Ga aan de slag bij Brilliant, bekijk de vacatures

Brilliant is actief als hygiënepartner voor de absolute top van voedselverwerkende bedrijven. Brilliant biedt conceptmatige totaaloplossingen waarbij hun experts toegevoegde waarde leveren bij de bedrijven met het adviseren, trainen en begeleiden. Daarnaast worden de klanten bediend met een gespecialiseerd assortiment producten en diensten voor hygiëne, persoonlijke veiligheid en voedsel- en procesveiligheid.

Over Brilliant

Brilliant staat klaar om het kwetsbare te beschermen in de Nederlandse en Belgische voedingsindustrie. Ze ondersteunen bedrijven om efficiënt, kosteneffectief, veilig en hygiënisch te opereren, zodat ze samen veilig voedsel kunnen garanderen. Hun totaaloplossingen en gespecialiseerde assortiment versterken niet alleen het imago van hun klanten, maar dragen ook bij aan duurzaamheid.

Het moderne bedrijfspand illustreert toewijding aan het welzijn van medewerkers en circulaire initiatieven en zorgt voor inzet voor een veilige, schone en duurzame wereld.

De volgende stap in je carrière

Werken bij Brilliant Group? Ze zijn een snel groeiende organisatie en op zoek naar enthousiaste gedreven collega’s die hun team komen versterken.

De afgelopen jaren zijn ze als organisatie snel gegroeid. Afgelopen zomer hebben ze een nieuwe webshop gelanceerd en momenteel zijn ze druk bezig met de realisatie van hun nieuwe bedrijfspand. Om te kunnen blijven groeien en ons team verder te versterken zijn ze op zoek naar enthousiaste en gedreven collega’s voor verschillende afdelingen.

Werken bij Brilliant

Wil jij werken bij een organisatie die aanvoelt als een hecht bedrijf en waar enthousiasme en professionaliteit je verder helpen in je carrière? Solliciteer dan op één van de vacatures van Brilliant in Duiven!