Ga aan de slag bij Hesling Bike Parts, bekijk de vacatures

Hesling is een familiebedrijf dat al 85 jaar een grote rol speelt in de Nederlandse fietsindustrie. Ze zijn een sterk technisch en innovatief bedrijf en leveren fietsaccessoires aan gerenommeerde nationale en internationale klanten. De organisatie ontwikkelt, produceert en assembleert fietsaccessoires in Ulft met een team van ongeveer 90 medewerkers.

De maatwerk kettingkasten, kettingschermen, motorcovers, jasbeschermers en spatborden voldoen aan hoge kwaliteitseisen en beantwoorden aan de wensen van hun klanten. Iedere klant kan rekenen op een persoonlijke aanpak, deskundig advies en een passende oplossing, wat het vraagstuk ook is.

Over Hesling Bike Parts

Hesling streeft naar de perfecte balans tussen functionaliteit en esthetiek, tussen degelijkheid en design.

Topkwaliteit staat voor hen altijd voorop. Om dat te garanderen ontwerpen, ontwikkelen en engineren ze hun producten volledig in eigen beheer. Van concept tot prototype, het hele traject verloopt onder een dak.

De volgende stap in je carrière

Werken bij Hesling Bike Parts betekent een enorme stap vooruit in je carrière. De organisatie biedt voortdurend de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen zoals jij dat wilt en geeft je de ruimte voor persoonlijke groei. Daarnaast werkt de organisatie met de laatste technieken. Bij Hesling heerst een informele sfeer en werk je in een dynamische omgeving met de nodige, technische uitdagingen.

Werken bij Hesling Bike Parts

Wil jij werken bij een internationale organisatie die aanvoelt als een hecht familiebedrijf en waar enthousiasme en professionaliteit je verder helpen in je carrière? Solliciteer dan op één van de vacatures van Hesling Bike Parts in Ulft!