Ga aan de slag bij Phoenix Mecano BV bekijk de vacatures

Phoenix Mecano B.V. is een dochteronderneming van Phoenix Mecano AG, een bedrijf dat op de Zwitserse beurs genoteerd staat. Phoenix Mecano AG bestaat uit een aantal productiemaatschappijen en verkooporganisaties.

Het bedrijf in Doetinchem heeft een lokaal magazijn, een bewerkingscentrum en een assemblagecentrum om zowel standaardproducten als bewerkte producten snel aan zijn afnemers te kunnen leveren.

Ter afbakening en verduidelijking van de richting waarin Phoenix Mecano B.V. zich wil bewegen is de volgende missie gedefinieerd:

Phoenix Mecano B.V. onderscheidt zich van haar concurrentie door het just-in-time leveren van kwaliteitsproducten die aan de eisen en verwachtingen van de klant voldoen. Met hun bewerkingscentrum bieden zij hun klanten maatwerk in stappen op weg naar een totaaloplossing. Groei zal worden bereikt door het ontwikkelen van de markt (marktpenetratie en marktontwikkeling) met een sterke nadruk op de markt voor behuizingen en nieuwe oplossingen die zich  aanbieden via de Groep Phoenix Mecano AG, met  name cilindrische  elektromotoren en lean-oplossingen. Zij streven een positief  financieel resultaat en continuïteit van de organisatie na, waarbij zij rekening houden met hun maatschappelijke verantwoordelijkheden.