Ga aan de slag bij Alwood montage, bekijk de vacature

Alwood is al jaren een begrip in Nederland op het gebied van afbouw. Zij zijn een trots, modern en enthousiast familiebedrijf met een frisse en positieve kijk naar de toekomst.

Over Alwood montage

Alwood is al jaren een begrip in Nederland op het gebied van afbouw. Een trots, modern en enthousiast familiebedrijf en inmiddels uitgegroeid tot dé montage- en installatiespecialist. Dat zijn ze op het gebied van kozijnen, interieurbouw, laboratoria en winkel-inrichtingen, maar ook voor scheidingswanden en plafondsystemen. Met 90 vakbekwame medewerkers en een wagenpark van ruim 45 compleet ingerichte bussen, zijn zij een betrouwbare partner voor hun opdrachtgevers.

De volgende stap in je Carièrre

Als je bij Alwood werkt, heb je de mogelijkheid om op verschillende locaties en projecten te werken. Dit zorgt ervoor dat elke dag anders is en dat er altijd nieuwe uitdagingen zijn! Bij Alwood heb je toffe collega’s en veel inspraak in de organisatie. Je werkt voornamelijk op projectlocaties en ziet aan het einde van de dag wat je hebt gemaakt. Alwood is trots op hun werk, of het nu gaat om het plaatsen van nieuwe kozijnen of het bouwen van een nieuwe cleanroom, het blijft even speciaal!

Werken bij Alwood montage

Wil jij werken bij een organisatie die aanvoelt als een hecht familiebedrijf en waar enthousiasme en professionaliteit je verder helpen in je carrière? Solliciteer dan op één van de vacatures van Alwood montage in Terborg!

Collega's aan het woord

"Bij Alwood voelt het alsof je deel uitmaakt van een gezellige familie. Geen dag is hetzelfde en dat maakt het juist zo leuk. Je krijgt niet alleen de vrijheid om je werk op jouw manier te doen, maar ook de flexibiliteit om je eigen dag in te delen."
Randy Wienholts – Alwood | Planner