Ga aan de slag bij Eurokit, bekijk de vacatures

Eurokit is een totaalaanbieder in afdichtingsoplossingen. Vakkundig, flexibel, professioneel, snel en landelijk dekkend. Eurokit ontzorgt de professional én particulier op het gebied van advies, levering, uitvoering en onderhoud van kitwerken en afdichten.

Over Eurokit

Bij Eurokit bieden ze een prettige omgeving waarin je kunt groeien, leren en jezelf kunt zijn. Het vakkundige team heet je van harte welkom en samen zorgen ze ervoor dat elk project een succes wordt. Bij Eurokit vind je niet alleen een baan, maar een plek waar collegialiteit en plezier hand in hand gaan. Ze werken in een informele en positieve werksfeer, geven goede arbeidsvoorwaarden, en voldoende mogelijkheden tot het volgen van trainingen.

De volgende stap in je carrière

Eurokit is gespecialiseerd in verschillende soorten kitwerk. Ze werken aan opdrachten op grote locaties in verschillende sectoren zoals stadions en fabriekshallen. Door de diversiteit aan opdrachten is geen dag hetzelfde. Zo ben je de ene dag aan het werk in een groot appartementencomplex en de andere dag ben jij bij een particulier thuis voor een badkamer. Ze zijn niet zomaar een kitbedrijf, maar een gezellige groep collega’s met passie voor het vak. Bij Eurokit draait het om teamwerk, plezier en groei.

Werken bij Eurokit

Wil jij jezelf ontwikkelen, nieuwe vaardigheden leren en groeien? Kom werken bij Eurokit en ontdek zelf waarom Eurokit de perfecte plek is om te starten. Solliciteer op één van de vacatures van Eurokit in Dinxperlo!

Wat anderen vertellen

“Je kan jouw functie deels zelf vormgeven. Als je proactief bent en nieuwe kansen signaleert, pakken we die samen op. Die nieuwe kansen kunnen zijn op het gebied van duurzaamheid of bijvoorbeeld upselling of new business.”
Nathalie Gründmann | Key Accountmanager
“Na mijn afstudeerproject binnen Checkpoint, ben ik hier met veel plezier blijven werken. De combinatie van nieuwe technologiën in de huidige retailmarkt zorgen voor mooie projecten. Wat mij elke dag weer enthousiast maakt, is het contact met verschillende retailers en onze wereldwijde productielocaties. Het blijft super tof om de labels waar jij aan mee hebt gewerkt weer terug te zien in de winkels!".
Debbie van de Pavert | Global Customer specialist