Ga aan de slag bij Logisz!

LOGISZ is een energiek en groeiend bureau waar 30 professionals van alle disciplines op het gebied van marketing en communicatie samenkomen. Hun professionals brengen – en houden – de doelgroep in beweging. Vanuit een continue flow van strategie, creativiteit, techniek en content werken ze samen aan concrete resultaten.

Sinds kort zitten ze in een splinternieuwe LOGISZ Campus op een toffe zichtlocatie in Doetinchem!

Over LOGISZ

Als fullservicebureau zijn ze gespecialiseerd in merkontwikkeling voor B2B, onderwijs en non-profitorganisaties. Met een energiek team van professionals vertalen ze strategieën en concepten naar resultaatgerichte marketing- en communicatieoplossingen. Op weg naar gezamenlijk succes zijn ze meer dan betrokken; ze zien jou als collega. Ze gaan voor een langdurige samenwerking, zodat ze kennis en begrip van jouw organisatie omzetten in een continue flow van inzichten naar oplossingen en resultaten.

De volgende stap in je carrière

Het realiseren van gezamenlijke ambities is wat LOGISZ drijft. Succes behalen ze door het bundelen van kennis en kunde. Met de vier merkwaarden creëren ze een energieboost die oneindige beweging in organisaties brengt. Ze noemen dit LOGISZ-power.

  • Creatief
  • Verbonden
  • Vooruitstrevend
  • Proactief

Werken bij LOGISZ

Als energiek team dragen ze graag bij aan het realiseren van jouw ambities door met elkaar uitdagingen aan te gaan. Dit bereiken ze door ideeën, ervaringen, enthousiasme en creativiteit met elkaar te delen. Zo ontstaat een oneindige beweging. Met het continu behalen van gezamenlijk succes.

Actie in de tent! Daar houden ze van. Ze denken vrij en dat levert verrassend goede ideeën op. Maar met goede ideeën alleen kom je niet verder. LOGISZ ziet kansen, denkt in oplossingen en handelt proactief.

Enthousiast geworden? Solliciteer dan op één van de vacatures bij LOGISZ.

Referentie

"Werken bij LOGISZ is erg afwisselend! Je werkt voor diverse klanten aan uiteenlopende projecten; van het inrichten van een social media campagne voor een klant in de keukenbranche tot het ontwikkelen van een website voor een onderwijsinstelling. Iedere dag is anders! Iets gelezen over een nieuwe ontwikkeling en wil je dit in de praktijk brengen? Daar krijg je bij LOGISZ zeker de ruimte voor!"
Mathijs Schurink | Online marketeer
"Bij LOGISZ kun je ongelofelijk veel leren. Vooral door te doen. Vanaf de eerste dag krijg je het vertrouwen en mag je werken aan zeer diverse projecten. Je bent direct volwaardig onderdeel van het team. En natuurlijk zijn je collega’s er wanneer je ze nodig hebt. Als je vragen hebt merk je dat iedereen bereid is je te helpen. Je voelt je snel thuis bij LOGISZ!"
Frank van Braak | Senior Webdeveloper & Team Lead