitdaging om het productieproces goed te laten verlopen, en er zo voor te zorgen dat er een goed product in de winkel komt te liggen. Bij Mundia heb je veel contact met klanten, internationale leveranciers en natuurlijk je collega’s. Hierdoor zijn er veel mogelijkheden om van elkaar te leren."
Lotte Lutjes – Mundia | Designer/Product Manager
"Werken bij Mundia is super dynamisch. We werken in een super enthousiast en hecht team met onwijs veel kennis en specialisatie in huis. De lijntjes zijn kort en er is ruimte om jezelf te ontwikkelen en nieuwe ideeën uit te werken. Van kijken met onze klanten en ons in-house designteam naar de nieuwste modetrends, het ontwikkelen van nieuwe producten, tot het schakelen met onze kantoren in China en Pakistan, geen dag is hetzelfde!"
Tamar Hendriksen – Mundia | Accountmanager – Private Label