Ga aan de slag bij Herwers Groep, bekijk de vacatures

De Herwers Groep is een betrokken familiebedrijf met ruim 300 medewerkers. Ze zijn een dealergroep (13 vestigingen) die voornamelijk gevestigd is in Oost-Nederland en is officieel merkdealer van Dacia, Hyundai, Mitsubishi, Nissan, Renault en gespecialiseerd dealer voor de NEXO (waterstof). Herwers staat bekend als klantvriendelijk, persoonlijk en betrouwbaar.

Over Herwers Groep

Onze dealerorganisatie bestaat uit elf vestigingen in Oost-Nederland en vertegenwoordigt de merken Dacia, Hyundai, Mitsubishi, Nissan en Renault en Herwers Occasions. Daarnaast bieden we met Herwers Lease, AGlas Autoruitschade en Autoschade Roelofs het beste en breedste pakket aan op het gebied van mobiliteit. Door de laagdrempeligheid en het transparant zaken doen, voelen medewerkers en klanten zich thuis bij Herwers als familiebedrijf.

De volgende stap in je carrière

Werken bij Herwers betekent een baan in een no-nonsense organisatiecultuur. Ze vinden het meer dan belangrijk dat zowel klanten als medewerkers zich bij hen thuis voelen. Bij Herwers heb je een belangrijke rol in het succes van het bedrijf. Ze zijn gedreven om service, kwaliteit en resultaat te leveren en er is zeker ook tijd voor plezier. Sterker nog, zij vinden zichzelf best wel heel gezellig!

Ruim 10% van Herwers personeelsbestand bestaat uit leerlingen en stagiaires met het doel ze in- en doorstroomperspectief te bieden binnen onze organisatie of binnen de branche.

Werken bij Herwers Groep

Bij Herwers Groep is er aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Je komt te werken in een fijne werksfeer met gezellige collega’s. Ze belonen je naar kennis en ervaring. Ze bieden hun medewerkers leuke extra’s. Denk hierbij bijvoorbeeld aan personeelskorting, fiets- computer en een fitnessregeling.

Dus, als jij op zoek bent naar een boeiende carrièrekans in een dynamische omgeving, waar jouw analytische vaardigheden en pragmatische instelling gewaardeerd worden, dan is Herwers Groep in Hengelo Gelderland dé plek voor jou.

Referentie

"We hebben een supergezellig team. Ik ga elke dag met plezier naar mijn werk. Er wordt hier hard gewerkt, maar er is altijd ruimte voor een geintje. Een mooie vestiging met mooie merken."
Andre – Herwers | Service Adviseur Apeldoorn
Herwers | Fongers & Fongers
“Onze afdeling bestaat uit zo’n 9 collega’s. De sfeer is goed, het is er supergezellig en er is naast serieus werken ook ruimte voor een geintje. Waar ook ruimte voor is: je eigen ideeën en inbreng. Herwers spreekt mij als organisatie persoonlijk heel goed aan. Dat komt doordat de lijnen kort zijn, alles goed geregeld is en als je ergens mee zit er direct aan een oplossing gewerkt wordt.”
Sjoerd Gerrits – Herwers | Medewerker Financiën en Administratie