Ga aan de slag bij Kormelink bouw

Aannemersbedrijf Kormelink is een solide familiebedrijf en bestaat inmiddels ruim 100 jaar. Vanuit Rietmolen en Haaksbergen worden projecten ontwikkeld en gerealiseerd in het oosten, midden en westen van het land. Met circa 75 vakspecialisten, bestaande uit een mix van jonge talenten en ervaren professionals, zijn we in staat om onze klanten van initiatiefase tot en met het onderhoud en beheer op een professionele wijze te bedienen. Dat maken we iedere keer opnieuw waar door vast te houden aan een aantal belangrijke pijlers: inspiratie, ambitie, partnerschap en duurzaamheid.

Over Kormelink bouw

Bouwen beleef je bij Kormelink! Al ruim 100 jaar bouwen ze in het midden en oosten van Nederland de mooiste utiliteit projecten en woningen. Daarnaast maken ze ook renovatie en verduurzaming projecten en bieden ze meerjarig en klein onderhoud aan. Eén ding wat zeker is: geen enkel project is hetzelfde. Van werken waar de tent open moet blijven tot volledige nieuwbouw, snelle transformaties en verduurzaming tot in de puntjes, niets is te gek. Met een team van 75 vakspecialisten zorgen ze er samen voor dat ze kwaliteit neerzetten met een persoonlijke aanpak. Bij Kormelink vinden ze dan ook dat bouwen niet alleen maar stenen stapelen is. Achter elk project zit een mens met een droom, wens of ambitie waar ze samen mee aan de slag gaan deze waar te maken.

De volgende stap in je carrière

Het delen van kennis en ervaring met alle betrokken partijen binnen het bouwproces. Dat is de belangrijkste drijfveer van Aannemersbedrijf Kormelink. Ze willen dromen, wensen en ambities verwezenlijken. Zoveel mogelijk initiëren, motiveren en inspireren. Dat is wat Kormelink al een eeuw beweegt en wat tot uiting komt in hun mensen en activiteiten.

De mens staat bij Kormelink altijd centraal. Ze geloven dat persoonlijk contact met opdrachtgevers en aandacht voor ieders ambitie de manier is om het beste uit jezelf en uit hun projecten te halen. Iedere dag weer. Deze ambitie is terug te vinden in de manier van werken, in het gedrag van hun vakmensen en in de weloverwogen keuzes die ze keer op keer maken. De belangrijkste speerpunten hierbij zijn het creëren van klantwaarde en het elimineren van verspillingen om te komen tot het beste project.

Ze werken graag samen met vaste partners, omdat een optimaal resultaat nu eenmaal vraagt om een optimale samenwerking tussen alle partijen. Dit vergroot de efficiëntie en innovatie van de gehele keten. Een hechte samenwerking bereiken ze door de inzet van zelfsturende teams en het stimuleren van ondernemerschap bij alle betrokkenen.

Werken bij Kormelink bouw

Ben je op zoek naar een uitdagende en veelzijdige carrière in de bouw? Bij Kormelink krijg je uitstekende kansen. Zij bieden de kans om jezelf te ontwikkelen in een solide bouwbedrijf met een uitstekende reputatie.

Wat anderen vertellen over Fongers en Fongers

"Bij Fongers & Fongers verliep de communicatie gemakkelijk, open en laagdrempelig. Er werd goed naar mijn wensen geluisterd en zo kwam de passende vacature ook snel. Ook na de sollicitatieprocedure blijven ze geïnteresseerd en betrokken. Ik ben nog steeds erg blij met mijn huidige baan, dank jullie wel!"
Manon Wijnands – Ouwens – Misset | Marketing coordinator
"Ik studeerde af en wist eigenlijk niet goed wat voor baan ik zocht. Na een super verhelderend intake gesprek bij Fongers & Fongers (met Chantal) had ik een duidelijk beeld voor ogen. De dames van Fongers & Fongers hebben me ontzettend goed geholpen bij het vinden van een baan die bij me past. Ik zit nu helemaal op mijn plek!"
Mayke Herstel – State of Art | Content specialist
“Tijdens een spontaan kennismakingsgesprek bij Fongers & Fongers, is er een passend persoonlijk profiel van mij geschetst. Hierin zijn interesses, ervaringen en verwachtingen duidelijk naar voren gekomen. Aan de hand hiervan is de sollicitatieprocedure gestart. Na een geslaagde sollicitatieronde was een nieuwe uitdaging binnen korte tijd geregeld. Een persoonlijke aanpak met een fantastisch resultaat. Super!”
Emiel Remerie – Ottevanger | Constructeur
"Een gezonde focus op je persoonlijke interesses voor de best mogelijke match. Fongers & Fongers weet zich te onderscheiden door zich te verdiepen in de persoon en daarmee kansen te bieden die aansluiten bij mijn opleiding, ervaring en bij mijn persoonlijke interesses. Dit heeft geresulteerd in een uitdagende werkplek waar ik inmiddels al meerdere jaren met veel plezier werkzaam ben".
Simon Arends – Hencon | Technical Sales Support Manager