Ga aan de slag bij Morssinkhof Plastics, bekijk de vacatures

De hoofdactiviteiten van Morssinkhof – Rymoplast zijn te verdelen in twee productgroepen: Flexibles en Rigids.

De bedrijvengroep beschikt over tientallen jaren ervaring en opgebouwde kennis in de verwerking van kunststoffen en haar toepassingsgebieden voor verschillende branches. Met aandacht voor innovatie en door te werken met state-of-the-art technologieën zijn ze in staat om klantspecifieke oplossingen te bieden voor kunststofrecycling vraagstukken.

Over Morssinkhof Plastics

Morssinkhof – Rymoplast heeft als recycler een leidende rol in de Europese kunststofverwerkende industrie. Het familiebedrijf heeft intussen meer dan vijftig jaar historie in recycling van plastic uitval- en afvalstromen. Ze bedienen de Europese markt variërend van kleine bedrijven in de kunststofverwerkende industrie tot ’s werelds grootste multinationals.

Ze hebben 10 vestigingen in Europa, met elk haar specifieke activiteiten. Ze kopen goed gesorteerde post-consumer kunststof uitval- en afvalstromen van inzamelsystemen en schone industriële afvallen van de kunststofverwerkende industrie. Deze uitvallen worden gerecycled tot hoogwaardige grondstoffen voor een internationale klantenkring, van kleine kunststofverwerkende bedrijven tot ‘s werelds grootste multinationals. De hoofdactiviteiten richten zich op de recycling van vier kunststofsoorten: HDPE, LDPE, PET en PP.

Als partner voor kunststofrecycling werken ze samen met organisaties om haar kunststof kringlopen te optimaliseren. Als leverancier van hoogwaardig herwonnen grondstoffen stellen ze producenten in staat om duurzamere kunststof producten en verpakkingen te produceren.

De volgende stap in je carrière

Je gaat werken voor de Morssinkhof-Rymoplast groep, bestaande uit 11 bedrijven. Je zult je bezig houden met diverse locaties, maar jouw standplaats zal Lichtenvoorde zijn.

Ze zijn een groeiend en vooruitstrevend bedrijf met ruim 650 enthousiaste medewerkers, waarbij ze een informele sfeer belangrijk vinden en ze met zijn allen de handen uit de mouwen willen steken. Het team kenmerkt zich door een no-nonsense mentaliteit.

Werken bij Morssinkhof Plastics

Ben jij iemand die het leuk vindt om een afwisselende functie te vervullen en wil jij samen met Morssinkhof werken aan een veilige en circulaire toekomst? Dan komen ze graag in contact met jou! Solliciteer op één van de vacatures.