Ga aan de slag bij INTER

Voordat je aan de slag gaat bij INTER kom je eerst voor een kennismaking op kantoor. Wanneer het van beide kanten voelt als een match, nodigt INTER je uit voor een tweede gesprek. Groeit het positieve gevoel ook dit keer weer dan volgt meestal het contractvoorstel. Ondertekend? Welkom bij INTER! Na het doorlopen van het introductietraject, ga jij goed voorbereid en vol energie aan de slag in je nieuwe functie. Je coach helpt je hierbij, zodat je zeker in begintijd een direct aanspreekpunt hebt voor al je vragen.

Over INTER

INTER is al meer dan 50 jaar actief op de markt. Een geruime tijd waarin INTER grote slagen heeft gemaakt. INTER is continu in ontwikkeling, zij staan niet graag stil. INTER begrijpt dan ook dat hun medewerkers zich graag ontwikkelen en bieden ze de mogelijkheid om door te groeien.

Ze zijn gespecialiseerd in het inrichten van control rooms, medische behandelkamers, kritische meeting rooms, studio’s (webcast studio’s/ streaming), specialistische sensor- en verbindingstechniek en specialisten werkplekken. Denk bijvoorbeeld aan een 112-meldkamer, een control room van Rijkswaterstaat, software voor op de operatiekamer. Het gaat altijd om kritische omgevingen waarin zij werkzaam zijn, dat maakt hun werk ook extra spannend en uitdagend. Zij zorgen voor een stukje extra controle.  Dit alles op het gebied van audiovisuele techniek (AV)/ informatie technologie (IT) en als procesconsultant. INTER staat voor de klant en vele partners klaar om samen mooie resultaten te boeken. De mensen van INTER staan voor kennis, ervaring & kunde en jij kunt daar onderdeel van worden.

De volgende stap in je Carrière

De volgende stap in je carrière is gezet. Je bent binnen bij INTER en bereid om mooi werk op te leveren. Je bent gepassioneerd om het beste resultaat te behalen en dat lukt je ook door je actieve houding en toekomst- en oplossingsgericht denken. Met heldere keuzes en daadkracht pak je de kansen die je ziet liggen op. Samen met je team ben je trots op de next level projecten in kritische omgevingen. En kies je altijd voor een win/win situatie. Zo zet je stappen in je carrière, zo gaan jullie samen een mooie tijd beleven en zorg jullie er samen voor dat de energie, gedrevenheid en het plezier hebben in je werk als een vlammetje blijft branden.

Werken bij INTER

#WerkenbijINTER is leuk! Mooie mensen maken mooie dingen en dat is wat er bij INTER gebeurt. Je zult merken dat collega’s voor elkaar klaar staan. Dat ze graag hard werken om mooie resultaten te boeken, maar daarnaast ook in zijn voor leuke personeelsuitjes, maandborrels, sportactiviteiten en meer. Want na hard werken moet er ook ruimte zijn voor ontspanning, wat zorgt voor een goede balans tussen werk en privé leven.

Referentie

"De flexibiliteit en de mogelijkheid om hybride te werken, maakt werken bij INTER zeer prettig. Er hangt onderling een fijne sfeer. Collega’s helpen elkaar graag en zijn altijd in voor een (sportief) teamuitje. Naast mijn functie als Marketeer vorm ik samen met drie andere collega’s de personeelsvereniging van INTER, genaamd KIEKES. KIEKES brengt collega’s “dichter bij elkaar”. Door leuke uitjes en activiteiten te organiseren brengen we collega’s samen. Die saamhorigheid is belangrijk; de teamspirit zit er bij ons wel in!"
Stefanie de Vries – Lemmens | MarCom Manager
"De klanten waar we mee te maken hebben binnen INTER begeven zich allemaal in kritische omgevingen. Elke klant is uniek en daardoor elk project ook. Hierdoor is het werk binnen INTER erg afwisselend en komen we op plekken waar “normale” mensen niet mogen komen."
Mark de Greef | Account Manager
"Het woord ‘sleur’ kennen wij bij INTER niet. Elke dag is anders, dankzij onze diverse oplossingen voor gave klanten en verschillende neventaken die je binnen het bedrijf op je kunt nemen. Het hechte team Security & Intelligence bestaat uit behulpzame, gezellige, harde werkers die niet vies zijn van een barbecue. Als Binnendienstmedewerker zorg je ervoor dat alles binnen het team op rolletjes loopt, en haal je samen met de rest van het Salesteam mooie opdrachten binnen die bijdragen aan de veiligheid van Nederland."
Tom Schermer | Commercieel Medewerker Binnendienst
"Binnen mijn functie is geen dag hetzelfde en dat is wat werken bij INTER voor mij zo leuk maakt. De inbreng van eigen ideeën wordt erg gewaardeerd. Sterker nog, er wordt actief gestuurd op het delen van ideeën door middel van diverse activiteiten. Daarnaast beheer ik mijn eigen agenda en kan ik mijn dag indelen zoals ik dat wil. Heel fijn deze vrijheid en flexibiliteit. Al met al ben ik blij dat ik bij INTER werk en zie meer dan genoeg mogelijkheden om mij op zowel persoonlijk als professioneel vlak door te ontwikkelen."
Martijn Doolaard | Project Manager