Ga aan de slag bij Bax advocaten belastingkundigen

Bij BAX werken gepassioneerde advocaten en belastingkundigen die strijden voor de belangen van hun klanten om het beste resultaat te bereiken. Zij stropen graag hun mouwen op wanneer ze met kennis en denkkracht in de wet- en regelgeving duiken.

Over Bax advocaten belastingkundigen

Bij BAX werken gepassioneerde advocaten en belastingkundigen die strijden voor de belangen van hun klanten om het beste resultaat te bereiken. Zij stropen graag hun mouwen op wanneer ze met kennis en denkkracht in de wet- en regelgeving duiken. De samenwerking tussen dertien advocaten, twee fiscaal juristen én een team van juridisch medewerkers en stafmedewerkers is uniek in de Achterhoek. De basis van het DNA van BAX is hun topsportersmentaliteit. Daarnaast is BAX maatschappelijk betrokken en zetten zij zich met verschillende projecten, via hun eigen Stichting BAX2Give, in voor het goede doel. Bij voorkeur niet enkel door het geven van geld, maar door het organiseren van (sportieve) activiteiten waarbij zij zich, samen met relaties, inspannen voor de goede zaak.

De volgende stap in je carrière

BAX is regelmatig op zoek naar juristen en belastingkundigen met een topsportersmentaliteit. Versta je het vak en voel je je thuis in een ambitieuze en oprechte 9+ organisatie? Ben je sociaal en een open gesprekspartner? Dan is BAX advocaten belastingkundigen op zoek naar jou!

Werken bij Bax advocaten belastingkundigen

Staat de vacature waar jouw belangstelling naar uitgaat niet vermeld? BAX is regelmatig op zoek naar professionals. Ben jij jurist of belastingkundige? Met ervaring of als starter? Wij nodigen je van harte uit om je cv te sturen.

Collega's aan het woord

"In 2019 ben ik gestart bij BAX. Ik voel me helemaal thuis. Leuke collega’s, een informele werksfeer en korte lijnen. Ik krijg volop de mogelijkheid om mezelf te ontwikkelen en de ruimte om te ontdekken waar mijn interesses en kwaliteiten liggen. Naast de ontwikkeling op de (juridische) inhoud is er veel aandacht voor de vaardigheden. Het contact met cliënten, het treffen van schikkingen en het voeren van procedures hoorden al vrij snel tot mijn takenpakket. Kortom: een vliegende start! Ik kijk uit naar de toekomst bij BAX."
Michelle van Bindsbergen | Advocaat