Ga aan de slag bij INTER

Al meer dan 50 jaar is INTER actief op de markt. Eerst als AV-distributeur en vervolgens doorgegroeid tot systemintegrator en IT/ procesconsultant. Naast alle activiteiten binnen onze landgrenzen gaat INTER verder. INTER is onder andere actief in omliggende landen en heeft ambities het werkgebied nog verder uit te breiden. De oplossingen van INTER zijn betrouwbaar en stabiel, wat uiteraard noodzakelijk is in de kritische omgevingen waar INTER actief is. Naast het leveren van oplossingen is INTER ook hét verlengstuk van de serviceorganisatie van de klant. INTER begeleidt relaties niet alleen intensief in het voortraject, tijdens projectrealisatie, maar ook na oplevering. INTER staat voor de klant en vele partners klaar om samen mooie resultaten te boeken. INTER staat voor kennis, ervaring en innovatie, maar zij doen dit samen en niet alleen.

Over INTER

INTER vindt efficiënt handelen en werken belangrijk. Niet alleen intern, maar ook bij de klant. Ze zijn niet voor niks gespecialiseerd in het verbeteren van procesgangen, ook wel workflows genoemd. Om intern bepaalde processen goed in te richten heeft INTER zich gericht op een aantal ISO-normeringen. INTER staat namelijk voor kwaliteit. De oplossingen van INTER zijn betrouwbaar, duurzaam en innovatief. De kwaliteit van werken borgen zij onder andere ook in ISO-normeringen.

De volgende stap in je Carrière

De medewerkers van INTER staan bekend om hun specialistische kennis, creativiteit en behulpzaamheid om samen met onze relaties te werken aan, en te zorgen voor, de beste oplossingen. Oplossingen waarmee INTER de relaties helpt een volgende stap te zetten, door workflows te verbeteren en processen te optimaliseren. De gespecialiseerde projectteams van INTER zijn elk in nichemarkten actief. Hierdoor hebben zij veel specifieke marktkennis verworven om projecten van begin tot eind goed te begeleiden. Naast dat zij graag meedenken in oplossingen organiseren zij ook trainingen. De INTER Academy biedt trainingen aan eigen medewerkers, maar ook aan relaties. Zij delen graag hun kennis.

Werken bij INTER

Wil jij werken bij een internationale organisatie die aanvoelt als een hecht familiebedrijf en waar enthousiasme en professionaliteit je verder helpen in je carrière? Solliciteer dan op één van de vacatures van INTER in Duiven!

Referentie

“De menselijke maat is het belangrijkste onderscheidende vermogen van Fongers en Fongers in vergelijking met andere recruitment organisaties. Door veel met mij en andere leidinggevenden te praten, proeven ze welke kandidaat écht bij ons past. Daardoor stellen ze uitsluitend sollicitanten voor die matchen op de aangedragen profielen. Fongers en Fongers werft en selecteert ook voor onze andere organisaties; Inteqnion en Top Silo Constructie, beide gevestigd in Aalten, en Wynveen International gevestigd in Heteren. We zoeken veelal Engineers maar Commerciële vacatures komen zeker ook voor. Binnen onze technische bedrijven eisen we voor bijna alle functies een afgeronde HBO opleiding Werktuigbouw of Elektrotechniek. De selectie kwaliteit van Fongers en Fongers is gewoon goed. Bovendien zijn de lijnen kort en is de prijs marktconform. Is er een vacature, dan grijp ik de telefoon en spreek met Jonneke, Diana of Emmy. Dan komt het goed.”
Ernst Jan Ottevanger

Wat anderen vertellen

“Na mijn afstudeerproject binnen Checkpoint, ben ik hier met veel plezier blijven werken. De combinatie van nieuwe technologiën in de huidige retailmarkt zorgen voor mooie projecten. Wat mij elke dag weer enthousiast maakt, is het contact met verschillende retailers en onze wereldwijde productielocaties. Het blijft super tof om de labels waar jij aan mee hebt gewerkt weer terug te zien in de winkels!".
Debbie van de Pavert | Global Customer specialist