Ga aan de slag bij Dozon!

Dozon Bouwtechniek is dé bouwtechnische groothandel voor Oost-, Midden- en Noord-Nederland, gespecialiseerd in hang- en sluitwerk. Ze hebben acht vestigingen in Doetinchem, Ede, Enschede, Haaksbergen, Lichtenvoorde, Tiel, Veenendaal en Zevenaar. Het kantoor en centraal magazijn bevinden zich in Doetinchem.

Over Dozon

Als totaalleverancier voor de interieurbouwkozijnenindustrie, aannemerij en installatie & montage levert Dozon ruim 30.000 artikelen uit voorraad, binnen 24 uur! Je kunt bij hun terecht voor gereedschap, machines, hang- en sluitwerk, ijzerwaren, bevestigingsartikelen, werkkleding & PBM, meubelbeslag en meer.

Dozon Bouwtechniek faciliteert als innovatieve groothandel de professionele bouwwereld en haar aanverwante branches. Ze onderscheiden zich door hun kennis en meedenkkracht, zowel op toepassings- als op voorraadniveau. Hierdoor verzekeren ze je altijd van de juiste oplossing op het juiste moment, zodat een ongestoord productieproces voor jou gewaarborgd is.

De volgende stap in je carrière

Dozon hecht veel waarde aan een informele, betrokken werksfeer, waarin medewerkers altijd bereid zijn om elkaar te helpen. Naast een marktconformsalaris bieden ze een uitdagende functie binnen een innoverende omgeving met voldoende ontwikkelmogelijkheden. Dozon valt onder de CAO technische groothandel en kent 25 vakantiedagen en 12 ATV dagen.

Werken bij Dozon

Wil jij werken bij een bedrijf waarin jij jezelf kunt ontwikkelen door het volgen van diverse cursussen? Wij helpen je graag verder in je carrière! Solliciteer op één van de vacatures van Dozon in Doetinchem!

Referentie

“Bij Dozon heerst er een no-nonsense, maar ook informele mentaliteit. Het is een hecht familiebedrijf waar iedereen elkaar kent en het contact tussen medewerkers goed is. Bij mij in het logistiek centrum werkt een breed scala aan collega’s, variërend tussen jong en oud, leergierig en ervaren. Juist deze diversiteit maakt het personeel tot een leuke mix. In april 2015 is in het logistiek centrum een innovatief Warehouse Management System, afgekort WMS ingevoerd. Voor Dozon betekende dit een grote stap voorwaarts omdat het proces van orderpicken in grote mate werd versneld. Niet alleen ik, maar velen collega’s met mij, krijgen nog ieder jaar meerdere cursussen en trainingen over verschillende processen binnen Dozon. Erg leerzaam, maar vooral leuk!”
Joost Pastoor | Logistiek medewerker
“Ik werk al 18 jaar met veel enthousiasme op de crediteurenadministratie binnen Dozon. Ook ben ik lid van de personeelsvereniging, erg leuk om te doen! Het werken binnen een team, waar iedereen zijn eigen verantwoordelijkheden heeft en krijgt, spreekt mij erg aan. Kansen om door te groeien of jezelf te ontwikkelen zijn er ook. Er worden regelmatig scholingen en trainingen gegeven waar je jezelf kan ontwikkelen. Dit biedt mogelijkheden binnen Dozon, maar ook op persoonlijk vlak. De sfeer op de werkvloer is perfect. Ik heb leuke collega’s waarmee ik veel deel. Ook zij weten van aanpakken en hebben verstand van zaken. Samen zijn we een hecht team."
Sandra Derksen | Administratief medewerkster