Ga aan de slag bij Kuster Olie, bekijk de vacature

Kuster Energy is er voor jouw mobiliteit. Gastvrijheid, kwaliteit én kennis, daar draait het om. Ze hebben niet alleen heel veel full-service tankstations waar je 24/7 terecht kunt, maar zijn ook leverancier voor zakelijke grootverbruikers. Loonbedrijven, agrariërs, transportbedrijven, aannemers, tankstations, grondverzet en evenementen-organisaties…, ze doen graag zaken met Kuster Energy. Want de prijs en kwaliteit zijn goed én afspraak = afspraak. Voor wie stappen wil zetten in verduurzaming van zijn wagenpark verzorgen we bovendien een doordacht mobiliteitsadvies. Dat alles biedt pas écht toekomstbestendige continuïteit en zekerheid.

Over Kuster Olie

Kuster Energy is sinds 1970 actief in de oliebranche. Het familiebedrijf-van-oorsprong was ruim 35 jaar gevestigd in een boerenschuur in Stokkum. Van daaruit werd de brandstof met een tankwagen geleverd aan landbouw, transport en particulieren. Mevrouw Kuster verzorgde de administratie; de heer Kuster sr. verkocht de producten in de regio.

De volgende stap in je carrière

Klimaat en milieu gaan ze aan het hart. De planeet moet immers ook voor de vele generaties na ons mooi en leefbaar zijn. De wereldwijd ingezette energietransitie vinden ze daarom van groot belang. Natuurlijk, ze weten heel goed dat fossiele brandstoffen nog steeds onmisbaar zijn. Maar ze lopen wél voorop in vernieuwing.

Met andere woorden: ze zijn paraat als jij er klaar voor bent. Traditionele brandstoffen, elektriciteit, CNG, LNG, HVO…, we bieden het allemaal. Waar je je in de transitie ook bevindt, Kuster Energy garandeert jouw mobiliteit. Samen bewegen we bewust naar een schone toekomst.

Werken bij Kuster Olie

Bij Kuster Energy werken in totaal zo’n 150 enthousiaste mensen. Je vindt ze in de tankstations, op kantoor en onderweg. Op al die plekken maken zij dagelijks het verschil door hun dienstverlening, gastvrijheid en vrolijke lach. Wil jij dat ook? Solliciteer dan op één van de vacatures van Kuster Olie in Babberich!

Wat anderen vertellen

“Je kan jouw functie deels zelf vormgeven. Als je proactief bent en nieuwe kansen signaleert, pakken we die samen op. Die nieuwe kansen kunnen zijn op het gebied van duurzaamheid of bijvoorbeeld upselling of new business.”
Nathalie Gründmann | Key Accountmanager
“Na mijn afstudeerproject binnen Checkpoint, ben ik hier met veel plezier blijven werken. De combinatie van nieuwe technologiën in de huidige retailmarkt zorgen voor mooie projecten. Wat mij elke dag weer enthousiast maakt, is het contact met verschillende retailers en onze wereldwijde productielocaties. Het blijft super tof om de labels waar jij aan mee hebt gewerkt weer terug te zien in de winkels!".
Debbie van de Pavert | Global Customer specialist