Ga aan de slag bij Contour, bekijk de vacatures

Contour Advanced Systems (CAS) is een multi-gedisciplineerd systeem integratie specialist en is een betrouwbare partner voor haar (inter-) nationale opdrachtgevers. Met een ‘One Stop Strategy’ heeft het bedrijf een unieke positie in de markt om te acteren als ‘Chain Manager’.

Over Contour

Contour Advanced Systems (CAS) is een onafhankelijke, professionele en innovative organisatie met focus/aandacht voor haar medewerkers, haar opdrachtgevers en een positive imago in de branche.

Als multi-gedisciplineerd gespecialiseerd bedrijf, CAS is een betrouwbare partner voor haar (inter-)nationale opdrachtgevers en met haar ‘One Stop Strategy’ heeft het bedrijf een unieke positie in de markt om te acteren als ‘Chain Manager’ voor MKB, Overheid en Industrie (OEM’s).

Innovatie, kwaliteit en duurzame oplossingen gebaseerd op Maatschappelijk verantwoord Ondernemen (MVO) speelt hierbij een belangrijke rol.

De volgende stap in je carrière

De communicatielijnen zijn kort en er is een informele werksfeer. Contour vindt dat medewerkers zich thuis moeten voelen binnen de organisatie en over de juiste middelen en kennis moeten beschikken om hun werk te kunnen verrichten.

Goed werkgeverschap is een voorwaarde om dit mogelijk te maken. Om die reden wordt er veel aandacht besteed aan het creëren van een goede werkomgeving. Contour biedt medewerkers de kans om zich verder te ontwikkelen, zowel verdiepend als verbredend.

Ze zorgen bovendien voor goed ingerichte ergonomische werkplekken, waarbij veel aandacht wordt besteed aan het onderhoud van machines en gereedschap. Contour is een absolute voorloper wat betreft het machinepark, wij vinden het belangrijk om continu te innoveren.

Het leuke aan werken bij Contour is dat het bedrijf groot genoeg is om professioneel georganiseerd te zijn. Er zijn allerlei specialismen waarin je je kan verdiepen. Tegelijkertijd is het bedrijf klein genoeg om na verloop van tijd iedereen in het bedrijf te leren kennen. Als je extra inzet en persoonlijke ontwikkeling laat zien, dan wordt dit gezien en gewaardeerd.

Werken bij Contour

Wil jij werken bij een organisatie die aanvoelt als een hecht bedrijf en waar enthousiasme en professionaliteit je verder helpen in je carrière? Solliciteer dan op één van de vacatures van Contour in Varsseveld!

Wat anderen vertellen

“Je kan jouw functie deels zelf vormgeven. Als je proactief bent en nieuwe kansen signaleert, pakken we die samen op. Die nieuwe kansen kunnen zijn op het gebied van duurzaamheid of bijvoorbeeld upselling of new business.”
Nathalie Gründmann | Key Accountmanager
“Na mijn afstudeerproject binnen Checkpoint, ben ik hier met veel plezier blijven werken. De combinatie van nieuwe technologiën in de huidige retailmarkt zorgen voor mooie projecten. Wat mij elke dag weer enthousiast maakt, is het contact met verschillende retailers en onze wereldwijde productielocaties. Het blijft super tof om de labels waar jij aan mee hebt gewerkt weer terug te zien in de winkels!".
Debbie van de Pavert | Global Customer specialist